NÅR LIVET SLENGER DEG RETT I BAKKEN

Dette har jeg savnet. Logge inn, skrive det jeg har på hjertet & poste det til dere.

HEI og god (natt) kl. 11:45 i skrivende øyeblikk! Jeg håper dere har det fint? Virkelig.. Det er rørende å komme tilbake og lese alle de fine kommentarene & meldingene jeg har fått.

Det er vanskelig å starte dette innlegget. For å være ærlig med dere, så har ikke livet vært enkelt den siste tiden. En stund, faktisk. Jeg må si det høyt, for at det skal være greit for meg å snakke om. 

Jeg begynner å lukke følelser og tanker mer inne for meg selv, noe jeg ikke ønsker. Det er ikke meg eller noen jeg ønsker å være. Jeg vet ikke hvorfor, men det er vel en del av prosessen å finne det ut.

Når du minst venter det, kan livet virkelig slenge deg rett i bakken.

Jeg kjenner på angst.

Vet ikke hvorfor jeg ikke føler meg bra.

Jeg føler en trang til å finne ut hvem jeg er og hva JEG egentlig vil.

Mareritt og migrene styrer livet mitt flere dager i uken, som gjør at jeg mister litt av meg selv. Føles det ut som.

Jeg føler meg alene, selv om jeg har de mest støttende og fineste menneskene rundt meg.

Lenge har jeg savnet å skrive, men jeg har bare ikke klart og innrømme for meg selv at jeg er i en vanskelig periode i livet. Jeg vet ikke hva og jeg vet ikke hvorfor.

Men, en ting jeg sier til meg selv når livet går i mot er:

«Du kan ikke være sterk, før du klarer å vise at du er svak…»

Og den setningen er virkelig noe å tenke på. Det er så sant.

Kjør på med spørsmål eller tips, så skal jeg svare på alt dere måtte lure på <3

9 kommentarer
  1. Åh kjære gode Victoria, så godt å høre fra deg igjen! Jeg har tittet innom her hver dag mens du har vært borte og jeg har vært oppriktig bekymret for deg. Håper du har lysere tider i vente <3 Stor klem

  2. Kjære fine deg Victoria, jeg er der selv. Og vet hvordan det er. Å kjenne på angst, og lukke følelsene og tankene sine mer og mer inn til seg selv er ikke lett.
   Det var godt å høre fra deg igjen, selv om du ikke har det så bra akkurat nå er det i hvert fall bra du får skrevet ned tankene dine på denne måten. Kanskje du bør gjøre det oftere selv om du har det vanskelig nå? selv hvor vanskelig det er å skrive sine tanker når man stenger det inne å har det vanskelig så vil det hjelpe å skrive, og som du også ser vil leserne dine støtte deg og heie deg opp og frem, du har jo et talent innen det å skrive!
   Sender deg to <3 <3

  3. skjønne deg <3 åpenhet og ærlighet er veldig bra! du virker som en så god person, og jeg er sikker på at du kommer deg igjennom denne tøffe perioden! stå på, ikke gi opp og "go with the flow", ta den tiden du trenger, og ikke glem at vanskelige perioder heldigvis er en del av livet og læringsprosessen <3 <3 <3 mange gode klemmer fra meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg