JEG TENKER ALLTID PÅ MAT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er sant. Om jeg så har spist et måltid, så tenker jeg på hva jeg skal ha til neste måltid. Dersom jeg blir så mett at jeg omtrent ligger rett ut, da er jeg ikke like sikker på at jeg tenker på hvis jeg skal spise til neste måltid. Jeg er sånn at jeg vil prøve ut nye oppskrifter hele tiden, så derfor blir det mye planlegging i hodet mitt. Jeg tenker alltid på mat, selv om jeg ikke spiser hele tiden. Men, jeg liker å lage mat og planlegge. Jeg tror det alltid har vært sånn og jeg skal ikke utelukke at jeg er glad i mat ♥

Er det bare meg som har det sånn?

ALT JEG KJØPTE I SVERIGE

 

PÅSKEAFTEN, dere! Jeg håper dere har det fiint 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

For noen dager siden da vi var i Sverige, fikk jeg selvfølgelig shoppet litt. Jeg har lenge sett etter et dongeri skjørt, men jeg har ikke funnet ett som er litt rimeligere enn over 500 kroner. Det fant jeg på Nordby senteret, på New Yorker. Jeg bare ELSKER den butikken, fordi de har mye fint i tillegg til å være billig. Her viser jeg dere iallefall alt jeg kjøpte i Sverige + litt såper, hår kur, tannkrem og en del mat :

Skjørt fra New Yorker | Topp fra H&M

 

Topp fra New Yorker

 

Tights fra Ginatricot

 

No more drama & make the Change t-skjorter fra New Yorker

 

SUPER FINE sko jeg fikk av kjæresten  Kjøpt på Eurosko

 

Sokker fra New Yorker

 

Undertøy sett fra Ginatricot

 

Var det noe dere likte?

I GÅR BLE JEG HENTET MED SYKEBIL RETT TIL LEGEVAKTA

Som dere kanskje har fått med dere, så var vi en tur til Sverige i går. Det var en veldig koselig dag, da jeg også fikk shoppet en del. Innkjøpene kommer senere, dere! Jeg ble også henta i sykebil, for og bli kjørt rett til legevakta. Min kjære samboer måtte ringe 113 midt på E18.

HALSEN BLE TETT PÅ UNDER 10 SEKUNDER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg skrev et innlegg for noen dager siden om noen makroner jeg hadde kjøpt. Jeg tok dem med i går, spiste noen stykker og det begynte å tette seg igjen i halsen på under 10 sekunder. Med andre ord, det måtte være noen nøtter i makronene som jeg ikke tåler. Det var det. Jeg tåler mandler, men ikke cashewnøtter.. Nå er jo jeg ekstremt allergisk, så det passet dårlig. Sykebilen hentet meg ved veien og kjørte meg til Sarpsborg på legevakten. FOR en snill kjæreste jeg har, som virkelig er der når jeg trenger han  Jeg fikk en sterkere tablett på legevakten, før vi så kunne kjøre videre hjem heldigvis.

Og ikke minst STOR TAKK til flott helsepersonell som tok meg godt i mot & som ikke lot meg vente lenge. Det er viktig godt å kunne sette pris på det som er bra i Norge, enn mye annet mange må pirke på.

JEG BRUKTE ALKOHOL FOR Å DEMPE ANGSTEN

Når angsten strømmer på, vil du ikke annet enn å komme ut. Uansett hva som må til, så vil du gjerne prøve. Til en viss grad, selvfølgelig. Men, faen så vondt det er å ha angst. Når pulsen stiger uten en såkalt «god grunn» – pusten går raskere – klokken tikker – kaldsvetten begynner – du må puste bedre – du tror du skal dø – men, så overlever du igjen.

ALKOHOL SOM HJELPEMIDDEL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Etter x antall ganger med slike panikk anfall, skjønner du til slutt at det ikke er farlig. Det er like vondt hver gang, men det er ikke farlig. Du må bare si til deg selv at det ikke er farlig, om føler at pusten ikke vil samarbeide. Det kommer fort, men enda raskere går det over.

.. En tid hadde jeg så mye angst, at jeg tenkte på alkohol som et hjelpemiddel. Jeg kunne ha det gøy, uten å tenke på angst. Da jeg kunne styre litt på angsten, men da jeg også fort forstod at det var feil. Aldri bedre, men bare å drøye ut litt tid. Jeg håpet, men det fungerte ikke. Du må tråkke feil til tider, for å lære hva som ikke er lurt for deg. Du må se det selv.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

« SE FOR DEG ANGSTEN SOM EN PERSON,

.. SOM HAR FÅTT KONTROLL PÅ DEG.

HVA KAN DU EGENTLIG GJØRE? »

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Du kan snakke for deg. Du kan si til deg selv, at jeg er verdt å kjempe for. Jeg har en stemme og den skal jeg bruke. Snakk til angsten, men la den komme. Det er ikke farlig, men du har et menneske over deg som KUN har sine ord mot deg. Det kan endres og du kan komme deg vekk. Men, det kreves trening. Du må trene på å fokusere bort fra pusten din, enn å kjempe i mot. Du må tenke deg at kroppen reagerer naturlig og ikke kjempe i mot at det er noe galt med deg. For det er det ikke.

Dette skulle jeg sagt til meg selv for 5 år siden, da angsten hadde full kontroll på meg. Jeg som aldri kunne vinne over det, som jeg i dag har gjort.

HVOR ER VI PÅ VEI TIL AKKURAT NÅ?

Hei kjære dere på SELVESTE skjærtorsdag!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

.. På denne dagen, forstår jeg nesten ikke hvorfor vi er på vei til Sverige. Men, det er vi nå. Ikke det at det ikke er fint med en tur, men det sies å være helt sykt mye folk på denne dagen. Det forstår jeg jo. Da drar selvfølgelig vi til Sverige en tur, like gjerne. Vi er snart fremme når innlegget blir publisert og jeg gleder meg veldig til denne dagen. Som dere vet, elsker jeg å reise og komme meg bort. Noe jeg sikkert kunne ha gjort hele året, hvis jeg hadde hatt muligheten.

 

JEG BLE OVERLYKKELIG

HEI og goood ettermiddag dere! ♥

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I dag har jeg vært på kafé, vært ute i fin været og nyter påsken så det suser etter. Jeg har fine planer framover i noen dager og i morgen reiser jeg sammen med samboeren et sted. Men, jeg kommer tilbake til det i morgen. Senere i dag går turen hjem igjen, noe som blir deilig det også. Jeg kjøpte også disse makronene på kiwi for et par dager siden, da de kun kostet 26 kr hvis jeg ikke tar helt feil. Du får jo ikke kjøpt ferdige makroner, uten at dem koster over 100 kr. Derfor var jeg overlykkelig for å se disse i frysedisken på kiwi, da makroner er det beste jeg vet om!

Flere som er like glad i makroner som meg?

TENK HVIS JEG BLIR DELTAKER I FARMEN 2018!

TENK HVIS JEG KOMMER MED PÅ FARMEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nå som fristen for å melde seg på til farmen 2018 nærmer seg, begynner jeg å lure noe veldig på om jeg har muligheten til å komme inn. Om jeg faktisk kan bli kontaktet. Jeg sier til meg selv at jeg egentlig ikke tror jeg har en sjanse, men selvfølgelig har jeg jo det. Søknaden er sendt inn og det må jo bli valgt inn deltakere. Men, jeg er uansett utrolig spent og jeg gleder meg til å se om jeg får høre noe fra dem. Hvor utrolig gøy hadde ikke det vært?! Åh, jeg må ikke tenke på det en gang.. Det hadde vært helt sykt, hvis jeg i det hele tatt ble tatt inn til intervju.

DET JEG LIKER ER AT JEG..

♥ ♥ ♥

.. vil at andre mennesker skal ha det bra.

.. er flink til å lytte.

.. kan og syntes det er gøy å lage mat og bake alt mulig.

OPPSKRIFT PÅ SUNN BROWNIES MED BØNNER

 

.. er til å stole på.

.. ser meg selv om en ekstremt sterk person psykisk.

.. ofte er ekstremt positiv.

.. ikke tar meg selv høytidelig i det hele tatt.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

.. aldri tror på noen rykter om meg selv eller andre.

.. stoler på meg selv.

.. er flink til å nyte og sette pris alle øyeblikk.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

.. står for akkurat det jeg mener.

.. velger å tro at det finnes noe bra i alle mennesker.

.. er åpen for å lære nye ting.

.. gjennomfører de målene jeg setter meg på veien.

JEG HAR EN SPENNENDE NYHET Å DELE!

ET SPENNENDE PROSJEKT I SIKTE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg har lenge hatt lyst på en nytt speilrefleks kamera, men det koster jo en del penger. Etter litt sparing har jeg kjøpt et nytt speilreflekskamera, som også har video funksjon! Det jeg ikke visste når jeg skulle kjøpe kameraet som er bare noen år gammelt, var det at jeg også kan filme med det. Ja, jeg har kjøpt brukt. Men, det er ikke mange år gammelt og jeg har fått bilder i tillegg til forsikring på kameraet. Jeg ble da veldig giret når jeg fant ut at jeg kunne filme med det også, at jeg ønsker å prøve meg på youtube igjen. Uten å love noe 100%, men jeg vil teste det ut når jeg får kameraet. Men, da trenger jeg tips til videoer dere ønsker å se på kanalen min ♥

Hva vil dere se av videoer til youtube?

UKEN SOM GIKK | OVERRASKET, FØRSTE GANG I ÅR, STARTE PÅ NYTT ++

 

GOD MANDAG DERE ♥

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nå håper jeg dere har fått en fin start på denne påske uken. I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å trene og så hekle, noe som har vært like greit. Senere i dag har jeg litt andre planer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg skal nemlig først en liten kjøretur, men i kveld besøke familie og kose meg.

OPPSUMMERING AV UKEN SOM GIKK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS HUMØR

Vet dere hva? Jeg har hatt det overraskende bra denne uken som var, når jeg ser tilbake. Det har ikke vært mye som har stått i mot, noe som virkelig er deilig og kunne si. La det bare fortsette slik, sier nå jeg!

 

UKENS TV-SERIE

The Grand Tour, som også har blitt min nye favoritt serie. Jeg har sett episodene om og om igjen, når jeg skal ha noe på i bakgunnen. 

 

UKENS HØYDEPUNKT

Ah, det har vært så mye denne uken! Vi har vært på en koselig påskemiddag, fisketur / kjøretur med båten (første gang i år), nydelig vær i flere dager og en herlig familie middag hjemme hos oss. Da vi også fikk disse nydelige tulipanene 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Migrene, som oftest! Men, det har ikke vært mye denne uken faktisk.

 

UKENS NEDTUR

Akkurat nå kan jeg ikke komme på noe annet enn at jeg har vært veldig støl, ettersom jeg har startet på nytt med trening igjen etter sykdom. Ikke nok med det, men jeg har kjent en liten følelse av sår hals de siste dagene – noe som virkelig ikke passer seg for tredje gang på kort tid.

 

UKENS CRAVINGS

MAAANGO!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

 

ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD

DU MÅ SLANKE DEG

MINE 8 BESTE TIPS FOR SØTSUG!

 

PLANER FOR KOMMENDE UKE

Være mye med min kjære familie, samt gjøre litt hyggelige ting med tanke på påsken. Mulig en liten Sverige tur, litt hverdagslig trening, koselige middager hos familie, møte bestevenninna mi igjen og kose meg sammen med kjære samboer.

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT?