GIVEAWAY | VINN GAVEKORT PÅ 250 KR!

Hei på selveste nyttårsaften ♥ I den anledning vil jeg gi bort et gavekort på en verdi av 250 kr på nettbutikken Desenio. Som dere sikkert vet, er det min absolutt favoritt nettbutikk. Så nå ønsker jeg at en av dere skal få gleden av å bestille noe fint hjem, da det er en nettside med plakater og postere + fine rammer. Jeg trekker en vinner 7. Januar, om en uke.

For å være med i trekningen av et gavekort, må du enten følge min Facebook side eller følge meg på Instagram.

KJÆRESTEN FIKK IKKE NOEN VANLIG JULEGAVE I ÅR

EN SPESIELL JULEGAVE TIL HAN

Hvert år er det alltid like vanskelig å finne julegave til han, men i år kjøpte jeg en litt annerledes gave. Riktignok er det langt i fra en «ting», men da en opplevelse og noe vi kan gjøre sammen. Jeg har nemlig kjøpt billetter til «fast and furious live» på Telenor Arena, som da bli i Juni. Ikke nok med det, men jeg har bestilt billetter til oss på første rad. Det tror jeg kommer til å bli utrolig moro.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ BLIR JEG VEGETARIANER

JEG VIL IKKE BRY MEG OM HVA ANDRE SIER

Helt siden jeg testet ut nettopp det å kutte ut kjøtt i 3-4 måneder, angret jeg når jeg begynte å spise kjøtt igjen. Det var tydelig at kroppen min likte best da jeg kuttet ut kjøtt i en periode, at jeg rett og slett ønsker å bli vegetarianer. Ikke i en periode, men da på «heltid» om jeg kan kalle det sånn. Ja, mange ler når jeg sier hvorfor jeg ønsker å bli vegetarianer. Spesielt når jeg sier at jeg gjør det for dyrene og miljøet. Men, hvorfor? Jeg ler ikke av valgene andre tar, fordi jeg har respekt og forståelse overfor andre mennesker. Ingen unntak. Jeg syntes det er tøft at noen mennesker bare gir faen i hva andre sier, og gjør akkurat det dem ønsker. Slik vil jeg også være og derfor skal jeg gjøre det.

Før dere spør, så nei. Det er ikke et nyttårsforsett. Jeg har ikke satt noen dato. Men, jeg deler med dere når det har gått en stund etter jeg har kuttet ut kjøtt.

Er du eller kjenner du noen som er vegetarianer? Send meg gjerne tips som er lurt å vite!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG BRUKER ANGST FOR OPPMERKSOMHET

ÆRLIGHET ER VISST IKKE GREIT

I mange år har jeg tydeligvis brukt angst som en unnskyldning, bare for oppmerksomhet. Tenk det. Ærlighet blir ofte sett på som styrke. Men, i denne sammenhengen blir det ofte sett på som et rop om oppmerksomhet. Hvis det bare hadde vært så enkelt, at angst kun var en form for.. Ja, kall det hva du vil. Jeg velger ikke å være redd for mennesker. Jeg velger ikke å være redd for steder. Jeg velger ikke å få pustevansker, uten forvarsel. Jeg velger ikke å få panikkanfall midt på åpen gate. Unnskyld meg, men så enkelt er det. Angst er aldri noe jeg ville misbrukt, hvis det ikke var tilfellet. Det bare skjer, om man vil det eller ei.

. . . . . . . . . . . . 

OK. Det er greit og ikke forstå. Det er greit å være usikker. Det er greit å være litt redd for å si noe galt, fremfor å snu baken til og dra sin vei. Det å si noe, er bedre enn å tie. Det er faktisk greit at ikke alle har forståelse, men hva er IKKE greit? Det å dømme andre mennesker for noe dem ikke kan noenting for. Det å kritisere mennesker med angst, fordi dem «ønsker» oppmerksomhet. Angst kommer av en grunn. I starten styrer det deg, helt til du klarer å snu det andre vei med livet som innsats. Det forstår ikke alle, men det burde respekteres.

Det sier mer om de menneskene som dømmer, enn dem som faktisk har angst. Det mener jeg oppriktig.

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

5 TING JEG BURDE ANGRE PÅ

Nå er det en vesentlig forskjell mellom hva andre mener jeg burde angre på, og hva jeg selv angrer på. Veldig lite kan jeg i grunn si jeg angrer på, men jeg vet jo om flere ting jeg kanskje burde angre litt på og se det. Jeg syntes dette innlegget var veldig lærerikt, da jeg ble litt bedre kjent med meg selv på en litt annen måte. Et slikt innlegg anbefaler jeg andre også å skrive.

5 THINGS I SHOULD REGRET IN LIFE

1. Ting jeg ikke fikk sagt

Denne har vært en «typisk meg» gjennom årene, da jeg ofte bare holder kjeft. Den siste tiden har jeg vært døds flink på å si akkurat det jeg føler eller mener. Der fortjener jeg faktisk en klapp på skulderen.

2. Ærlighet på bloggen

Mange tror kanskje at jeg utleverer hele livshistorien min på bloggen, noe som er langt i fra sant. Det er mye jeg ikke ønsker å skrive om, rett og slett fordi mye er privat. Kanskje jeg deler mer senere, men KUN om jeg føler det er riktig for meg.

3. Alt er min feil

Om jeg så ikke har skyld i noe som likevel går utover meg, får jeg ofte den følelsen at jeg har gjort noe galt. Selv om jeg ikke har gjort noenting, men der kicker den dårlige samvittigheten inn igjen. Det er noen ting man ikke kan endre, ofte da andre mennesker enn deg selv.

4. Tillate meg selv å være lykkelig

Hvordan du har det, handler om hvordan du selv ser på det. Aldri lett og tenke positivt hele tiden, men det er verdt å prøve. Jeg skal prøve å la meg være lykkelig, oftere enn det jeg tillater meg. Vi fortjener å ha det bra!

5. Å leve det livet jeg ønsker ~ IKKE det livet andre forventer av meg

Denne sitter lengst inne, da jeg alltid må tenke på å leve ut i fra hva andre forventer av meg. Jeg tror aldri jeg har tatt en avgjørelse og 100% tenkt at det var for min del. Dette skal bli en slutt på, ettersom ingen andre skal leve det livet jeg har. Det som er riktig for meg, burde også føles riktig. Det er en grunn til alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

WINTER WONDERLAND

BARE VAKKERT

❄️ Er det noe jeg har lært i år, så er det hvor glad jeg egentlig blir av snø. Ja, det er noe dritt med tanke på glatta. Jeg som er en bambi på isen, kan absolutt skrive under på det. Men, jeg ser virkelig forskjell på humøret mitt. De dagene det snør, blir jeg lykkelig. Det er faktisk en veldig passelig beskrivelse!

Liker du snø?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

OREOKULER MED KUN 3 INGREDIENSER!

SMELTER PÅ TUNGA

Jeg er egentlig ikke så giret på sjokolade eller godteri for tiden, men for en uke siden lagde jeg disse til min samboer. Det har de siste ukene gått en god del tid til baking, så da tester jeg stadig ut noe nytt. Er det kjekt når jeg deler oppskrift på slike ting, med dere? Uansett. Disse oreokulene måtte jeg smake på og det sa pang i kjeften. Disse smelter på tunga, men de er også veldig (heldigvis) mektige. Jeg blir trøtt av å spise sukker, derfor har jeg helst meg unna dette over en lengre periode. Men, jeg bryr meg ikke nå i jula av og spise litt av det jeg baker. Jeg skal virkelig kose meg litt også, med god samvittighet.

Det du trenger:

2 pakker oreokjeks

200 g philadelphia naturell

1-2 ts melis (hvis ønskelig)

250 g melkesjokolade

Det du gjør:

  1. Knus oreokjeksene og bland sammen med philadelphia osten, til du har en fast og fin blanding.
  2. Tilsett litt melis eller annen søtning, hvis du ønsker kulene litt søtere.
  3. Form oreo blandingen til ønskede kuler. OBS: anbefales å lage små kuler, da dem er veldig mektige.
  4. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp så oreokulene i sjokoladen, så på et brett dekket med bakepapir.
  5. Sett dem kaldt, for at sjokoladen skal smelte. Jo kaldere, jo bedre!

Og JA: kulene er enda bedre, enn dem ser ut til ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DU GIR MEG ALLTID DÅRLIG SAMVITTIGHET

JEG BLIR FRUSTRERT OG LEI MEG

Det jeg prøver å styre unna, kommer alltid snikende tilbake på meg. Jeg liker å si at jeg har blitt bedre på det, men jeg begynner virkelig å lure av og til. Ingenting skal til for å gi meg dårlig samvittighet. Jeg må tenke at de avgjørelsene jeg tar i mitt liv, gjør jeg for mitt eget beste. Men, når noen av mine nærmeste sårer meg uten å vite det selv – så blir det en ond sirkel jeg ikke kommer ut av. Jeg klarer ikke å tenke på mitt eget beste, uten at den dårlige samvittigheten skal gjøre det vondt verre.

Hvorfor kan vi ikke bare innse at ikke alle i dag lever et A4 liv, men at noen trenger litt tid. Ikke alt kommer servert i en oppskrift, men man må faktisk blande sammen ingrediensene i en rekkefølge tilpasset en selv. Jeg vil mye, men jeg må se i øynene at noen ting vil ta tid.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

NOEN TIPS OG TRIKS

Etter bare ett år med denne bloggen, har jeg tatt til meg noen gode tips til hvordan jeg ønsker å ha min blogg. Jeg har sett opp igjennom hva som fungerer og ikke fungerer for meg, som igjen er veldig individuelt. Personlig liker jeg at det finnes så utrolig mye forskjellig, da det ikke er noen fasit på hva som er riktig. Det er jo opp til hver enkelt, hva man syntes er fint.

Jeg vil dele med dere noen tips og triks, som fungerer veldig bra for meg. Kanskje det også kan hjelpe noen flere på veien?

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

1. Hvis du liker det, så gjør du det! Denne er veldig avgjørende for leserne dine og ikke minst for deg selv. Jeg elsker å ha min egen plattform, der jeg kan skrive og dele bilder akkurat slik jeg ønsker. Hvis jeg skulle skrevet om ting som ikke interesserer meg, så er det ingen vits å fortsette. Det vil før eller siden skinne gjennom.

2. Gjør det interessant. Hvis hvert innlegg inneholder nesten det samme, blir det i lengden kjedelig å lese. Derfor er det viktig og variere litt innhold, slik at du fanger leserne dine.

3. Kvalitet på bilder. Dette syntes jeg er veldig viktig! Mobilbilder kan være greit det også, men jeg vet selv at ikke dette lønner seg i lengden. Jeg elsker bilder, da spesielt bilder med god kvalitet.

4. Oppdater jevnlig. Det blir kjedelig å trykke inn på en blogg, der det oppdateres kanskje 1 gang i uka. Du trenger ikke blogge 3 ganger om dagen, for at det skal være bra. Men, finn din egen rytme og hva som passer for deg.

5. Ingen resultater skjer over natten. Jeg har hatt et dumt syn på mine tidligere blogger, da lesertall har betydd mer enn det burde. Det tar lang tid å bygge opp din egen plattform, som også skal nå ut til flere. Husk at hvis du elsker å blogge, vil det skinne gjennom.

6. By på deg selv. Da blogg er personlig, er det viktig og vise frem den du er. Det gjør også fort leserne nysgjerrige, da det også kan være inspirerende for andre.

7. Del innleggene dine. Jeg har en egen Facebook side, der jeg deler mine blogg innlegg. Slik kan også dem som ønsker å følge deg, ha mulighet til å bli oppdatert. Bruk gjerne andre sosiale medier, slik at folk finner frem til deg.

8. Ha et ryddig design. For meg blir jeg ikke tiltrukket av et rotete design, med mye fargespill. Jeg liker å ha et oversiktlig design, slik at andre lett kan finne frem til det dem ønsker. Lyse farger er også noe jeg setter veldig pris på.

9. Ta deg tid til leserne dine. Viktig! Tenk at flere faktisk bruker sin tid, på og kanskje også legge igjen en kommentar hos deg. Det er så viktig og sette pris på leserne dine og kanskje gi en hyggelig kommentar tilbake til h*n.

10. Være deg selv 100%. Ingen er som deg, så hvorfor ikke være deg selv helt ut? Ingen liker kopier. Skill deg ut.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DETTE FIKK JEG TIL JUL

Hei og god onsdag dere Det er så koselig å se hva mange av dere har fått til jul. Jeg tror ikke jeg har fått så mange julegaver, som i år. Jeg setter så uendelig stor pris på hver eneste ting jeg får, så derfor tenkte jeg å vise dere mine julegaver i år.

MINIONS MONOPOL, ULLSOKKER, FLANELL SENGETØY, 

«VILJESTYRKE» AV DAG OTTO LAURITZEN, BILDERAMMER, DUFTLYS,

SØLVFAT, SKJØNNHET GOODIE BAG, TELYS, KRONELYS.

2 GAVEKORT + PENGER

/ THE BODY SHOP DUSJ SÅPE + JULELYS /

HJERTE LED LYS, TOALETTMAPPER, HJEMMESTRIKKET HOLDER, REINSDYR PYNT, HAGESAKS

MOROCCANOIL HÅR OLJE, SOKKER, VOKSDUK, MINIONS TANNBØRSTE,

MINIONS GLASS, JULEKULER, NISSE, «PEPPERKAKEHUS», GLASS MED SUGERRØR, TENNBRIKETTER

5 VAKRE MUMMI GLASS

6 VAKRE MUMMI KOPPER

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa