TIPS: SUNN, ENKEL OG DEILIG FROKOST

 

DET VAR ET DEILIG MÅLTID

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ah, nok et favoritt måltid på listen 😃 Jeg elsker å prøve noe helt nytt på mat fronten, da det fort kan gå litt i det samme over tid. Derfor benyttet jeg sjansen i går og det var gull verdt. Jeg mener at denne retten kan spises til både frokost, lunsj og middag. Det er bare å beregne mengde, etter hva slags måltid du lager. I tillegg er denne retten også helt fritt for kjøtt, noe som også er veldig positivt. Jeg angrer ikke et sekund på å teste ut denne oppskriften.

 

DU TRENGER (FROKOST / LUNSJ)

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1/2 rød løk

1/2 søtpotet

1/2 boks mais

2 egg

Krydder (jeg brukte pommes frites krydder)

 

SLIK GJØR DU

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Finhakk løk og stek det så i en panne med litt smør eller vann. Ca. 5 minutter, så løken gir fra seg mye smak. Kutt søtpoteten i små terninger og tilsett sammen med mais. La så surre i panna på middels varme i 5-10 min. Stek så til slutt egg slik du ønsker i en annen panne og ferdig 💗

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Like enkelt, som det er godt ♥

Siste innlegg