BLOGGING ER ET YRKE SOM ALLE ANDRE YRKER

DET ER BARE Å SITTE FORAN EN DATAMASKIN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har hørt det før og jeg vil garantert få høre det igjen, at det er enkelt å blogge. For dem som har det som en jobb, så innebærer det «bare» å sitte inne og skrive. Vel, en snekker driver «bare» å klatrer opp et stillas for å spikre noen planker. Eller en dataingeniør sitter «bare» foran en datamaskin og driver med vedlikehold av datasystemer.

FEIL!

En snekker og en dataingeniør har to viktige og garantert krevende jobber, hvis du tar en nærmere kikk og får et større spekter. Men, blogging. Det handler bare om å sitte foran en datamaskin, skrive noe greier og ta med et par bilder. Nei, det kunne ikke vært mer feil. Jeg har ikke bloggen som en jobb, men jeg startet å blogge fordi jeg mener jeg har viktige temaer å snakke om. Jeg vil dele erfaringer, for å vise andre at dem ikke står alene. Jeg vil gjøre en forskjell, da kanskje noe av det jeg skriver kan nå ut til noen. DET er faktisk viktig, selv hvis det er snakk om å gjøre det av yrke.

En blogger velger sitt yrke, på samme måte som en annen velger et hvilket som helst annet yrke. Forskjeller er det selvfølgelig, men det vil det alltid være mellom ALLE yrker. Skal vi virkelig bruke tid på diskusjoner om hvorfor ikke blogging sees på å være en jobb, når man kan bruke tid på viktigere temaer?

For en blogger er det ikke ofte snakk om jobb fra en tid til en annen, men jobben følger dem hele dagen og gjerne hele døgnet. Flere bloggere tjener penger på det dem driver med, av en grunn. En ide, et innlegg, et bilde, et sted, planlegging. INGENTING kommer gratis. Bloggere er kommet for å bli, så hvorfor ikke bare akseptere det? Det er faktisk mye bra, hvis noen bare velger å se forbi nesetippen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

5 FAVORITTER DENNE ONSDAGEN

.. Ettersom jeg elsker serier og blir helt hekta, tenkte jeg å dele mine 5 favoritt serier med dere. Jeg finner stadig nye serier jeg starter på, men dette er mine favoritter nå for tiden!

5 SERIER JEG FØLGER MED PÅ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Broen NRK

Denne serien ble jeg hekta på første gang jeg så den. Det er en svensk serie som er utrolig spennende etter hver episode, men samtidig finner du også humor.

2. Friends NETFLIX

Trenger jeg å si mer? Favoritt serien of all time!

3. Neste sommer DPLAY

Dette er en norsk serie med mange kjente fjes og jeg kan ikke annet enn å le, når jeg ser denne serien. En av favorittene til meg og samboer!

4. The Grand Tour AMAZON VIDEO

Dere har kanskje hørt om Top Gear? Dette er en serie som ble laget etter at dem forlot denne serien. Personlig syntes jeg denne kanskje er hakket bedre, så denne anbefales. Veldig morsom er den også.

5. Senkveld TV2 SUMO

Jeg trenger nesten ikke å si så mye her heller, ettersom jeg har fulgt med på serien så lenge jeg kan huske. Det er fortsatt helt uvirkelig at jeg var publikum i forrige uke!

♡ Følger du med på noen av dem?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

JEG KAN IKKE TILFREDSSTILLE ALLE

Etter mange år med oppturer og nedturer, har jeg tross alt lært en del. Jeg sier ikke at nedturer trenger å vare, selv om det skjedde noe vondt der og da. Ting går over. Slik er det bare og jeg vet hvor irriterende det er å høre, når du har vonde ting som står på. Det siste som hjelper da, er å få høre at man må gi det litt tid. Jeg skjønner det godt.

Det er også viktig å tenke på at man ikke kan «tilfredsstille» alle. Jeg kan ikke gjøre alle til lags. Noen vil ta seg nær av det jeg skriver, men jeg mener aldri noe vondt TIL noen. Når jeg skriver et blogginnlegg, så må jeg tenke på hva jeg liker å skrive om. Men, også hva dere liker å lese på bloggen min. Når jeg skriver om et tema jeg bryr meg om, så er det jo klart at ikke alle kan være enige. Det er så viktig å vite at det er greit. Man kan faktisk være enige om å være uenige. Pluss at jeg også må være ærlig om en ting, nemlig at jeg ofte lurer på om innleggene kan såre noen. Klart jeg ikke ønsker det, men man vet jo aldri.

Det er iallefall aldri meningen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

10 TING DERE IKKE VET OM MEG

10 TING DERE (MULIGENS) IKKE VET OM MEG

 

1. Jeg har et veldig svakt immunforsvar. Ofte ligger jeg syk flere ganger i året. Noen tips?

2. Jeg elsker te og har gjort det i mange år.

3. Sikkert ikke alle som vet dette, men før jeg studerte på helse og oppvekst – tok jeg et år med medier og kommunikasjon.

4. Pizza er og vil alltid være min favoritt rett.

5. Når jeg blir skikkelig sint, begynner jeg ofte å grine. Det kan være utrolig frustrerende.

6. Jeg er gjerne en halvtime før jeg skal noe, enn litt etter. Jeg hater å være for  seint til noe.

7. Jeg elsker å lage mat. Altså, jeg kunne testet ut nye oppskrifter flere ganger om dagen hvis muligheten var der.

8. Noe jeg aldri har vært i matveien, er kresen. Jeg spiser så og si alt, noe jeg er veldig glad for.

9. Jeg elsker sitron og kan lett spise det uten å lage grimaser.

10. Jeg er veldig allergisk mot hunder.

Noe dere ikke visste?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

DU ER MER ENN «BARE» ET MENNESKE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Et menneske. Tanken slår deg, når du går forbi noen på gaten. Du smiler kanskje og går så videre. Sannsynligheten er liten for at du møter det mennesket igjen, dersom det er en fremmed. Flere som har tenkt tanken? Tanken på hvor mye som ligger bak, enn bare et første inntrykk. Vi har ingen anelse. Det er litt spennende og samtidig så spesielt, syntes jeg. Vi mennesker er så mye mer enn «bare» et menneske.

Mange hendelser.

Noen gode og andre vonde.

Et hav av følelser

.. og enda flere tanker ..

Hver minste ting i livet, gjør oss til den vi er. Et smil. Et kyss. En samtale. Et lite fall. Det vi ser. Mye vi føler. Avgjørelser å ta. Vanskelige avgjørelser og noen andre litt lettere. Vi vet aldri hvordan det påvirker oss, før det har gått litt tid. Skjebne, vil noen kanskje si det er. Det kan være mye.

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

IKKE NÅ IGJEN…?!

JEG TRODDE VIRKELIG JEG SKULLE FÅ SLIPPE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg skrev på bloggen for noen uker siden om en influensa jeg var så heldig å få, noe som tok lang tid å bli kvitt. Da tenkte jeg at endelig er jeg ferdig med årets sykdom, som jeg hvert eneste år får. Men, hvem ligger nå rett ut med feber og sår hals? Jo, meg. Jeg liker å tro at jeg slepper unna de verste kulene, men nå ser det ut som jeg har fått en ekstra grunn til å ligge lengre. Noe jeg ikke hadde sett for meg nå, spesielt som det skjer mye og det er mye jeg må gjøre. Kan ikke gjøre så mye, annet enn å spise is og prøve å bli frisk.

♡ Flere som er like heldige som meg?

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

JEG GIR BORT ET GAVEKORT FRA CASEAPP!

INNLEGG I SAMARBEID MED CASEAPP

Jeg går i gang med en ny konkurranse på bloggen i samarbeid med Caseapp! Det vil også komme en rabattkode på bloggen om ikke lenge, som jeg er så heldig å gi til dere lesere. Så nye produkter i på vei til meg, fra nettsiden deres. Der kan dere designe egne deksler til mobilen, pc eller iPad. Men, det finnes også et hav av ferdige design og jeg må bare si at det er så MYE fint!

Så nå har jeg muligheten til å gi bort et gavekort på en verdi av 300 kroner, til en av dere. Det eneste du må gjøre for å være med, er å like bloggen min på facebook HER og legge igjen en kommentar om at du er med.

♡ Vinneren trekkes neste søndag.. Lykke til!

OG VINNEREN BLE: …… LILLIAN …… GRATULERER SÅ MYE TIL DEG!

MINE SISTE INNKJØP FRA OSLO!

JEG HAR KJØPT MYE FINT PÅ SALG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Etter en haug med innkjøp av frappe på Starbucks, fikk jeg også shoppet litt. Husker ikke sist jeg handlet klær, men jeg ble så glad når jeg fant omtrent alt på salg. Som dere sikkert har fått med dere, så hadde jeg en kjempe fin tur til Oslo og jeg er utrolig glad. For å se hvorfor jeg hovedsaklig skulle til Oslo å gjøre, kan dere finne ut HER og HER.

Jeg måtte jo kjøpe et minne fra Senkveld, noe som sikkert kommer til å bli en favoritt .

Til slutt kommer mitt beste kjøp, nemlig denne fine badedrakten fra H&M! Jeg gleder meg til å bruke den i sommer ♡

Noe som falt i smak hos dere også?

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

Å GJØRE NOE ER BEDRE ENN INGENTING

DET FORVENTES ALT FOR MYE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Når det gjelder meg selv, må jeg ofte gjøre noe «stort» for å bli stolt eller fornøyd. Iallefall var det slik før. Jeg mener å tro at det har blitt bedre, slik at jeg nå kan tenke bedre realistisk sett. Men, så tenker jeg også annerledes enn før. Jeg prøver å få frem det daglige jeg gjør bra, enn å fremme det som kanskje ikke er fult så bra. Slik som i dag kunne jeg tenkt at jeg har satt lenge og sett på OL, men jeg har faktisk gjort mye bra også. Jeg har trent en god økt i dag, ryddet masse, tatt litt bilder, gått en liten tur og pakket ut fra Oslo tur. Mye som i dag jeg burde gjøre, har jeg faktisk gjort. Det skal jeg skrive ned i notatboka mi, som jeg tar frem når jeg er litt nedfor og tenker negative tanker. Det hjelper. Det å gjøre noe, er bedre enn ingenting.

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

DEN SMARTE KOKEBOKEN

♡ ♡

Jeg var så heldig og kjøpte denne boka på salg, som er en kokebok. Det som er så genialt med denne, er at det finnes bilde for bilde til hver oppskrift. Hvis du ikke er sikker på hvordan du går frem i en oppskrift, så står det forklart også med bilder. Hvor genialt er ikke det? Denne boka skulle jeg hatt for lenge siden, da det også er veldig enkle oppskrifter. Men, så mye godt!

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER