DET DU SIER VS. DET DU (EGENTLIG) MENER

Hei mine gode og fine lesere ♥

Vi har vel alle sagt ting, som vi kanskje vrir litt rundt på. At vi sier en ting og mener noe annet. Den kjenner iallefall jeg igjen fra en tid tilbake, da jeg veldig ofte var flink til å komme med litt bortforklaringer. Det og kunne relatere seg til slike hendelser, kan ofte for min del være bra for meg. Derfor håper jeg det kan være slik for andre også 🙂

 

  1. «Skal vi finne på noe i morgen?»

Jeg har dessverre planer, så det passer ikke. Men, egentlig har du kanskje ikke så veldig lyst til å finne på noe den dagen.

 

  1. «Det er greit»

.. men, det er ikke alltid det kanskje viser seg å være greit? Det er så enkelt å så at det går greit, enn og forklare seg på hva som er galt.

 

  1. «Ja, det tar bare 10 minutter…»

Men, de 10 minuttene kan fort bli en halvtime eller mer.

 

  1. «Det var kjempe godt»

Du vil ikke akkurat si i et middagsselskap at maten ikke smakte godt. Det syntes iallefall jeg er ubehagelig, da utenom familie og slikt.

 

  1. «Kan jeg gå på do?»

Midt i en skoletime har vel en del av oss en gang spurt om å gå på do, men fordi det har vært litt kjedelig i timen. No shame.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

  1. «Så fin du er i den toppen»

Det at jeg ikke ønsker å såre noen, har ofte hengt sammen med at jeg ikke alltid er ærlig. Men, det har jeg blitt bedre på!

 

  1. «Det er favoritt maten min»

Jeg var mer kresen før i tiden med mat, hvor jeg ikke prøvde så mye forskjellig. Så dette gjelder ikke for meg i dag. Hvis jeg først spiste noe sunt jeg likte, men ikke det beste. Så kunne jeg ofte «skryte» på meg at det var favoritten.

 

  1. «Jeg er mett»

Men, egentlig er du for høflig til å ta en porsjon til hos en gjest du kanskje ikke er så ofte hos.

 

  1. «Kan jeg ringe deg opp igjen om litt?»

Haha, hvis venninna mi leser denne (du vet hvem du er) – så beklager. Jeg glemmer alt mulig veldig fort. Så begynner jeg på en annen ting, mens det flyr forbi i farten.

 

  1. «Kan jeg komme over?»

Men, du vil egentlig ha en dag som du bare slapper av alene og ser på en serie.

Virket noe av det kjent ut, kanskje?

10 kommentarer

Siste innlegg