DU ER FAEN IKKE BRA NOK

Jeg er vel ikke den eneste som har fått høre, at du ikke er bra nok? Eller at du har tenkt tanken, at du ikke er bra nok slik du er.

You are the only person you need to be good enough for

________

Vi lever i et samfunn, der perfekte bilder blir lagt ut på sosiale medier. Du kommer stadig over instagram kontoer, som ser perfekte ut og lever det perfekte liv. Du kommer heller ikke bort fra de forventningene til deg selv som person, der det kreves hard jobbing.

Vi blir lært opp til å tro, at vi må bruke de klærne som alle andre bruker for å være kule nok. Flere og flere legger seg under kniven, fordi dem ikke føler seg fine nok som de er. Mange klarer seg ikke uten sminke, fordi dem føler seg direkte stygge. Bladene vi leser som forteller deg at du er bra nok, der det på neste side står de beste tipsene til å ta av seg 10 kg. Altså, er det rart at mange er missfornøyde med seg selv?


________

Jeg blir utrolig lei meg, når jeg ser hvor mange mennesker som må jobbe hardt – bare for å gjøre seg selv ”bedre”. Men, det som er bra nok – er akkurat den du er. Du er bra nok, uten å legge ut perfekte bilder på instagram. Du er bra nok, uten de klærne som alle skal ha. Du er bra nok akkurat slik du er ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JEG GLEDER MEG

.. til solen treffer ansiktet, så fregnene mine kommer fram

.. til naturen blomstrer og får fine farger

.. til lange, lyse kvelder med venner og familie

.. til språkkurs to uker i Australia

.. til båtturer i skjæra

.. til å kjenne lukten av nyklipt gress

.. til å kunne spise is

.. til å ta bort varme klær og på med badetøy

.. til å fiske

.. til å grille med mine nære og kjære

.. til å spise masse god frukt

MÅNEDENE GÅR FORT, SÅ KJÆRE SOMMER – JEG ER KLAR ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DEN BESTE KREMEN FOR TØRR HUD

Jeg aaaner ikke hvor mange fuktighetskremer jeg har brukt i ansiktet, for å lindre fjerne tørr hud. Men, jeg har aldri vært helt fornøyd, før jeg kjøpte denne kremen på apoteket. Den koster ca. 190 kr og det er så utrolig verdt det!

________

When it’s colder, your skin needs more attention

・LA ROCHE-POSAY TOLERIANE RICHE・

________

Hvorfor elsker jeg nettopp denne kremen? Jo, det er fordi den gir fuktighet. Det er en nokså feit krem, men samtidig trekker den seg fort og behagelig inn i huden. Det kjennes ikke ut som at du har et tykt lag med krem etter påføring, men du får en god fuktighet.

BRUKER DU FUKTIGHETSKREM?

Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER

STORYTIME: JEG MISTET STEMMEN I 9 MÅNEDER

Da er det på tide med en ny storytime, som jeg ikke har hatt på lenge.

Jeg tenkte å fortelle en historie, som hendte for mange år siden. Jeg mistet stemmen i 9 måneder, der jeg bare kunne gå rundt å hviske. Det var faktisk det året jeg stod til konfirmasjon, fordi jeg husker godt at jeg ikke kunne lese høyt i kirken – men, måtte heller gi ut brosjyrer til alle som kom.. (litt flaut)

________

På den tiden hadde jeg en del bronkitt hoste, samtidig som jeg ble veldig ofte forskjølet. Jeg hostet av og til hele natta, så jeg var helt utslitt om morgenen. Men, heldigvis så har jeg vokst det fra meg (bank i bordet).

Men, iallefall så var jeg forkjølet og hostet på en måte – slik at stemmen forsvant uten at jeg forstod det selv. Dette var utrolig problematisk, ved tanke på at jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg kunne jo ikke lese, svare på spørsmål eller noe slikt. Hvis læreren glemte at jeg ikke kunne snakke, så var det sånn.. Ja, litt flaut kanskje?

Jeg var hos en spesialist, der jeg tok et langt rør opp i nesa og ned i halsen. Men, legen fant ingenting unormalt. Jeg var flere ganger hos legen, men det skjedde ingenting. Helt til mamma søkte opp en logoped i Oslo, der det var privat sektor. Men, jeg hadde prøvd ut så mye – så jeg måtte prøve dette også.

Jeg, mamma og bessa kom bort og skulle overnatte to netter. Den første dagen gjorde jeg noen øvelser, slik at jeg fikk stemmen tilbake på no time! Det var helt sykt. Jeg tror det tok 20 minutter, så kunne jeg snakke igjen!

________________________________________________

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DERFOR ER NORGE VERDENS BESTE LAND

Jeg kunne selv aldri tenkt meg et annet land å vokse opp i, enn Norge. Når jeg tenker over det, så føler jeg meg veldig priviligert. Norge er et av verdens beste land og derfor vil jeg dele noen punkter med dere som viser til det.

・8 GRUNNER TIL AT NORGE ER VERDENS BESTE LAND

________

1: Allemannsretten. Dette gir andre rett til å oppholde seg i norsk natur. Samtidig har du også rett til å høste av naturen, som å plukke sopp eller bær.

2: Likestilling. I dag har det tydelig blitt bedre angående likestilling i Norge, slik at alle skal ha lik rett uavhengig kjønn. Noen utfordringer vil det jo være, men det har blitt mye bedre.

3: Tryggheten. Vi er så heldige som bor i et av verdens tryggeste land. Det er et fredelig samfunn, som ikke alle har.

♥ ♥ ♥

4: Rett til utdanning. Dette er ikke en selvfølge i alle land, noe vi er veldig heldige som har muligheten.

5:  Nordlyset. Jeg har selv sett nordlyset, som er noe av det vakreste jeg har sett. Derfor forstår jeg godt at mange mennesker fra hele verden, kommer til vårt vakre Norge for å oppleve det. Også den flotte naturen vi er så heldige å ha!

6: Barnehageplass. Dette er i stor grad med på å bidra til at Norge er et av verdens beste land.

7. Helsetjenester. Vi i Norge er utrolig priviligerte som har mange muligheter, dersom vi blir syke. Ved å betale egenandel og andre utgifter, får vi slike goder som da helsetjenester.

8: Økonomi. Som verdens rikeste land, blir Norge dermed også sett på som et velstående land.

ER DU ENIG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TANKER I NATT

02.02

Jeg tenker på ting jeg må gjøre. Jeg må sove. Jeg må stå opp tidlig. Jeg må være sterk. Jeg må være flink. Jeg må si ting riktig. Jeg må klare meg. Jeg må gjøre lekser. Jeg må trene. Jeg må være glad. Jeg må puste riktig. Jeg må så mye. Jeg blir litt gal i huet, av og til. 

04.54

Søvnen. Veldig opp og ned. Vanskelig å snu, men lett å falle. Jeg tenker på de gode tingene i livet mitt. Men, det er vanskelig å tenke positivt når klokka er 5 på natta og du desperat prøver å sove. Får det ikke til. Ja, du må alltid tenke på det du har. Nei, akkurat nå vil ikke huet mitt tenke på noenting. Jeg vil bare sove. 

07:45

Det er ikke alltid lett å snu tankene, når du prøver alt du kan for å sove. Lite søvn gjør noe med deg. Jeg må være sterk. Jeg må være opplagt og jeg må klare dagen. Jeg skal klare å snu. Ikke i natt. Men, jeg er en dag nærmere til å klare det.

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

Jeg tenkte at jeg skulle ha en ny konkurranse her på bloggen min, nemlig ukens blogg. Jeg syntes det er veldig moro å lese nye blogger, samtidig å skrive noe fint om andre bloggere – slik at andre også kan få gode tips! Jeg plukker ut to heldige vinnere i løpet av uken, som kommer i et eget innlegg på min blogg. Dette med bilder, litt om bloggen og direkte link til dem.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Like min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg kommer til å kikke innom alle bloggene som melder seg på!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MIN FINESTE SAMLING

Hei mine flotte lesere! Bildet avslører vel hva samlingen min er, hehe. Så i dag tenkte jeg å vise dere min samling av mummikopper. Jeg har begynt å få noen stykker nå, ettersom jeg fikk flere til både jul og bursdag 

Jeg blir så utrolig glad i disse herlighetene, når jeg tar en ut for å ta meg en kopp kaffe eller te. Jeg vil nesten kalle de noen lykkekopper! De gir meg skikkelig godt humør og et stort smil rundt munnen. Jeg gleder meg til å få tak i flere etterhvert.. HER har jeg funnet en oversikt over mummikopper, som jeg har funnet i ettertid.

________

HAR DU NOE DU SAMLER PÅ?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DEPRIMERT ELLER BARE SLITEN?

Når jeg tenker over det, så er det en stund siden jeg har skrevet om følelser. Akkurat nå føler jeg for å skrive litt.

Jeg har kjent på en litt merkelig følelse i noen uker, fra og til. Ikke det at jeg har vært langvarig deprimert eller noe som helst, men jeg merker at det er noe med kroppen min. Jeg vet ikke hva. Jeg vet jo hvordan det er å være deprimert, men det er ikke det heller. Da hadde jeg vært helt sikker, men det kan jo være en kombinasjon. Kroppen er sliten, rett og slett. Ikke vet jeg.

· TANKEKJØR OG STRESS ·

Som jeg også har sagt før, så har jeg migrene. Det har jeg kjent ekstra mye på disse ukene, noe som har resultert flere dager med fravær på skolen (dokumentert, selvfølgelig). Dette hjelper ikke akkurat på mitt stressnivå og tankekjør, men jeg må prøve å se det slik at det ikke er noe jeg kan gjøre – for å bli kvitt det.

Når jeg har våkner om morgenen, har jeg enten hatt migrene eller så har jeg vært sliten og ”tung” i hele systemet. Ikke sliten som det er vanlig å være, når du nettopp har våknet. Men, på en helt annen måte. Som om jeg har vært i kamp og alle tankene mine blir borte, i et sekund eller to. Hvor rart høres det ikke ut?

Det er lov å ha det litt dritt av og til. I dag er en slik dag. Jeg håper på en bedre dag i morgen!

Men, det jeg kan si på den positive siden – er at jeg gjør ting. Jeg kommer meg ut, slik at jeg ikke blir sittende inne hele tiden. Selv om jeg også har vært nødt til å ligge de gangene jeg har migrene. Da har jeg faktisk ikke noe valg.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER