STORE KRAV, ØNSKE OM JOBB & FLERE TANKER I NATT

02:43


Jeg leter etter en spennende måte å starte innlegget på, men for å være ærlig så vet jeg ikke hva jeg skal skrive. 

Som dere ser over, så er klokka så mye som snart 3 på natta. Noen dager er sånn, at søvnen ikke helt spiller på lag. Tankene surrer litt ekstra av og til, slik det gjør for alle. Jeg kjenner iallefall godt hvor sterkere det blir på natta. Alt er rolig, mens du ligger der med egne tanker som holder deg våken. Det trenger ikke å være negative tanker alltid heller, men generelt tanker som ikke lar deg sove ♥

 

TANKER I NATT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

– Jeg vet hvor dumt det er hvis jeg begynner, men jeg vil lese en bok. Flere blir trøtte av å lese bok, men jeg føler alltid at jeg blir mer våken. Så akkurat nå tenker jeg ikke det er så lurt av meg, for å være ærlig.

– Uansett hvilke valg man tar, så vil det alltid være noen som ikke er enige. Men, burde vi ikke bare ha respekt for hverandre? Et valg kan være vanskelig nok i seg selv.

– I det siste har jeg hatt noen uvanlige tanker (til meg å være), angående jobb. Jeg har så lyst en gang til å prøve meg i en liten jobb i en butikk, men spesifikt innenfor make-up eller hudpleie. Det er så spennende og ikke minst sosialt. Men, så spennende og kunne anbefale produkter videre til andre mennesker. Til å ha sosial angst, er det veldig rart og i det hele tatt ha den tanken som er litt fjern for meg også.

– Er det realitet at andre setter store krav til meg, eller er det noe jeg selv har skapt oppi hodet mitt?

– Jeg har alltid sagt at min største frykt er høyder, men.. Min aller største frykt generelt i livet er tanken på å se tilbake på livet mitt, og angre på ting jeg ikke gjorde.

– Så er det lett å tenke tanken: «Det er alltid noen som har det dårligere enn deg..» Men, hvis det er tilfellet så kan faktisk ingen gråte. Jeg tror vi alle kan få en slik tanke, der vi føler vi ikke har noen grunn til å klage. Sannheten er den at jeg er redd for å fremstå som en negativ person og la andre oppfatte en person som sprer dårlig energi. Utenom det, så er det lov å si at du har hatt en dritt dårlig dag. Because, we all have it.

4 kommentarer
  1. Det er absolutt lov! 😉 Jeg anbefaler deg å prøve deg i en liten stilling i butikk. Jeg har en venninne med sosial angst, som nettopp har gjort det samme. Og får jobbe på sine premisser… Hun syntes det var deilig å se folk igjen, så lenge hun kunne styre det selv… 😉

  2. Kjenner meg igjen i noen av tankene ja, er helt sykt hvor mye tid vi bruker på å tenke på alt mulig… Men er veldig vanskelig å stoppe innimellom – håper du fikk sove til slutt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg