ENKEL OPPSKRIFT PÅ HAVREFLARN
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tenk at jeg hver eneste dag denne måneden (om jeg vil) ikke trenger å hoste opp en unnskyldning, for å bake kaker og godt. Det er jo tross alt desember, som er en måned jeg gleder meg til hvert år. Da kan jeg bake mange forskjellige kaker, kjekt, konfekt og masse digg! Utrolig kjekt er det også å gi bort hjemmelagde gaver, som jeg også blir å gjøre i år. Flere ønsker har jeg notert meg, som jeg skal bake til nære og kjære ♥
Havreflarn er en av mine favoritter, at jeg måtte lage en ekstra porsjon for å spise noen selv også. Jeg dobler gjerne deigen både 2, 3 og 4 ganger. Genialt hvis du da skal bake til en del, så er det veldig smart. Så her kommer oppskrift på deilige havreflarn.
DU TRENGER
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
3 dl havregryn (små)
100 g smeltet smør
1 egg
1,5 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ss hvetemel
SLIK GJØR DU
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1. Smelt 100 g smør i en kjele og bland sammen med havregrynen.
2. Visp sukker og egg til en lett eggedodis, mens du tilsetter bakepulver og mel nærmere slutten.
3. Bland godt sammen smør/havregryn blandingen med egg blandingen.
4. Dekk stekebrett med bakepapir og legg 1 stor ss røre på brettet. Husk godt mellomrom, da dem blir omtrent dobbel størrelse.
5. Stek kjeksene midt i ovnen på 180 grader i 6-7 minutter.
6. Avkjøl kjeksene på rist, men vent litt når dem kommer ut av ovnen. Dem kan fort knekke med en gang.
Ser dem ikke gode ut? Ønsker dere flere jule oppskrifter?
Jo de så gode ut..og dette er en kjeks jeg også er veldig glad i! nammis…
Nam:)
Nam 🙂
Min fars favoritt <3 Takk!!
Disse så kjempegode ut, screenshottet slik at jeg kan lage selv! Gjerne post flere slike innlegg ja 🙂
Jooo veldig! Så over oppskriften du delte her og innså at jeg har alt det hjemme.. hm, blir visst baking på meg i kveld!
De kjeksene ser veldig god ut
Ser sykt digg ut!!
Toini: Dem er kjempe gode. Hihi 🙂
Nina cecilie: Hihi 🙂
Charlotte: Hihi 🙂
Ariel C: Så hyggelig å høre! Dem er SUPER gode 🙂
Elise Amanda: Åh, så gledelig å høre! Dem er NYDELIGE. Goood baking 🙂
NorskeTankeriDanmark: Skjønner jeg godt, he he! Bare hyggelig 🙂
Natalie: Det er dem! 🙂
Ofte: Det er dem! 🙂
De ser kjempe gode ut! 🙂 Kanskje dette er noe jeg kan gi til onkel og tanter til jul også 🙂 Kom gjerne med flere oppskrifter 🙂
De så veldig gode ut! Du tar så fine bilder også<3
Amalie: Det er dem! Tusen takk <3
Therese Bråthen: Ja, det er uten tvil en av mine favoritter. Veldig koselig å gi bort! Det skal jeg klart gjøre 🙂
Nam <3 takk for tipset, eeeelsker havreflarn
Kristine Larsen: Hihi, bare hyggelig 😀
Elsker havreflarn så disse må jeg teste. 😀
Cassandra: Hihi 😀
de så utrolig gode ut 😀
Det skal jeg love deg 😀
Havreflarn er kjempegodt. Faktisk også dem man kjøper. Det synes jeg slett ikke om alle kaker…kjøpte smultringer fra Bakers hos Kiwi og ble megaskuffet.
Men aller best er å lage disse selv. 🙂