10 UHELDIGE FAKTA OM MEG

· 8 LITT UHELDIGE FAKTA OM MEG ·

1. Jeg elsker béarnaisesaus og kan fint drikke det av en kopp, ehh..

2. Hvis ikke andre kan få tak i meg på tlf, så kan jeg få litt små panikk. Ikke en god uvane.

3. Jeg er en pingle bak rattet, men jeg har blitt bedre – det skal sies!

4. Jeg skjelver på hendene. Ikke fordi jeg er nervøs, men fordi det er arr fra min tidligere depresjonslidelse.

Processed with VSCOcam with f2 preset

5. Jeg har en greie med å gjøre ting i siste liten, veldig ofte..

6. Jeg kan være langsint, hvis noen sårer meg.

7. Jeg spiser ofte mer enn bare en posjon med middag, fordi jeg elsker mat!

8. Hvis jeg skal i et selskap, så kommer jeg helst først. Fordi jeg ikke liker å være sist, når alle skal se på deg at du er den siste..

Følg bloggen gjerne på facebook her.

JEG MÅTTE TA EN PAUSE

HEI DERE

.. AND HERE IS WHY

Som sere ser, så har jeg ikke blogget noe særlig på flere dager. Jeg ville rett og slett holde meg unna alt som hadde med internett og sosiale medier, noe som jeg hadde veldig godt av. Jeg har også vært på en flott helgetur, samtidig som jeg var sliten på fredag etter en del migrene anfall. Men, nå er jeg iallefall tilbake igjen og skal blogge videre. Jeg har mange spennende innlegg på lur, så jeg håper dere stikker innom 

STOPP, NÅ ER DET NOK!

Jeg er så lei av å leve på en rosa sky og fortelle alt det positive i livet mitt, uten å ta med mine baksider. Det er ikke alltid bra og det er ikke alltid lett, langt i fra. Selv om jeg har dårlige dager, så aksepterer jeg at det er helt greit. Slik er det å være menneske – tenker jeg.

… Jeg tenker ofte på at jeg ikke må skuffe andre, slik at jeg ofte glemmer meg selv … Jeg husker ikke alltid en samtale, fordi jeg kan være veldig nervøs … Jeg lager vonde historier i huet mitt, som ikke er der … Jeg tenker ofte på hvor vanskelig det er å være glad hele tiden, det er umulig … 

… Jeg sover lite om nettene … Jeg er ofte redd … Jeg stresser livet av meg … Av og til ønsker jeg at det fantes en lykkepille … Kroppen blir sliten … Så mange forventninger og så mange bekjymringer … Av og til så sier kroppen: ”STOPP, NÅ ER DET NOK” …

Når det skjer, så er det på tide å stoppe opp og tenke på seg selv.

♥ ♥ ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

5 HOUSE HACKS

Jeg vil gjerne dele med dere, noen fine tips til huset. Slike tips kommer meg til god nytte, så jeg håper også dem faller i smak hos dere! Sleng gjerne igjen dine ”house hacks” i kommentarfeltet!

· SLIK HOLDER DU BLOMSTENE DINE LENGRE ·

Jeg syntes alltid det er hyggelig med blomster i leiligheten, men det er utrolig kjedelig at blomstene skal dø ut etter bare noen dager. Men, jeg har et veldig godt tips – som funker! I vannet du har blomstene oppi, tilsett 1/4 av mengden med sprite. Sukkeret gjør at blomstene trives bedre og lengre!

· GJØR OM Q-TIPS OG BOMMUL PADS TIL DEKORASJON ·

Disse er jo ikke fine og ha i sine pakninger, men hvis du har noen fine kopper for eksempel – så ta dem oppi dem. Da kan du la de stå på badet, slik at det ser pent og ordentlig ut.

· KJØP DYR SÅPE EN GANG ·

Jeg bruker aldri mye penger på såpe, av en grunn. For lenge siden kjøpte jeg kun en litt dyrere såpe – som også er fin å se på. Slik kan du bruke denne, men bare bytte ut innholdet når det går tomt.

· LEGG KAFFE I EN FIN BOKS ·

Når du kjøper kaffe, er ikke holderen så veldig fin til å pynte på kjøkkenet. Men, det er veldig dekorativt å kjøpe en boks som du kan ha oppi kaffen. Da kan du også pynte opp litt mer på kjøkkenet. Det er slike små detaljer, som er fint å vise fram.

· LAG EGNE SNØLYKTER ·

Hvis du vil lage noe som ikke er vanskelig, men samtidig også kjempe fint. Så anbefaler jeg å lage egne lykter til hjemmet. De er så flotte til å dekorere og jeg har dem i leiligheten året rundt. Dersom du har noen tomme syltetøy glass, ikke hiv dem – lag DISSE!

JEG HÅPER TIPSENE KOMMER TIL NYTTE! ​♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

8 TING VI JENTER GJØR

· 8 TING MANGE JENTER KJENNER SEG IGJEN I ·

1: Aldri noe å ha på seg. Du har massevis av klær i klesskapet, men finner ikke hva du skal ha på. Ofte kan du bruke 1 time, bare på å finne det du skal ha på deg. I tillegg ligger det klær på gulvet, som du har prøvd på – slik ordner du deg en ryddejobb til senere!

2: Hull i strømebuksen. Dette har jeg opplevd såå mange ganger, at jeg har ikke tellingen. Når du skal ha på deg en tynn strømpebukse under kjolen, så skal du bare dra den opp med de lange neglene og VIPS – der var den ødelagt.

3: Mensen på feil dag. Det er jo typisk å få mensen de dagene du skal noe spesielt, som på en eksamen eller et bryllup. Det er kanskje ikke ofte vi jenter føler det passer godt, men enda flere ganger passer det absolutt ikke.

4: Overtenking. Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen, at jeg til og med smiler når jeg tenker på det. Det er så lett å tenke på en greie og gjøre det ti ganger verre – enn det trengte å være. Eller å lage et problem i hodet, som ikke en gang eksisterer. Typisk!

5: Liker komplimenter. Veldig mange liker å få komplimenter, men også veldig mange tror ikke på dem.. Been there, done that!

6: Vi har ikke alltid rett. Men, vi hater å inrømme at vi tok feil.

7: Sjekker kjøleskapet ofte. Hvis vi kjeder oss, er det veldig lett å gå bort til kjøleskapet for å se om det finnes noe spennende der.

8: Informerer. Veldig mange jenter liker å informere om absolutt alt, slik det ofte blir også med små ting.

KJENNER DU DEG IGJEN I NOE HER, HEHE?

Lik gjerne bloggen på facebook her.

THROWBACK OG ET STORT SAVN

· TILBAKEBLIKK TIL TENERIFE 2015 ·

Jeg var med en av mine beste venninner til Tenerife, i desember 2015. Vi bodde i Playa De Las Americas på et nydelig hotell, som jeg senere kan vise dere bilde av (hvis dere vil se). Det er det flotteste hotellet jeg har vært på. Denne turen var helt fantastisk, som jeg kommer til å huske resten av livet. Da vi var her, bodde også min pappa og kjæreste i byen ved siden av. Så vi spiste og var en del ute, som også var kjempe koselig!


Når jeg ser igjennom bilder fra turen og skriver om det, så kjenner jeg et stort savn. Jeg koste meg så enormt og jeg elsker å reise!

FLERE SOM HAR VÆRT I TENERIFE? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

JEG MÅ RENSE TANKENE MINE

Jeg kan ikke få sagt det nok, men det er så utrolig viktig å koble ut av og til. Jeg vet veldig godt at jeg ikke er flink til det, i det hele tatt. Men, jeg må bare begynne. Jeg la godt merke til her om dagen da jeg trente, at jeg ble sliten. Det å bli sliten er jo greit, men jeg begynte å svimle og brydde meg på en måte ikke om jeg skulle snuble. Det er vel ikke bra?

Ellers så er kroppen min sliten for tiden. Det går litt tregere, enn vanlig. Men, jeg må bare stå på – så blir det nok snart bedre!

Så for at kroppen min skal klare å slappe av, så må jeg lære meg å rense tankene mine. Jeg er sikkert ikke alene om å ha det slik, men det er vanskelig.

KOM GJERNE MED LITT TIPS! ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.