Hvordan du får den perfekte kroppen

Hvis du søker opp akkurat den setningen på google, for eksempel. Så kommer det opp alt mulig av trening, kosthold, dietter og so much more! Men, jeg velger å se bort fra det og heller kjøre mine egne tips – som JEG mener fungerer.

TILLAT DEG EN DÅRLIG DAG

Ja, vi alle har dårlige dager og det er helt greit. Ikke prøv alt du kan å skyve det vekk, men si til deg selv at: ”Ja, i dag har jeg en dårlig dag. Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag.” Denne setningen sier jeg til meg selv hver gang, og det hjelper mer og mer. Det er også litt inne på neste punkt…

JOBB HARDT MED TANKENE DINE

Jeg har selvfølgelig negative tanker om meg selv og andre ting. Jeg har fokusert kun på negative ting om kroppen min, egenskapene mine, væremåten min.. and so on! Men, jeg har også i lenge prøvd å tenke annerledes. Det tar ikke en dag eller ett år, men det tar flere år. Hvis noe negativt skjer i livet mitt, viser jeg automatisk for meg selv (uansett hvor vanskelig det er) hva som er det positive. Jeg mener at det er noe positivt, i alle situasjoner. Sann mine ord – du vil takke deg selv senere, for å prøve hardt å tenke positivt. Don’t give up! Skriv de gjerne ned på papir og les dem stille for deg selv.

GÅ TUR, IKKE LØPE!

Jeg vet at dersom jeg går en god tur, med kanskje litt musikk i ørene – så føler jeg meg frisk etterpå. Mange uttaler seg om at du forbrenner masse flere kalorier ved løping, men det bryr meg ikke. Så lenge jeg føler meg frisk og i form, så går jeg heller en tur og trives med det. Finn det som du trives best med! 

// Jeg har abbonement på treningssenter og liker godt å gå på elipsemaskinen. Gjør det fordi jeg vil, IKKE fordi jeg må.

Har du noen tips, så legg dem gjerne i kommentarfeltet!

Kunsten av å gi faen

Hvor deilig er ikke den følelsen, der du faktisk klarer å tenke på deg selv og ikke bry deg dersom andre vender mot deg? Sier noe ubehagelig eller bare rett og slett er ufin mot deg. Det å kunne gjøre det man vil eller si det man vil – uten å tenke på å bli dømt. Det er ikke rart at det er slik, iallefall for meg. Jeg har vanskelig for å gi litt faen av og til, selv om det absolutt hadde vært det beste for meg selv.

Processed with VSCO with b5 preset

For meg er det vanskelig, fordi jeg er redd for at folk vil dømme meg eller se dumt på meg. Hvis jeg mener en ting, eller sier en ting jeg har gjort – så venter jeg alltid på en slags reaksjon. Fordi jeg vet aldri når det vil komme en storm mot meg, som forteller meg at det var galt eller dumt å gjøre.

Men, vet du hva? Jeg lever en gang og har bestemt meg at ikke andre skal få ødelegge for meg. Hvis jeg mener noe, skal jeg det. Hvis jeg gjør noe, som jeg føler er rett – så gjør jeg det. Hvis jeg ønsker noe i livet, så skal jeg faen meg få lov til å ønske meg det!

· NOT CARING WHAT OTHER PEOPLE THINK, IS THE BEST CHOICE YOU WILL EVER MAKE ·

7 LIFE HACKS DU BURDE VITE

– Jeg har flere sorte sko med og uten heler. Hvor ofte blir du ikke skitten på utsiden av skoene? For meg, ganske ofte. Du kan lett fjerne det, ved å bruke en neglefil. Ta den korteste siden og ta forsiktig på skoene, fram og tilbake. Da vil du se at skoene blir rene, uten å vaske dem.

– Hender det at du stresser litt mye og får svettemerker under armene? Ta et truseinnlegg inni en tynn jakke eller genseren, slik at du ikke får merker. Litt ekkelt kanskje, men ingen tenker seg at du har det og det funker!

Spis marshmallows når du har vondt i halsen. Dette hjelper, merkelig nok.

– Ta en muffinsform av papir i hver sko, så tar du litt bakepulver oppi dem. La det stå en stund, før du tar dem ut. Det fjerner vond lukt.

– Dersom du får mye vann på telefonen din, legg den på bordet og hell over ukokt (obviously) ris og hell over den så det dekker hele. Etter flere timer, helst over natten, så kan du bruke den igjen!

– Har du sukker? Bland dette med vann og lag en enkel leppeskrubb. Den er også veldig god og gjør leppene myke.

Har du noen smarte life hacks? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

DU SPURTE, JEG SVARER!

Hvordan har du det?

Jeg har det for tiden veldig bra. Det er lenge siden jeg har følt meg så lykkelig (om jeg kan si det slik), som jeg er nå!

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Hm, det er vanskelig… Det blir aldri slik, som jeg tenker på forhånd. Men, da er jeg kanskje ferdig med utdannelsen min – hvis jeg ikke velger å gå flere år for å fordype meg litt mer. Enten bor jeg i Risør eller i Kristiansand.

Deler du alt på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke. Det er ikke alt jeg kan skrive på bloggen, av ulike grunner. Slik er det vel kanskje for de fleste, vil jeg tro.

Hvor finner du motivasjon til å gjøre ting du egentlig ikke ønsker å gjøre?

Jeg har blitt veldig god på dette. Men, hovedsaklig klarer jeg å gjøre det – fordi hodet mitt er innstilt på, at det blir bedre bare man kommer i gang! Laaang treningssak, men er jo flere ting også jeg kan lage et innlegg om – hvis dere ønsker?

Har du, eller har du hatt kjæledyr?

Da jeg bodde hjemme, hadde jeg 5 katter. Elsker dyr!

Hva er din største drøm?

Min største drøm.. Tenker lenge på denne, men jeg vil jo si at dersom jeg får en utdannelse og en jobb jeg trives med – så vil jeg jo være utrolig takknemlig. Man vet jo aldri hva som skjer.

Hvorfor begynte du å blogge?

Fordi jeg syntes det er veldig gøy å skrive, dele bildene mine og fordi jeg savnet det fra mange år tilbake!

Favoritt bok?

Denne er vanskelig! Jeg leser mye bøker og har ikke funnet EN favoritt. Men, leser mye krim, romaner og historie.

Hvilke blogger følger du?

Sophieelise, Stina, Martheborge, Lhskaflestad, Lisarorvik, Annijor, Eirinkristiansen, Rholder.. og mange flere!

Hvem ser du opp til?

Jeg ser opp til veldig mange. Men, min Bessa er unik. Det er ingen ord som er store nok, til å beskrive henne. Mamma har stilt opp for meg, uansett. Hun er tøff som faen, at jeg beundrer henne. Pappa er min store helt, som er der når jeg trenger det.. Så mange andre flotte mennesker jeg har i livet mitt! Men, det blir et veldig langt innlegg hvis jeg skal nevne alle!

Ditt favoritt sted på jord?

I bilen, der jeg vet at jeg kan sitte leeenge.

Hva er din inspirasjonskilde?

Det er mye! Blogger, weheartit, butikker, magasiner, tv, familie, venner, mamma ++

Hva er din mening med livet?

Jeg har aldri tenkt på at DET er meningen med livet, hvis du skjønner? Men, det å gjøre feil, dumme seg ut, føle seg hjelpesløs, lære alt dette og så oppleve alt det gode – tror jeg er en slags mening med. Å leve her og nå, fordi ingen vet hva framtiden bringer.


 

Ønsker dere alle en fin Mandagskveld