9 TING GUTTER ØNSKER AT JENTER SKAL VITE

Let’s be honest ..

Vi lurer på mye forskjellig, spesielt vi jenter kanskje hakket mer enn det motsatte kjønn. Sånn er det bare og det er helt greit. Slike innlegg slår tydeligvis veldig godt an, så da tenkte jeg å kjøre i gang med enda et innlegg. Tar for meg «vanlige» ting gutter gjerne ønsker at jenter skal vite. Selvfølgelig er det ikke alt som gjelder for alle, men jeg tror det gjelder en del.

 

GIRLS

.. YOU NEED TO KNOW

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. Han hadde ikke gitt et komplement, hvis han ikke mener det.

2. Hvis han svarer på spørsmålet om hva han tenker på og svaret er «ingenting», så er det faktisk ingenting.

3. Selv om han ikke reagerer med en gang, så hører han etter hva du sier.

4. Gutter liker faktisk at jenter ikke alltid har sminke på seg.

5. Han kan fort bli flau, hvis du oppfører deg litt fnisete ute blant mennesker.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

6. .. det er ikke bare jenter som bryr seg om hvordan dem ser ut!

7. Han er glad i DEG, selv om du ikke alltid eier selvtillit.

8. Hvis det er noe du vil si, så setter mannen stor pris på om du bare sier det rett ut.

9. Menn baksnakker sjeldent sine kamerater, slik ofte jenter gjør om andre. Spar det til venninnepraten, da det ikke er det gøyeste å snakke om.

HEKLET MIN FØRSTE DUK

 

 

 

MIN FØRSTE DUK

.. ALLEREDE I GANG MED EN NY

 

Good friYAY – kjære leser ♥ I dag har jeg knipset noen fine bilder av min første heklet rund duk. Jeg ble så utrolig fornøyd og jeg er allerede i gang med en ny, bare i et annet mønster & farge. Hekle dilla har iallefall jeg fått. Plutselig har det å shoppe garn, blitt det gøyeste jeg vet å handle. Jeg har så mye garn nå, at jeg bare må fortsette slik jeg har begynt. Det minker nesten ingenting, føles det ut som. Jeg har flere planer om julegaver og diverse, som jeg gleder meg til å hive meg på videre. Dere finner videoen jeg har heklet etter HER.

Angående luen jeg startet på, så vil det bli en julegave. Derfor blir jeg ikke å vise resultatet her på bloggen helt enda.

Hva syntes du om min første duk?

NY INNKJØPSVIDEO & LANGT OVER MIN KOMFORTSONE!

Hei til alle dere fine ❥

Ja, hva skal jeg si…? Jeg har nettopp postet en ny video på min youtube kanal, noe som jeg denne gangen blir litt flau av. Etter og ha sett videoen ferdig, så føler jeg meg så klein. Det er absolutt laaangt over min komfortsone så det synger etter, noe som også er bra. Jeg føler ikke helt enda at jeg blir vandt til det, men vi får bare se hvordan det kommer til å gå. Jeg håper uansett dere liker videoen jeg har lagt ut!

 

DU KAN ABONNERE PÅ KANALEN MIN HER

 

_1jjOfuVlzE

 

Er det noe dere ønsker å se på kanalen, som jeg skal lage video om? Tar i mot alle tips med åpne armer.

UKENS SPØRSMÅL – KJEDELIG FORHOLD, NY TATOVERING, TATT ABORT ++

 

JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Er du fornøyd med livet ditt i dag?

Det var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min familie, kjæreste & venner. Men, jeg personlig har jo en del utfordringer som er med meg i hverdagen. Dette håper jeg selvfølgelig blir bedre med årene som kommer, noe jeg bare må håpe på.

 

Med tanke på at du og samboer har vært sammen så lenge, blir det ikke kjedelig? Hvordan har dere klart å holde sammen så lenge?

Etter veldig lang tid sammen, har vi virkelig hatt våre opp og nedturer. Jeg tror helt ærlig vi har et så fint forhold, fordi vi har kommet gjennom sykt vanskelige tider i livet sammen. Alle vil gå gjennom motgang, men det handler om å jobbe med disse tingene sammen på en sunn måte. Det føler jeg virkelig med hånden på hjertet. Per i dag, så nei – jeg syntes ikke vi har et kjedelig forhold. Jeg ler, smiler og blir glad av han hver eneste dag.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hva heter du på youtube?

Jeg heter Victoria Larsen og jeg blir veldig glad hvis dere ønsker å abonnere HER. Psst: det kommer en ny video i løpet av dagen eller i morgen!

 

Hva jobber du med?

Jeg har ingen jobb for øyeblikket i livet, grunnet helseutfordringer jeg jobber med.

 

Har du lyst på ny tatovering, eventuelt hva?

Jaaa! Bare så synd at det koster en del penger. Men, jeg vil ha den på bildet under. Altså… Er den ikke fin??

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Denne abort saken har holdt på en stund. Hva mener du om det og hadde du tatt abort, hvis du ble gravid?

Jeg mener at denne loven er det ingen som burde endre på, da det er en grunn til at vi har den. Det burde være opp til hver enkelt, om vedkommende ønsker å bringe et barn til verden. Det er ikke alle som klarer å ta vare på seg selv, og da er det heller ikke alltid så bra å få et barn oppi det hele. Om jeg blir gravid, så vet jeg faktisk ikke om jeg hadde tatt abort. Det vet jeg ikke, før jeg eventuelt havner i en slik situasjon.

Noe du lurer på til neste uke? Spør i vei ♥

DET SYKESTE JEG NOEN GANG HAR GJORT!

 

DEN SYKESTE FORANDRINGEN

.. TIL NÅ I LIVET

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal starte, men bildene sier jo en hel greie.. For første gang skulle jeg farge håret noe annet enn brunt og tråkke litt over komfortsonen min. Det skal jeg virkelig si jeg gjorde med store steg over. Altså, bare se på denne hårfargen! Når jeg ser meg i speilet, så digger jeg det. På bildene kan det se litt mer voldsomt ut, enn i virkeligheten. Det vil jeg definitivt si. Men, det er spennende med en forandring og hittil kanskje det sykeste jeg har gjort. Haha ❥

Uansett hva man gjør, vil ikke alle like det. Så derfor bryr jeg meg om å være fornøyd – så er det helt greit hva andre tenker.

 

 

Helt ærlig.. syntes dere jeg kledde fargen? 😉

KJØPT MEG NY KÅPE FOR VINTER

ET NYTT INNKJØP

.. FAVORITT KÅPE TIL VINTER

 

Jeg kan nesten ikke tro at jeg har kjøpt min første kåpe noen gang og jeg er SÅ glad i den. Som dere kanskje har sett, så kjøpte jeg den på Zara og betalte kun 250 kroner. Drømmen har alltid vært å eie en grå kåpe, men jeg hadde ikke trodd at jeg skulle få drømmekåpen til den prisen! Overlykkelig må jeg være så ærlig å si. Zara har virkelig mye fint og tydeligvis også mye til en rimeligere penge, har jeg funnet ut av. Jeg brydde meg aldri før om å ha klær som står i stil til hverandre, men jeg må ærlig innrømme at det er moro å sette sammen antrekk… Klem fra meg ❥

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Pssstt…! Jeg har filmet inn en video med mine innkjøp denne helgen! Jeg har bare ikke fått redigert den enda, men er det noe dere ønsker å se?

Tycks om min nye kåpe? Gooood onsdag!

7 ULEMPER MED Å VÆRE JENTE

Etter DETTE innlegget hvor jeg skrev 7 fordeler med å være jente, fikk jeg flere kommentarer om jeg kunne lage et motsatt innlegg. Altså da noen ulemper med å være jente, noe jeg selvfølgelig kan gjøre. Så da kjører vi bare i gang, tenker jeg.

 

7 ULEMPER (ETTER MIN MENING)

.. MED Å VÆRE JENTE

 

  1. TANTE RØD

Denne ender garantert på en første plass, selv om punktene er i en tilfeldig rekkefølge. Mensen med smerter og alt det bringer med seg, er virkelig en ulempe i mine øyner.

 

  1. ANALYSERER ALT

Det skal jo sies at vi jenter ofte kan overtenke eller analysere alt mulig rart, uten at det trenger å være noe.

 

  1. MÅ SITTE OG TISSE

.. av og til hadde det vel vært greit hvis vi kunne stå?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

  1. DÅRLIG BAK RATTET

Ah, denne er faktisk litt provoserende. Selv om jeg virkelig ikke tenker at dette alltid er sant, så får vi ofte høre at kvinner bak rattet er farlig. Det kan iallefall jeg skrive under på IKKE bare gjelder oss jenter.

 

  1. MÅ VÆRE PEN

Dessverre blir det satt press på mange jenter, når det kommer til sminke og hvordan vi «burde» se ut.

 

  1. «DU ER EN HORE»

Jeg måtte ta med denne, selv om den er litt heftig. Men, dessverre skal det veldig lite til for at jente skal bli kalt for en hore. Det er virkelig ikke greit. Uansett.

 

  1. HORMONER

Vi jenter får ofte hormoner på kjøpet, når tante rød stikker innom. PMS er også et kjent fenomen. Det kan være utrolig slitsomt, da humøret kan være så opp og ned. Vi velger det jo ikke, men vi er skapt slik.

Noe som høres kjent ut?

JEG HAR BURSDAG

 

 

 

ET ÅR ELDRE 

.. OG ET SPESIELT FORHOLD TIL FEIRING

 

Hei dere og gratulerer med dagen til meg selv, må jeg nesten få lov til å si ✨ I dag har jeg bursdag og det er alltid koselig med bursdager. Jeg har et litt spesielt forhold til min egen bursdag, da jeg ikke er så opptatt av å feire. Ja, det er veldig hyggelig med litt feiring. Men, jeg er ikke helt den typen som feirer hvert år. Dagen i dag blir går derimot til en feiring jeg setter stor pris på, nemlig en middag ute på restaurant med noen av mine nærmeste. Det gleder jeg meg til. Allerede i dag har jeg fått maaange gratulasjoner – noe jeg setter så UENDELIG stor pris på ♥

JEG VILLE ALDRI SE HAN IGJEN

Jeg skal ta dere tilbake til en tid som befant sted for ca. 8 år siden. Kan ikke tro at det har blitt så mange år! Tiden flyr så fort avgårde, at jeg blir litt tatt av banen av sjokk. For ca. 8 år siden ble jeg og samboeren kjærester, men det skjedde jo litt før det skjedde..

 

NEMLIG VÅRT FØRSTE KYSS

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det skjedde på bussen etter en skoledag, hvor jeg skulle av lenge før han der jeg bodde. Så skjedde det store, vårt første kyss. Jeg var så nervøs, at jeg er sikker på at jeg hadde makspuls.

 

Det ble litt kleint, men det var nok også mye det jeg laget oppi hodet mitt. Det var tross alt mitt første ordentlige kyss.

 

Da jeg kom hjem til mamma, så fortalte jeg henne det her da. Så var jeg rett og slett livredd, fordi jeg trodde ikke han ville se meg igjen. Det var jeg helt sikker på. Jeg kjente på en skremmende følelse av at jeg aldri ville se han igjen, fordi jeg var redd for at han ikke ville «ha» meg etter det kysset. Hvis jeg kan si det slik. Ikke vondt ment overfor han, men jeg ville bare at det skulle ordne seg.

Har du en klein historie å dele?

TIPS | EN HELT (VILL) GOD SJOKOLADE

 

 

 

NY FAVORITT

.. MED RENE OG GODE SMAKER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg pleier alltid å være veldig skeptisk, når dem sier det har kommet ut en ny utgave av smaker. Men, jeg sier ikke nei takk til å teste ut nye smaker på varer som blomstrer i butikk hyllene. Hvor mye sunnere denne skal være, har jeg mine tvil om. Det står bak at det skal være rene, gode smaker fra naturlige råvarer. Det høres jo bra ut, gjør det ikke? Jeg gav iallefall denne sjokoladen et forsøk, som jeg er veldig glad for. Jeg ELSKER denne.

 

PSST! Denne melkesjokoladen har 40% mindre sukker enn vanlig melkesjokolade – står det også bak ✨

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Har du smakt denne?