TRENING REDDER HVERDAGEN MIN

UTEN SMINKE MED ET SMIL OM MUNNEN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Nå sitter jeg her etter en god treningsøkt, etter en litt utfordrende start på dagen. Men, jeg skal si det ble bedre etter at jeg fikk begynne å trene! Trening for meg har blitt så gøy og jeg får så mye igjen for det, at det virkelig redder hverdagen min. Store utfordringer dukker opp, nå som jeg går gjennom en del ting personlig. Derfor er det så deilig å finne noe som virkelig får meg til å tenke på noe annet, og noe mer hyggelig.

Flere som merker at trening gjør noe med deg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SØT HAVREGRØT (UTEN SUKKER) MED STEKT EPLE

DU TRENGER

 . . . . . . . . . . . . . . . 

1 dl havregryn

2,5 dl melk

1 ts sukring eller annen søtning

1 ts kanel

1/2 eple

 . . . . . . . . . . . . . . . 

Kok opp melk og havregryn, etter så mange porsjoner du ønsker. Denne tilsvarer 1 porsjon. Rør underveis, slik at det ikke setter seg i bunnen. Mens den holder på, skjær opp epler i terninger. Surr dette så i en panne med vann eller kokosolje. Tilsett litt sukrin og kanel i ønsket mengde. Når havregrynen er ferdig, tilsett sukrin og melis. Da kan du ta den i en skål og toppe med varmet eplebiter. Mmmm!

NYYT!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MINE 8 MEST LESTE BLOGGINNLEGG!

Det er artig å se tilbake på hvilke innlegg, som har fått mest omtale. Det er så veldig opp og ned. Jeg har samlet mine mest leste blogginnlegg, denne måneden. Det er jo en artig måte for andre og få en liten oversikt over hva som blir mest lest på min blogg.

MIN FRAMTID BLE ØDELAGT PÅ BARNESKOLEN OG HER ER HVORFOR!

Dette er kanskje et av mine ærligste innlegg på bloggen, som handler om vonde opplevelser på barneskolen som første til mye spising og angst. Mye i dette innlegget handler også om mobbing.

HELT ÆRLIG ANGÅENDE Å FLYTTE SAMMEN MED KJÆRESTEN

I dette innlegget åpner jeg meg om hvordan det var å flytte sammen med kjæresten, noe jeg ikke hadde forutsett i det hele tatt.

JEG VALGTE Å DROPPE UT AV SKOLEN

Dette innlegget handler om da jeg valgte å droppe ut av skolen, for 5 år siden. En av grunnene var sosial angst, som til slutt gjorde at jeg ikke klarte å ta buss eller gå ut av mitt eget hjem. I tillegg gjorde jeg det beste valget noen sinne, året etter dette.

LA VÆRE Å STJELE MINE BLOGG INNLEGG, TAKK!

Etter at jeg skrev dette innlegget, der jeg var ganske sint, ble heldigvis vedkommende fjernet fra blogg.no! Utrolig kjipt at noen faktisk kopierer over dine egne innlegg og gjør dem til sine egne.

10 RARE TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

Dette innlegget fikk veldig mange klikk, etter jeg la det ut. Selv syntes jeg det er morsomt å lese slike innlegg, da jeg må ta meg selv i å gjøre ganske mye rart uten å tenke over det.

5 SMINKE PRODUKTER JEG ALDRI BYTTER UT

Jeg har inntrykk av at sminke innlegg er veldig populære, da jeg også selv elsker å lese om nye produkter jeg ikke har testet ut før. Her deler jeg mine 5 beste produkter, som jeg aldri kommer til å bytte ut.

DU SER MEG OVERVEKTIG? JEG SER STYRKE!

Dette innlegget fikk både positive og negative tilbakemeldinger, ettersom jeg kanskje var litt irritert? Egentlig følte jeg ikke det, ettersom jeg kun var dønn ærlig om hvor mye jeg prøver å trene for å holde kroppen min frisk. Jeg er nok mye sterkere kroppslig, enn veldig mange tror.

DU BURDE GÅ NED EN DEL KILO

Dette innlegget skrev jeg kort tid etter en kommentar jeg fikk, angående overvekten min. Hvor vedkommende mente at jeg ikke tar kroppen min seriøs og har helt feil holdning. Trykk på innlegget, hvis du ønsker å se hva jeg svarte!

TRENING ELLER SLANKING?

PRØVER JEG EGENTLIG Å SLANKE MEG?

Det ser ut på noen kommentarer, at flere ikke tror på meg når jeg sier jeg trener for å bli sterkere og holde meg i form. Når jeg sier holde meg i form, tenker jeg på å holde kroppen i bevegelse og gjøre kroppen sterkere til å klare å yte mer.

.. Jeg vil ikke innrømme at jeg prøver å slanke meg?

Så ærlig jeg er på bloggen, hadde jeg ikke hatt problemer med å skrive om det på flekken. Jeg har lært at det ikke gjør hverken meg selv eller andre bedre, ved å juge på bloggen om hvordan det går. Jeg deler oppturer, i tillegg til nedturer. Om jeg har en dårlig dag, der alt kan være negativt med meg selv – er en helt annen ting. Jeg er et menneske og alle mennesker kan føle det slik, uten at det trenger å bety noe annet.

Jeg vet iallefall at jeg er ærlig med meg selv, når jeg skriver om det her. Hva andre velger å tro, er opp til dem. Jeg kan godt skrive om den dagen jeg ikke er fornøyd med livet, samtidig som jeg kan skrive ærlig om hvordan jeg har det med kroppen min.

Det er som jeg sier, at så lenge kroppen min klarer å gjennomføre det jeg ønsker – så er jeg mer enn fornøyd. Det har jeg grunn til å være.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

LUFTIGE PITABRØD MED LITE INGREDIENSER!

En av dagene som var hadde jeg veldig lyst på pitapizza, som er min favoritt og har vært det lenge.

Jeg hadde alt som skulle på, men ingen pitabrød. Derfor tenkte jeg å lage dem fra bunnen av, noe jeg gjorde uten å bruke oppskrift. Jeg mikset sammen selv, det jeg har erfaring med. Denne oppskriften må jeg dele, for disse ble helt himmelsk gode og luftigere pitabrød har jeg aldri laget eller smakt før.

Du trenger:

1. 3 dl varmt vann 2. 1 pakke tørrgjær 3. 2-3 ss olje 4. 350 g mel 5. 1 ss sukker 6. Litt salt

Slik gjør du:

1. Bland alt sammen i en bakebolle og elte deigen til den er fast og fin.

2. Ta over et håndkle og la den heve i 1 time.

3. Jobb litt med deigen og kjevle ut 6 pitabrød i den størrelsen du ønsker, for så og etterheve med et håndkle over i 45 minutter.

4. Dryss litt mel over dem og stek dem så i ovnen i ca 5 minutter på 200 grader. Pass på dem. Det er forskjell på alle ovner!

Ser det ikke godt ut?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

SVAR PÅ SPØRSMÅL // ENDRE PÅ UTSEENDE, SILIKON, SÅRET ++

SVARER PÅ LITT PERSONLIGE SPØRSMÅL

Jeg håper dere får svar på noe dere har lurt på, i tillegg til at jeg har prøvd å svare så utdypende som mulig. Det har tikket inn litt spørsmål her og der, som jeg tenkte var greit å svare på.

Hvordan tenker du om framtiden, har du noen tanker?

Jeg tenker at jeg ikke ønsker å planlegge for mye av framtiden, fordi jeg vet hvor fort ting kan endre seg. Men, jeg vil ta en utdannelse, begynne på lappen og være så mye med venner, familie og kjæreste som mulig. Jeg tar en dag av gangen, rett og slett.

Har du noen gang tenkt på å endre på utseende, hvis du hadde hatt mulighet? Eventuelt hva?

Jeg har aldri tenkt tanken på å endre på noe som helst, når det gjelder utseende eller kropp. Om jeg så hadde hatt mulighet, ser jeg ikke for meg at jeg ville ha endret på noe.

Har du noen favoritt skjønnhetsprodukter?

Ja, det har jeg! HER har jeg lagt ut mine favoritter, mens jeg også kan legge ved bilde til de beste produktene til ansiktet (skrubb og olje).

Disse var også rimelige i pris, kjøpt på Rituals. Mina absolutt favoritter til rensing av ansiktet, i tillegg til skylling i vann.

Hva er ditt beste triks når det gjelder å komme tilbake igjen i bloggingen?

Mitt beste tips er å lese andre blogger, for å få litt inspirasjon. Sjekk ut weheartit og andre nettsider, slik at du blir inspirert. Det viktigste er at du blogger fordi det er gøy, ikke fordi du føler at du må.

Kommer du til og blogge hele livet?

Jeg kommer til å blogge så lenge jeg syntes det er gøy, ikke hvis jeg føler at jeg må. Jeg ser ikke vitsen med å blogge, for min del, hvis det skal bli et heftig ork. 

Har du mange søsken?

Nei, jeg er enebarn.

Jeg lurer på om du er av typen som er spontan, eller om du legger planer for det meste?

Det kommer veldig an på, egentlig. Men, jeg er vel mest spontan i den grad at jeg elsker å ta ting på sparket. Samtidig elsker jeg å bestille en sydentur for eksempel, for så å glede seg til turen. Jeg kan bli veldig rastløs, hvis jeg har ting å gjøre som er langt fremover i tid.

Hva sårer det mest, av det andre mennesker kan si til deg?

Jeg bryr meg aldri om kommentarer rettet til meg, med tanke på hvordan jeg er eller ser ut. Men, noe jeg virkelig kan bli såret av, er når noen forteller meg at jeg ikke er til å stole på og slike ting. Samtidig som jeg hater å høre ting som angår familien min, bare for å såre meg.

Hva syntes du om jenter som har tatt silikon?

Jeg syntes at alle mennesker må kunne gjøre akkurat som dem vil, uten at andre skal kritisere dem. Du er sjef i ditt eget liv, som ingen andre har noe med. Selv om du tar for eksempel restylane, så endrer du jo ikke personligheten din. Selvfølgelig er det synd at noen må gjøre slike inngrep, men igjen er det viktig å tenke på at ikke alle avgjørelser er enkle å ta. Alt har en grunn og alle har et valg.

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MIN KROPP ER IKKE MINDRE FIN ENN DIN

JEG HAR ENDRET MEG … TIL DET BEDRE!

Kropp. Vi leser om det. Vi kan irritere oss over mye mas, på hvordan kroppen burde se ut. “Hvordan bli fornøyd med den kroppen du har!” På en side i et blad, mens på neste side dukker det opp “De beste tipsene på å gå ned 5 kg på 1 måned!” Er det rart mange blir forvirret?

Jeg forstår det så godt. For bare noen år siden ble jeg sur, da jeg så et bilde på instagram av fine mennesker som var fornøyde med seg selv. Jeg var usikker på meg selv, derfor fikk jeg den følelsen.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg skal være ærlig med dere at jeg ikke er helt i mål enda, IKKE fysisk sett. Men, mentalt. Bare så det er helt klinkende klart.  Men, når jeg nå ser en jente i bikini på instagram, blir jeg inspirert. Det gjorde jeg ikke før. Dermed er jeg veldig langt forbi det jeg en gang var, heldigvis.

Jeg mener at jeg har hverken finere eller styggere kropp, enn noen andre. Alle er flotte på sin måte og det sier jeg til meg selv høyt, hver eneste dag. Hvis det er noe jeg er misfornøyd med, så prøver jeg så godt jeg kan å gjøre noe med det. Simple as that.

Tenk så kjedelig hvis alle skulle være like, da.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

ENKEL, SUNN OG DØDSGODE PANNEKAKER!

… EN PERFEKT LØRDAG MORGEN!

Jeg finner ikke en bedre frokost på denne vakre lørdagen. Ah, blir glad bare av å tenke på det! Akkurat nå er jeg god og mett, etter disse nydelige bananpannekakene. Grunnen til at jeg vil dele akkurat denne oppskriften, er fordi det er den beste. Jeg har testet ut mange, men denne slår alle. Oppskriften er inspirert av Eirin, bare med noen få justeringer.

O P P S K R I F T

1 dl valgfri melk

2 egg

2 dl havregryn

2 overmodne bananer

1 ts bakepulver

Litt salt

1-2 ts kanel

H O W  Y O U  D O

Bland sammen alle ingrediensene med en stavmikser, til det har blitt en fin pannekake røre. Stek passe store størrelser i en stekepanne med valgfri fett, så dem ikke setter seg i bunnen. Husk å ha varmen på litt under middels.

Nyyyt med din favoritt topping! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

HEMMELIGHETER JEG ALDRI SNAKKET OM

SOME SECRETS OF MINE …

 Jeg hadde lite gym på barneskolen, fordi jeg var redd for læreren. Ikke det at vedkommende skulle gjøre meg noe vondt, men fordi jeg og andre ble presset for hardt. Jeg fikk ofte høre hvor mye bedre burde være, til enten løping eller fotball.

 Jeg har kun jukset på EN eneste prøve i skolen, men det var en gloseprøve i engelsk på barneskolen..

 Noe av det gøyeste jeg visste av idretter, var håndball. Grunnen til at jeg sluttet, var ikke fordi jeg ikke likte å holde på med håndball. Men, fordi jeg ikke hadde nok kondisjon. Jeg slet virkelig noen ganger, da vi skulle løpe mye fram og tilbake på banen.

 For mange år tilbake fikk jeg PTSD, som da er posttraumatisk stresslidelse. Slik som ofte kan oppstå etter traumatiske opplevelser.

♥ Da jeg gikk på ungdomsskolen, elsket jeg å skrive. Still do. Jeg fikk veldig gode karakterer i norsk. Derfor skrev jeg et utdrag av en bok, som jeg tenkte å levere til læreren min. Helt seriøst, jeg skrev vel 100 sider av krim. Jeg hadde tydeligvis veldig god tid, på den tiden.

♥ Jeg lever daglig med dårlig samvittighet, noe som har preget mye av livet med tanke på avgjørelser jeg hverken har hatt lyst til eller trengt i livet mitt. Men, heldigvis er det ikke så ille lengre, da jeg kan si nei og tenke litt på meg selv også oppi alt.

♥ Når jeg holder på å rydde eller hva som helst i huset vårt, så snakker jeg alltid til meg selv. Da snakker vi hele tiden. Så for ikke å avbryte meg selv, så setter jeg ofte på musikk. Jeg elsker musikk.

God helg dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER