JEG MÅ BARE SI SANNHETEN…

· BARE NOEN TANKER OM DETTE MED KOSTHOLD ·

Noe av det viktigste for kroppen vår, er jo variert og sunt kosthold. Men, er det så lett og holde dette hele tiden? Nei. Iallefall ikke for meg og det er noe jeg gjerne vil skrive om. Jeg vil skrive om dette, fordi jeg ikke veldig ofte snakker om det og fordi det er viktig. Jeg vil så gjerne være flink på dette hele tiden, men det er så vanskelig. Jeg kan også spise litt lørdagskos med god samvittighet, men ofte kan det bli mer enn det…

· JEG KLARER IKKE Å STOPPE ·

Jeg elsker mat. Mat generelt, egentlig. Jeg liker å lage sunn mat, samtidig som jeg også liker å ta meg en burgermiddag av og til. Det som er min utfordring, er og ikke spise store mengder. Jeg er flink til å spise store mengder med mat, der jeg kan komme langt over på kalorier. Ofte kan jeg spise til jeg nesten blir liggende og ikke klare å reise meg, hehe! Men, jeg skulle jo gjerne latt være å spise en porsjon ekstra til måltidene.

Har du noen gode tips å dele, for å unngå å spise for mye?


 

Du kan fortsatt melde deg på GIVEAWAY. Jeg trekker en vinner i morgen!

MINE 8 MEST LESTE INNLEGG

LET’S SEE THROUGH SOME OLD STUFF

Nå som det nærmer seg nytt år, er det kanskje på høy tid å mimre litt om mine tidligere innlegg. Iallefall noen av dem. Derfor vil jeg gjerne dele noen av de mest leste og delte innleggene mine, fra jeg startet å blogge i Oktober og til nå. 

MIN KROPP ER FIN AKKURAT SLIK DEN ER

HVORDAN FÅ BEDRE SELVTILLIT

SANNHETEN OM MIN ANGSTLIDELSE

JEG MÅ SKRYTE LITT AV MEG SELV

JEG KLARTE ABSOLUTT INGENTING

JEG HATER DEG

LIVET MED ANGST

JA, NÅ SKAL JEG FOTTELLE DERE…

 

♥ ♥ ♥

JEG SKAL BLI FLINKERE TIL..

For meg er det veldig lett å si hva jeg skal gjøre bedre, for så å holde det. Men, det er ting jeg merker som jeg må klare for min egen del – slik at jeg skal klare å stresse mindre. Nå er det ikke lenge igjen av året, dere!

Å LEVE HER OG NÅ

Jeg er altfor flink til å planlegge mye i hodet mitt og når tiden er inne, kan jeg være altfor opptatt til å planlegge enda en ting – slik at jeg ikke kan nyte her og nå. ‘Life is what happens while you’re busy making other plans‘ og dette er så sant! Jeg skal virkelig lære.

BEKJYMRE MEG MINDRE

Jeg må være verdensmester i å tenke tanker når jeg har lagt meg, slik at jeg bekjymrer meg for den minste ting. Denne henger litt sammen med punktet over, der det blir vanskelig å nyte der du er – fordi du også bekjymrer deg alt for mye på forhånd. Det er iallefall jeg (dessverre) god på.

Å GJØRE MITT BESTE – MEN AKSEPTERE AT JEG IKKE KAN ALT

Det er utrolig bra å ha mål, men det er viktig – iallefall for meg – og ikke ha for høye mål. Det er bra å sette seg noen høye mål, du tenker du kan klare. Men, det er også viktig å være realistisk. Å prøve ditt beste, er mer enn godt nok!

Jeg håper dere får en fin nyttårsfeiring!

TING JEG ELSKER I HVERDAGSLIVET

Hei dere ♥ Det er kanskje ikke like lett å sette pris på hver dag, som det er i ferier og helger. Men, jeg har begynt å tenke igjennom hva jeg egentlig setter pris på hver eneste dag. Jeg vet om mange som sier at hverdagene i uka er et slit, men ser faktisk ikke de små tingene. Man får så utrolig mye ut av livet, hvis faktisk de små tingene blir satt pris på og tenkt over!

FØLELSEN AV Å VÆRE HJEMME

Den følelsen å være hjemme uten sminke, med kosedressen på. Ha håret oppi en dott. Å nyte nykokt kaffe, kakao eller en tekopp. Noe moro på tv og kjæresten ved siden av seg. Det er herlig.

LAGE MAT

Noe jeg syntes er utrolig spennende i løpet av dagen, er å lage mat. Enten en gammel og god oppskrift, eller å prøve noe helt nytt. Det elsker jeg. Jeg har jo også en kjæreste som ikke klager på at jeg liker å lage mat. Hehe!

GÅTUR I DEN VAKRE NATUREN

Når jeg går tur ute i den fine naturen, gjør det noe med hele systemet. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen – fordi dette er bare helt fantastisk. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Det er både flotte omgivelser og flott opplevelse, hver gang.

SOVE I MIN EGEN SENG

Etter en lang dag, syntes jeg det alltid er nydelig å legge seg i sin egen seng senere på kvelden. Den følelsen er så herlig, da også det er koselig å ha litt pynt og kanskje litt lys på rommet. Det gjør atmosfæren veldig flott, syntes jeg!

KJÆRLIGHET I HVERDAGEN

Jeg elsker de små tingene, som et kyss på morgenen eller å ligge i armkroken til kjæresten på kvelden. Trenger absolutt ikke gaver eller store overraskelser, for å bli glad av dette.

Hvilke ting elsker du i hverdagslivet?

♥♥♥

TÅRENE TRILLER..


 

HIMMELEN HAR FÅTT EN FIN SKAPNING

I går var jeg ikke på topp med bloggingen, men det er en god grunn til det. Min bestemor måtte avlive en av sine to fine katter. Du blir så utrolig knyttet til disse vakre dyrene, at det blir så trist når slike ting skjer. Det som er en god trøst, er at den ikke lenger har det vondt. Det er det viktigste. 

ALDRI

Det kommer aldri for meg til å bli “bare et dyr”. Det er snille skapninger, som har like mye verdi som oss mennesker. Når jeg er nedfor, kan kattene mine bare være der – og jeg kan føle meg bedre. Jeg elsker dyr av hele mit hjerte. Ingenting får meg til å se annerledes på det. 

Jeg vil ikke dele bilder på bloggen, fordi jeg syntes det er utrolig trist akkurat nå. Hvil i fred – vakre pusen vår 

AMBULANSEN MÅTTE KOMME FORT

Nå tenkte jeg å skrive om en annen historie, eller en hendelse blir det vel. Det skjedde for ca. et halvt år siden. Men, jeg husker det veldig godt som om det var i går. Kan vel kalle det en komitragisk hendelse. Den gangen var det skremmende, men i dag ser jeg på det litt annerledes.

· TRODDE IKKE JEG KUNNE PUSTE ·

Jeg og kjæresten min satt en kveld foran tven, der vi skulle spise litt snacks. Jeg vet godt at jeg har nøtteallergi, men jeg tåler mandler litt. Da kjæresten min er veldig glad i alle slags nøtter, hadde han en pose med cashewnøtter. Jeg tenkte at disse må jeg jo smake på, så jeg tok EN eneste nøtt og svelget den. Det tok så under ett eneste minutt, før jeg kjente i halsen at jeg nesten ikke fikk luft.

· AMBULANSEN MÅTTE KOMME Å HENTE MEG ·

Kjæresten min måtte fort ringe legevakten, der dem sa at det ble sendt en ambulanse til min adresse. I tillegg til at jeg nesten ikke fikk luft, stresset jeg også. Jeg var redd for at det skulle bli enda verre, derfor fikk jeg nesten ikke roet meg ned. De kom bare 5 minutter etter samtalen og kom inn for å sjekke meg. Jeg ble ganske fort med i sykebilen, bort til sykehuset. Under turen bort, fikk jeg etterhvert opp det som jeg hadde fått ned. Godt var det, slik at jeg ikke ble verre på andre måter. Etter noen prøver og tester på sykehuset, kjørte jeg med kjæresten min hjem igjen. Han kjørte etter ambulansen, da klokka ble 2-3 på natta. Snill kjæreste ♥

NOTE TO SELF: Aldri ta en eneste sjanse,  men la heller være. Hehe!

Har du en lignende historie å dele i kommentarfeltet?


 

Lik viccctoria på Facebook

LØYNER JEG FORTELLER MEG SELV

· FLERE LØYNER JEG FORTELLER MEG ​·

Det er ikke bare en ting jeg forteller meg selv, som jeg finner ut fort ikke er helt sant. Jeg gjør det jo om og om igjen, men syntes det er veldig komisk at jeg bare må dele dem med dere. Kanskje dere også kan kjenne dere litt igjen?

1. Ok, jeg skal bare se denne ene, så legger jeg meg. Veldig ofte blir jeg sittende på kvelden å se på enten youtube videoer, som jeg kan se om og om igjen. Hvis ikke kan det være en bra serie, der jeg ikke klarer å la være å se mer.

2. Jeg må bare kikke hva dem har, uten å kjøpe noe. Denne sier vel seg selv, tenker jeg? Å gå inn i en fin butikk, der fristelsene blir for store – til å kjøpe en ting eller mer.

3. Nei da, jeg klarer det selv. Av og til er jeg ikke flink til å be om hjelp, der det ofte kan gå galt. Hehe!

4. Jeg skal bare sove litttt til. Så ender det å bli flere timer, til jeg starter dagen min.

5. I morgen skal jeg stå opp tidlig. Dersom jeg har fri, har jeg fort for å sove noen timer ekstra. Men, dagen føre tenker jeg at jeg skal komme meg tidlig opp – for å få mer ut av dagen, ta en kaffe og lage en fancy frokost. Men, det vil jeg neppe når jeg først ligger der om morgenen..

♥ ♥ ♥

Har du noen løyner du sier til deg selv? Morsomt å høre!


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du vil melde deg på.

THIS – I’ll NEVER FORGET!

THE MOST AMAZING ROADTRIP IN MY MEMORY

En helt fantastisk tur å se tilbake på, som jeg ofte gjør også. Så utrolig mange fine bilder jeg også har fra denne turen, er magisk. Jeg er så glad for det. Kjæresten min og jeg koste oss på denne turen, som jeg tenker på veldig ofte. Uendelig takknemlig for slike opplevelser.

ON THE ROAD AGAIN!

· NORGES FLOTTESTE NATUR ·

Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor utrolig flott land vi bor i. Ikke bare føles det trygt og godt, men for en fantastisk natur vi har. Helt fantastisk, hvis du spør meg!

❅❅❅

Hva syntes du om bildene? ♥