TENK PÅ DETTE NESTE GANG DU DØMMER

.. Er det noe som gjør meg irritert, så er det folk som må dømme andre mennesker. Men, det sier mer om dem enn de som blir hengt ut. Jeg forstår bare ikke hvorfor. Vi er mennesker, hver og en av oss. Slike handlinger kan gjøre oss til dem man er, på godt og vondt. Hvorfor ikke bare være snille mot hverandre? Nei. Selvfølgelig er det ikke like lett for alle, med ulik bakgrunn og opplevelser. Jeg ser den. Men, det finnes hjelp og noen å snakke med. Nei, ikke alltid lett. Men, muligheten finnes hvis man faktisk finner grunnen til og ville det nok.

NOE Å TENKE OVER NÅR NOEN ØNSKER Å DØMME NOEN :

 

1. Alt har en grunn. Det ligger alltid en grunn bak enhver situasjon, uansett hvordan du velger å se det.

2. Ingen vet hvordan personen har det. Det vet kun personen selv og vi vet ingenting om livssituasjonen.

3. Du er ikke bedre, enn noen andre. Alle kommer fra et sted. Noen vil alltid være glad i deg. Du er viktig for noen. Hvorfor skrive til vedkommende, at du er bedre enn dem?

4. Man velger ikke kampene sine. Igjen, vi vet ikke alt og vi vet heller ikke hvorfor.

5. Alle er ulike. Selv tvillinger har ulik personlighet og er hvert sitt individ. Man kan ikke alltid forstå, men man kan respektere.

6. Usikre på seg selv. Det er lett å la det gå utover andre, men er det ikke lettere å se det på denne måten – enn å muligens gjøre mer skade?

7. Mange måter å si det på. Nei, man skal ikke godta alt. Men, det finnes flere måter å si det på. Dritt slenging er en ting, men det går an å snakke på en ordentlig måte. Kjeft går ofte inn det ene øret, og ut det andre.

8. Ingen er perfekt og alle tråkker feil. Bare innse det, vi gjør alle feil. Det er lov og vi lærer så lenge vi lever.

 Det er ikke alltid greit å dømme noen, uten å ha i bakhodet at vi langt i fra vet alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET FIKK MEG TIL OG IKKE VILLE BLOGGE MER

I over ett år nå faktisk, har jeg blogget flere ganger om dagen. For det meste. Jeg blir nesten litt sjokkert, med tanke på hvor mange innlegg det blir. Veldig mange spør også hvor jeg får inspirasjonen fra og det har jeg tenkt å skrive om i et eget innlegg, litt senere. Hvis dere ønsker det?

Men, til overskriften. Her om dagen tenkte jeg på at jeg måtte lage flere innlegg, da når jeg var syk. Jeg følte på en måte at jeg begynte å henge litt etter, noe jeg også gjorde. Det var ikke slik at de tankene varte lenge, men det var rett og slett fordi jeg var lei av å være syk. Jeg lå i nesten 2 uker, men har vært syk litt lengre enn det. Jeg savnet bare og kunne skrive som jeg ville, ta bilder og la det gå som det pleier. Men, de tankene der fikk meg over på om jeg skulle slutte å blogge. Det var jo bare det at jeg savnet å ha overskudd, ingenting annet. Utrolig hvordan tankene kan bare surre i vei, uten å vite hvor du vil med dem.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TIPS FOR Å KOMME I GANG MED TRENINGEN

PROVE THEM WRONG

 

Nå har jeg lagt i 2-3 uker med influensa, så mye trening har det langt i fra blitt. Sånn er det jo bare, da det stopper opp av seg selv. Så nå når jeg har blitt frisk, er det på tide å komme i gang igjen. I første omgang tenker jeg bare å gå litt turer, bare for å få opp kondisen litt. Den er nok på bunn så det holder nå, etter nesten tre uker uten noen form for trening. Men, som mange vet er det ikke alltid enkelt å komme i gang etter lang tid. Jeg skal dele med dere mine tips til å komme i gang med treningen.

MINE 7 TIPS | KOM I GANG MED TRENINGEN

 

1. Finn det som motiverer deg

For å komme gang, er det en stor fordel å ha litt motivasjon. Men, det er ofte enklere sagt enn gjort. Det jeg gjør er å skrive ned unnskyldninger for å trene, da jeg ofte ser at jeg bare må se bort fra dem. Så skriver jeg ned hvorfor jeg ønsker å trene, da disse alltid vinner overfor alle unnskyldningene.

2. Se frem i tid

Se gjerne for deg 1-2 år frem i tid, hva du tenker at treningen gjør med kroppen og ikke minst det mentale for deg. Prøv å tenke godt igjennom hvordan du føler du kan ha det, hvis du velger å sitte på sofaen vs. hvis du begynner med trening.

3. Ikke trå for hardt ut

Hvis du aldri har trent før, er det viktigste og ikke gjøre for mye. Gjerne tren litt mindre enn hva du vet du klarer, da du kan se progresjon etter bare et par uker. Det er mulig, men da er det viktig å begynne rolig og jobbe seg oppover.

4. Sett av tid til trening

Skriv i almanakken din eller planlegg tiden til å trene, gjerne også klokkeslett. Hold deg til den, som gjør at du føler deg strukturert.

5. Starten er verst, men 100 % verdt det!

Før du starter treningen, kommer vi tilbake i det første punktet. Det å finne den motivasjonen, som driver deg videre. Det er greit å tenke tanken at det er tøft å komme i gang, men tenk samtidig på at det er verdt det. Det finnes et hav av unnskyldninger, men aldri så gode som grunner til å trene. Trening gir deg styrke, mer energi og godt humør. Det er fakta.

6. Planlegg treningen

.. men, ikke for mye! Skriv gjerne en liten liste på hva du ønsker å trene, hvorfor du skal trene og hvor ofte du vil trene. Det beste er ikke å starte med å trene 7 ganger i uken, men fra og ikke trene til å trene 2-3 dager i uken – er virkelig bra. Det er viktig å tenke på. Se det positive i alt, da ingen trening er bortkastet.

7. Husk å belønne deg selv

Har du holdt deg til treningen i kanskje 2 eller 3 uker? Husk å belønne deg selv. Det er mega bra og hva er vel ikke mer motiverende, enn å kjøpe seg et nytt treningsplagg? Det syntes iallefall jeg er veldig moro og fortjent.

♡ Lykke til!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FILMTIPS | DENNE MÅ DU SE!

Det å se film har ikke vært min greie, tross at jeg elsker å se på serier. Men, når jeg ser en god film, så tenkte jeg å tipse dere om det. Denne filmen lo jeg godt av og så er jo Dwayne Johnson i hovedrollen, som sier sitt. Filmen er en action / komedie, med så mange vittige episoder. Jeg vil ikke fortelle så mye om den, ettersom det fort kan forklare litt for mye. Men, jeg anbefaler å ta en titt på traileren, hvis dere ønsker å ta en nærmere titt!

Noen som har sett filmen?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FØLG DISSE 6 PUNKTENE FOR Å FÅ DRØMMEKROPPEN :

Kropps idealet har blitt snudd på hodet, dem siste årene. Folk blir påvirket. Noen oppsøker måten man må være på, for å passe inn. «Den ønskede kroppen» må ofte følge disse punktene til punkt og prikke :

 

1. Stor rumpe, så du minst må gå opp en størrelse eller to i bukser.

2. Midjen må være smal.

3. Brystene skal helst være litt størrelse på, så dem «passer til resten av kroppen din»

4. Dobbelhaka må bort. Fy-fy!

5. Brunfargen på være fin. Selvbruning eller spray tan må ofte til. Simple.

6. Du må ikke veie for mye, selv om rumpa og puppene skal være litt størrelse på.

Først må jeg presisere klart og tydelig : det er INGENTING galt i å passe under alle disse punktene, tvert i mot. Men, jeg mener det blir feil og ville «endre» på noe som allerede er fint. KUN for å passe inn. Det er synd at mange føler dem må, uten at jeg dømmer noen som helst for hva dem ønsker å gjøre med kroppen sin. Virkelig, men jeg vet hvor vondt det føles.

Jeg vet hva jeg snakker om, når det kommer til kropp og det å være usikker på seg selv. Jeg har hatt mine perioder, der jeg ville klippe bort magen min. Jeg hadde det vondt innvendig og utvendig. Jeg gråt meg selv til søvn, fordi jeg ikke følte meg bra nok. Men, sannheten er at det å skille seg ut er faktisk det som er kult. Slik er det for meg. Det imponerer meg å se andre skille seg ut, og ikke prøve å leve opp til det man tror mange forventer av deg. DET er kult.

.. Det er viktig å snakke til seg selv, som om det var din egen venninne. Du tråkker ikke ned på h*n, men prøver så godt du kan og være positiv og si positive ting. Prøv å gjøre det til deg selv også.

Et bilde på Instagram er BARE et bilde. Vi vet ikke hva som ligger bak. Kanskje vedkommende la ut et litt frekt bilde, fordi h*n har hatt en dårlig dag, kranglet med kjæresten eller har mistet noen? Hva vet vi egentlig om sorg, utfordringer og vonde tanker hos andre? Ingenting. Jeg vet det er lett å sammenlikne seg med andre, men du vet hvem du er. Det er det ikke alle som gjør, selv om bildene på Instagram kan være fine å se på. For ja, det finnes mange fine bilder som det burde være greit å se på. Så hva om du sammenlikner deg med en usikker jente, som bare er redd for å gjøre feil? Du vet faktisk aldri hva som kan ligge bak.

Men, det er viktig å være snill mot seg selv. Når du gjør noe bra, si det høyt. Får du til noe, du aldri trodde du skulle klare. Skriv det ned med store bokstaver og les det når du er nedfor. Smiler du til en på gata og får et smil igjen, tenk på det. Tenk på de små gledene og klapp deg selv på skuldrene!

Ingen magi vil skje over natten av den grunn, men jeg lover deg at det kan bli litt enklere over tid .. Og takk til dere som sender meg tips til hva dere vil se jeg skriver om, noe jeg alltid setter stor pris på 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | PARADISE HOTEL, DRØMMEJOBBEN, HVA BLOGG GIR MEG ++

Hva studerer du? Jeg tar det siste faget og noen eksamen, for å fullføre tredje året på videregående. Da jeg får generell studiekompetanse.

Har du tenkt tanken på å være med på PH? Nei, aldri. Jeg har heller aldri fulgt med på Paradise, annet enn når venninnene mine skal se. Da sitter jeg med mobilen og later som jeg følger med, egentlig. Veldig glad i dere, da ♡

Hva vil du bli? Ernæringsfysiolog, som jeg vet akkurat nå.

Hva er drømmejobben din?

Den er ikke enkel. Jeg har alltid sagt at akuttsykepleier er min drømmejobb, men jeg kunne tenkt meg så mye. Forsker hadde vært utrolig spennende. Å kunne jobbe med blogg, hadde jo da vært å leve av sin egen hobby.

Hva er det viktigste for deg, når det kommer til å blogge? Hva får du ut av det?

Det viktigste for meg er at jeg gjør det fordi det er gøy og ikke fordi jeg føler jeg må. Jeg blir inspirert og jeg kommer i møte med mange spennende mennesker. Jeg elsker å skrive og dele bilder. Jeg blir lykkeligere i hverdagen, av å blogge. Enkelt og greit.

Noe dere lurer på til neste uke?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET ER IKKE BARE EN TING

Sitter i senga og kikker ut vinduet, der jeg ikke ser noe annet enn snøen som er borte. Den har smeltet bort, bare på noen dager. Nå er det igjen minusgrader, så jeg skal si været skifter fort for tiden. Bare på et knips, er jeg sikker på at snøen plutselig har lagt seg igjen. Men, jeg fikk tatt mange fine bilder da snøen var her og noen av dem ville jeg gjerne dele. Det er ikke bare en ting i naturen å ta bilde av, iallefall. Det er så godt å ha foto gleden tilbake!

GOD LØRDAG 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TING KJÆRESTEN DIN IKKE VIL HØRE

Ingen forhold er like, noe jeg vel egentlig ikke trenger å si. Men, allerede gjort. Poenget er at det skal virke litt morsomt, noe jeg syntes da jeg skrev dette innlegget. Håper dere ser på det som litt komisk, og ikke tar dere noe nær av det. Det er iallefall ikke meningen. Hihi.

7 PUNKTER HAN IKKE VIL HØRE

 

1. Ser jeg tjukk ut i dette?

Du har tatt på deg et nytt antrekk, der du kanskje ser litt misfornøyd ut selv. Dette er vel en god klassiker, da å spør kjæresten. Sannheten er at du egentlig ikke vil vite hva han syntes, men du spør uansett. Han vil alltid syntes du er fin uansett, men hva hvis han skulle være ærlig og si at det ikke var fint? Da sier det seg selv at det aldri kommer noe godt ut av det.

2. Det er ikke det, men det er meg..

Altså, denne blir jeg faktisk litt irritert på når jeg ser det på film. Hvorfor ikke bare være helt ærlig, når du først skal gjøre det slutt med en person? Et brudd gjør vondt uansett, så hvorfor pynte på sannheten?

3. Har du husket det?

Selvfølgelig gjør det ikke noe å spør om han glemte å ta ut kaffetrakteren. Men, hvis du stadig spør med disse ordene, skal jeg love deg at det ligger litt angst under.

4. Vi må snakke sammen

Denne ligger vel også høyt til en klassiker, men er vel også vanlig. Jeg prøver og si det på en litt annen måte, men det er vel samme mening uansett. Det trenger ikke en gang å være noe, men vær du sikker på at mannen allerede har laget noen skremmende historier i hodet sitt. Kom til poenget, så han ikke blir sittende lettskremt.

5. Jeg har tenkt litt..

Det er vel ikke og komme unna, at kvinner kanskje tenker og analyserer litt mer i et forhold – enn menn. Men, når du i tillegg må si i fra at du har tenkt litt, da er det ikke rart mannen kan tro det er noe alvorlig galt.

6. Vær en mann!

Ja, han er vel nokså sikker på at han ikke er en kvinne? Det kan være lett for mannen og bli usikker på seg selv, hvis dette stadig skulle blitt nevnt.

7. Syntes du rumpa mi har blitt større?

Her finnes det vel ingen riktige svar på, haha. Sier han nei, så blir du redd for at han er misfornøyd. Men, sier han derimot ja, så kan han like gjerne bare gå å legge seg..

Jeg har tatt noen av punktene fra filmer jeg har sett, som har vært humoristisk sett. Så er det noen som er selvopplevd, selvfølgelig. Men, det gjelder jo langt i fra alle disse punktene. Meg selv inkludert. Morsomt er det, syntes nå jeg 😉

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG HAR HEKLET MIN FØRSTE GENSER!

Åh, dere! Jeg er så fornøyd nå, etter å sitte med min aller første heklet genser i hånda. Jeg er veldig glad i å hekle, i tillegg til å drive generelt med håndarbeid. Hekling står likevel høyest på skalaen. Men, jeg skal fortelle dere en liten artig fakta. Jeg klarer ikke å hekle etter oppskrift, men jeg hekler etter youtube. Så lenge det går på engelsk, så kan jeg hekle hva som helst. Jeg har heklet mye opp i gjennom og akkurat nå holder jeg på en topp, som jeg også gjerne vil vise dere når jeg er ferdig.

 Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa