DET ER HELT UVIRKELIG

.. SE SÅ VAKRE ROSER!

God lørdag fine smykker! Jeg fikk noen roser i går av min kjære bestemor og se så vakre dem er. De har blomstret enda mer i dag, enn i går. Det er en herlig følelse å se hvor glad jeg blir av roser, eller blomster generelt. Det lyser opp, rett og slett. Forresten har jeg kun redigert lysstyrken og en liten blå effekt på bildene, det ser jo virkelig ikke sånn ut. Helt uvirkelig, spør du meg 

Flere som er glade i å få blomster?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG TROR IKKE DU LIKER Å VÆRE TJUKK, VICTORIA!?

Jeg vil ta tak i en kommentar jeg fikk i DETTE innlegget. Kommentaren var ikke ment som “hate”, men jeg vil likevel ta det opp. Jeg er sikker på at det lett kan sees på som en litt frekk kommentar, selv om jeg ikke tar meg nær av det.

Jeg skal forklare akkurat hva jeg mener om det.

Litt av kommentaren lyder som følgende: “Men, jeg har bare liten tro på at du ^elsker^ å være tjukk. Tror nok du helst vil gå ned i vekt og jeg tviler ikke på at du har prøvd.” Først må jeg svare tusen takk for at du presiserer at jeg er tjukk, for det tar jeg som et komplement. Ja, jeg gjør det. Jeg ser ingen feil med å være litt “lubben”, slik som jeg ikke ser feilen med å være “tynn” heller. Hva du velger å tro på, er helt opp til deg.

Sannheten er at jeg elsker å se meg i speilet, men om jeg helst vil gå ned i vekt? 

Nei, jeg vil være frisk. Om kroppen min ser slik ut som den gjør, i tillegg til å være så frisk som jeg er, så JA TAKK. Takknemlig. Rørt. Glad. Ubeskrivelig. Kan ikke ha det bedre, når det gjelder nettopp kroppen min.

Hadde jeg fått denne kommentaren for noen år siden, så ville jeg bli tynnere. Jeg ble fortalt på barneskolen gjentatte ganger, at jeg var tjukk. Dette fortalte jeg så meg selv flere år etterpå. Jo mer jeg sa det, desto mer sant ble det for meg. Og ja, den gangen prøvde jeg å gå ned i vekt. Jeg mistet hele tiden motivasjonen, fordi jeg alltid så på trening som dårlige minner.

Hva sier du egentlig til en liten jente, som er kraftig?

En som blir mobbet over slik hun ser ut?

Tenker du tanken på hvor “tjukk” hun er?

Det tror iallefall ikke jeg du gjør.

Tenk deg at det er nettopp DU som sitter der, mens du i dag sitter på utsiden og snakker til denne lille jenta. Klarer du å skrike til henne og fortelle hvor “tjukk” hun er? Hold den tanken og kjenn på det.

Når du hører en ting ofte nok, så vil du til slutt tro på det. Men, du har et valg. Det er ikke umulig å snu tankegangen, selv om det kan ta mange år. Du kan velge og prøve. Prøve å si til deg selv at det ikke er noe galt i å være sånn eller slik.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET GJØR MEG VELDIG GLAD

Hoppe på et fly og dra på reise

God og varm dusj

Latterkrampe

Inspirerende sitater

Trening

Sjokomelk

Familien min

Spennende serier

Snø

Roadtrip

Rolige kvelder

Den gode følelsen etter en treningsøkt

Mestringsfølelse

Helg

Å synge høyt i bilen

God mat

Fotografering

Rydding

Musikk på repeat

Høsten

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET SKJER SPENNENDE FORANDRINGER

.. JEG VILLE HA LITT FORANDRING

God ettermiddag fine skapninger! Ser dere kanskje en noe nytt på bloggen, siden sist? Jeg har fått meg ny header, faktisk. Nå har jeg klart å ha den forrige såpass lenge, at nå tenkte jeg å ha litt forandring. Før byttet jeg jo header oftere enn jeg bytter sokker, omtrent.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med litt forandring. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre 

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FRA TJUKK TIL LYKKELIG

FRA TJUKK TIL TJUKKERE.. OG SÅ TIL LYKKELIG

Ja, du leste riktig.

Sannheten er at jeg klarer å tenke at hver eneste kropp er unik, slik som min egen kropp. Jeg vet at flere blir litt små irritert når ”vi med litt fett på kroppen”, skal kunne uttale seg på denne måten. Vi skal få applaus, mens andre kropper bidrar til kroppspress. Helt feil. Men, jeg snakker av erfaring. Jeg har nemlig også vært en av dem, som ikke taklet så bra at andre kunne være fornøyd med seg selv. Det var kroppspress, så fort et bilde viste litt kropp.

Jeg har lenge prøvd å analysere (som det heter så fint..) disse negative tankene, som stadig dukket opp. Det tok lang tid før jeg i det hele tatt forstod hvorfor disse tankene kom. Jeg snakket alltid stygt til meg selv, om kroppen min. For mange strekkmerker, strammere bukser og for mye fett på kroppen. Men, nå? I dag elsker jeg det!

Etter å se gjennom bildene jeg tok i går, kan jeg ikke annet enn å smile. Fordi jeg er fin og unik, akkurat som deg. Ja, deg som leser akkurat nå.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

UBESKRIVELIG GOD VEGANSK TACO (OPPSKRIFT)

Min egen oppskrift på vegansk taco, legger jeg nå ved i dette innlegget. Det kan godt hende at du finner liknende oppskrifter på nett, men jeg har ikke fulgt noen oppskrift. Jeg har rett og slett bare tenkt ut hva som kan være godt i taco, i tillegg til at det er uten dyreprodukter. Hvis det er helt nydelig på smak, så er vel ikke det et minus?

Jeg skal virkelig prøve ut flere oppskrifter, som ikke inneholder dyreprodukter.

Det du trenger:

1. 1/2 løk 2. 1 ts tomatpuré 3. 3 ss hakkede tomater 4. 1 avokado 5. 1 mango 6. 1 boks mais 7. Litt agurk 8. 1 pakke valgfri bønner 9. 0.5 dl vann 10. Taco lefser (Jeg brukte grove) 11. Valgfritt krydder (Jeg brukte pommes frites krydder og pepper)

Slik gjør du:

1. Kutt opp avokado, løk, agurk og mango i små biter, slik at du har det klart.

2. Bruk en sil og ha i bønnene, for å få ut alt vannet og skyll bønnene.

3. Ta litt vann i en stekepanne og tilsett kuttet løk. Stek til gylden farge.

4. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater, krydder og litt av vannet sammen med løken i pannen. La koke i 2-3 minutter. Tilsett bønnene og du velger selv hvor tykk sausen skal være. 

5. Kok sausen i ca 5 minutter. Smak til med ønsket krydder.

6. Fyll taco lefsene med ønsket mengde ingredienser, så er det klart til å spise.

Nyyyyt!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG LØP FRA KJÆRESTEN MIN

En ting er å være personlig, mens en annen ting er å gå inn i livet privat. Men, denne opplevelsen sammen med kjæresten min kan jeg ikke unngå å skrive om.

.. FORTSATT SKJELVEN

Jeg våknet i går natt og var helt i en annen verden. Som jeg gjør hver eneste natt, drømte jeg. Denne gangen noe utrolig skummelt, som jeg neppe kommer til å glemme for å si det slik.

I en helt annen verden, var det mange mennesker som kjempet mot hverandre. Det var for å overleve et brett, for å komme videre til neste. Slik som et spill på mobilen, for å ta et enkelt eksempel. Der flere stykker løp i rekker, for å komme først til mål. Jeg kom videre, men rett før jeg våknet løp jeg fra kjæresten min. Han gikk ut av spillet, mens jeg kom videre.

Det var helt sykt. Jeg er fortsatt skjelven, men heldigvis at det bare var en drøm.

Flere som opplever ekle drømmer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HELT ÆRLIG MED DERE

Akkurat nå er klokka 23.15

På denne tiden er kroppen min klar til å gripe dagen, men nei. Kroppen snakker for seg selv, da jeg ikke klarer å sove. Selv om det kanskje virker slik, så kan jeg telle på en hånd den siste måneden hvor mange dager jeg har klart å sovne for natten. Ikke ofte. Ærlig.

Helt ærlig med dere.

Små tanker gir store bekymringer.

Tenk. Tenk igjen. Tenk til du sovner, men jeg er ikke fornuftig. Jeg prøver hver dag, men det går nå slik.

I går er borte. Den dagen kommer aldri tilbake, heldigvis. Enda en dag lengre ut i livet, fra en traumatisk dag for lenge siden. Lykke, tenker jeg.

Lykke. Fordi jeg klarer å fortelle mer. Mer enn før, fra en vanskelig tid i mitt liv.

Det føles bra og det føles riktig.

Det spiller faktisk ingen rolle. Det som ble gjort i går, er gjort. Det som skjedde for lenge siden, kommer aldri tilbake. Heldigvis. Så, hvorfor må jeg tenke på det? Det eneste jeg kan gjøre, er å bestemme dagen i morgen. En onsdag.

Det er det som betyr noe.

// bilder fra i sommer, som klarer å gjøre meg glad nå.

Jeg skal se fremover. Jeg vil ikke se tilbake, men det er vanskelig. Kanskje jeg klarer det i morgen, men ikke i dag.

<3

FORELSKET I MIN NYE VELVET JAKKE

.. HAPPY BUY

Her om dagen gikk jeg forbi en butikk i byen, med denne jakken på bildene som bare kikket på meg.

Jeg bare visste at jeg hadde lyst på den, med en gang jeg så den. Etter noen dager, som da var i går, så kjøpte jeg meg den! Ikke var prisen så ille heller, noe jeg ikke hadde sett for meg .. Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg et eneste klesplagg, så denne kjøpte jeg med god samvittighet. Den er utrolig stilig og fargen var også veldig fin.

.. JUST LOOK AT THIS!

Like it? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER