TIL ALLE STYGGE KVINNER DER UTE

Jeg tenker på de gangene jeg har sett meg selv i speilet og tenkt på hvor stygg jeg ser ut.

Jeg er sikkert ikke alene. 

Jeg kan jo bare ta på meg litt sminke, for å pynte litt opp her og der.

Sminke er gøy det, slik at jeg kan føle meg fin og fjong. Det kan jo dekke alle urenhetene i huden, sammen med alle kvisene. Kanskje jeg ikke vil vise mine arr, slik at jeg bare kan sminke dem bort. Sminke gjør underverker og det skal jeg ikke klage på.

Du føler kanskje at du må dekke til ansiktet, når du skal le? Jeg vet mange gjør det.

Du føler kanskje at hele trynet vrenger seg, slik at du ikke ser like pen ut.

Du kan hate deg selv for det og kan tenke at det betyr mye – at nettopp ingen får se ditt naturlige fjes. Mens du får latterkrampe, følger kanskje også en dobbelthake med. Du kan ikke kontrollere det, annet enn å skjule det best mulig. 

Jeg måtte minne meg selv på dette før, da jeg også hadde det slik. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet, uten å ta fram alt det negative. Ingenting var bra med meg. Det verste av alt, jeg kunne ikke se meg. Jeg så bare ansiktet mitt, men jeg så ikke den unike jenta jeg faktisk er.

Ofte må jeg ha et møte

med meg selv, oppi hodet mitt.

Hver eneste dag.

For å samle litt tanker og

tenke over faktisk hva som er viktigst.

________

Kan jeg ikke gå ut en dag uten sminke, fordi jeg er redd for at andre skal se mine urenheter eller kanskje se meg le så mye – at jeg får et stygt ansikt? Slike tanker eksisterer ikke hos meg. Ikke nå mer. Jeg fant til slutt ut, hva som faktisk betyr noe. JEG betyr noe. JEG er mer enn bare utseende, flauser og tabber.

Du er så vakker slik du er. Linjene og konturene i ansiktet ditt, er tiltrekkende og gjør deg til den du er. Tro på den du er innvendig, så skinner det ut til andre. Tro meg; du må bare tro på det, hver dag.

♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

SUMMER DREAMING

Inneholder annonselinker

Hei og god fredag!  Jeg er vel ikke den eneste som gleder seg til sommeren? Hva er vel bedre da, enn å dele med dere litt inspirasjon til den tiden vi snart har i vente. Selv så kjøper jeg ikke mye klær lengre, enn det jeg gjorde før. Men, det er jo lov å drømme litt. Det gjør iallefall meg på litt bedre humør.

Det gjør jo heller ingenting å finne ting på salg, til under 200 kr!


Velvet Topp HER / Jeans HER / Kjole HER


Body HER / Bomber jakke HER / Kjole HER


Sweat kjole HER / High boots HER / Kjole HER

________

VAR DET NOE SOM FALT I SMAK HOS DEG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

HVORDAN KAN DU HJELPE EN PSYKISK SYK PERSON?

Hei dere flotte mennesker der ute!

I dag tenkte jeg å ta opp litt tips, når det gjelder å hjelpe en psykisk syk person. Først og fremst er det alltid viktig å tenke på, at alle reagerer ulikt. Det er ingenting som er feil. Det kan være utrolig vanskelig å vite hva som er ”riktig” å si eller gjøre, men jeg skal dele mine tips slik jeg har erfaring med.


 

1. Vær tilstede

Det er utrolig viktig å fortelle personen at du er der, slik at dem ikke føler seg helt alene.

2. Tålmodighet er gull

Det er det virkelig. Hvis ikke personen ønsker å snakke om problemene sine, er det viktig å være tålmodig. Vent til personen kommer til deg, da det aldri fører til noe godt å presse noen til å snakke.

3. Panikkanfall

Hvis det handler om panikkangst, der personen får et anfall – varierer det veldig fra person til person. Noe jeg har lært, for å få tilbake kontrollen, er å fokusere på en gjenstand, følge mønster i taket og puste godt inn og ut.

4. Gi en klem

Ingen ord trenger å bli sagt, bare gi en klem. Det kan hjelpe mye.

5. Ring eller send en melding

Hvis du ikke har mulighet til å være tilstede for personen, ta mobilen og ring til vedkommende.Vis at du er der, uansett. Eller bare send en koselig melding, som også betyr mye.

6. Ikke bli sint

Hvis personen dytter deg vekk fra seg, husk at personen ikke mener å gjøre deg vondt. Men, veldig ofte skjer dette fordi dem ikke ønsker å ”plage” deg med sine problemer.

7. Lytt

Noe av det viktigste, er å være en god lytter.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

FAVORITT I KLESSKAPET

God torsdag mine herlige lesere  Jeg er vel ikke den eneste som har et plagg i klesskapet, som blir brukt oftere enn andre. Denne skinnjakken fikk jeg faktisk i gave for mange år siden, men jeg har tatt den opp av en eske og begynt å bruke denne. En slik jakke pynter opp et antrekk veldig lett og er en must-have i mitt klesskap!


HVA SYNTES DU OM JAKKEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

NÅ BLIR JEG BRILLEFIN

God ettermiddag!

Jeg bestilte briller for et par uker siden, fordi jeg måtte ha nye. Jeg hadde veldig forskjell på øynene og det er hele 4 (!) år siden jeg tok en synstest. Har nå – 4.50 på det ene øyet.. Så jeg kan faktisk nesten ikke se noe som helst, uten briller. Så det er jeg helt avhengig av. I går kunne jeg endelig hente dem, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet ♥

.. Brillefiiiin!

HVA SYNTES DERE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

”MINE PROBLEMER ER VERRE ENN DINE!”

Du sier at dine problemer er verre enn mine, men har du noen gang tenkt over at en annen ting kan være like ille for meg?


 

Jeg hater virkelig når noen sier, at dem har større problemer enn andre. JA, du kan ha ulike diagnoser, gå til legen flere ganger i uken eller aldri smile. Men, det betyr jo ikke at du har det verre enn andre. Det er ingen konkurranse. Hvis noen har panikkanfall eller har mistet et kjæledyr, så kan det være det verste som har skjedd dem. Jeg velger å smile hele tiden foran andre mennesker, men det betyr ikke at jeg alltid har det bra. Men, det betyr bare at jeg er villig til å prøve. Jeg gidder ikke gå rundt å være sur på andre, men jeg prøver å ha det bra. Jeg prøver hele tiden å gjøre det bedre for meg selv. 

________

En trenger ikke å ha en diagnose, for å kjenne på smerte.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

SPØRSMÅLSRUNDE + EN NYHET

Jeg tenker å kjøre i gang en spørsmålsrunde, ettersom det er ganske lenge siden. I tillegg har jeg fått en del nye lesere, derfor vil jeg veldig gjerne svare på spørsmål fra dere.

________

Jeg vet godt at det er flere av mine lesere, som sliter med ting i hverdagen. Jeg har selv opplevd en del utfordrende ting, men som jeg i dag har fått litt på avstand. Fortsatt har jeg litt ting jeg jobber med hver dag, selvfølgelig. Men, spør meg gjerne om det du måtte lure på. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Jeg har også en liten nyhet, når det gjelder denne spørsmålsrunden. Jeg tenker nemlig å teste ut kamera, slik at jeg kan svare på video. HVA SYNTES DERE OM DET? Og hvis det ikke går, så må jeg bare prøve bedre neste gang. Men, jeg vil prøve å få det til.

STILL MEG GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER