13 TING JEG GLEDER MEG TIL I DESEMBER

 

DEN BESTE TIDEN PÅ ÅRET

.. UTEN TVIL

 

GOD 1. DESEMBER YOUUU! For meg er julen en veldig spesiell tid på året. Jeg har alltid hatt en fin familie å feire sammen med, på begge sider. Noe som gjør meg veldig følsom og takknemlig når tiden nærmer seg jul. Fordi jeg også vet at ikke alle gleder seg til jul, noe jeg syntes er viktig for meg å tenke på. Det er da jeg setter ekstra stor pris på å tenke på dem jeg faktisk er så heldig å ha rundt meg, hver eneste jul. For hvert år som går, setter jeg enda større pris på hver eneste dag i desember mot jul. Jeg håper det blir nok en fin jul ♥ Her har dere en liste over 13 ting jeg gleder meg til i desember.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Pynte til jul

– Det er noe jeg en av dagene kommer til å gjøre, noe jeg skal nyte hvert sekund av.

 

Gave shopping

– Heldigvis har jeg vært så heldig og fått unnagjort mange julegaver. Men, det er litt av julekosen og handle i byen sin rundt juletider.

 

Høre på julemusikk

– Jeg syntes det har kommet flere gode julesanger ut i år, samtidig som jeg liker de gamle klassikerne også. Julemusikken har allerede startet hos meg.

 

Snø til jul

Jeg håper selvfølgelig vi vil få litt snø i jula, da jeg mener det har mye å si på julestemningen.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Bake mange slag av julekaker

– Som mange vet, elsker jeg å bake. Ingen unntak. Så når desember nærmer seg, får jeg nok en unnskyldning til å bake. Noe som gleder meg stort! Ikke nok med det, men jeg har fått mange ønsker til julekaker dem ønsker seg. Like hyggelig hvert år.

 

De faste julefilmene på TV

– Ah, det er noe som alltid setter meg i julestemning! Favorittene for meg vil alltid være hjemme alene filmene, selv om jeg liker mange flere også.

 

Riskrem til dessert

– Altså, dette har faktisk blitt en tradisjon. Det er ikke jul uten riskrem til dessert. Mhmm!

 

Mitt første pepperkakehus

– Hver eneste år har jeg lyst til å lage pepperkakehus, men har aldri tatt meg tid til det. Kanskje det blir første gang i år?

 

Kalde kvelder foran peisen med kakao

– Denne blir aldri feil på en kald dag, noe som virkelig gir meg ro og kos.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Julekalender

– I år har jeg vært sykt heldig og har fått en julekalender fra Rituals, som jeg gleder meg til å fyre løs på! Den fikk jeg av min snille samboer, noe jeg setter utrolig stor pris på. Blir glad av å tenke på det ❥

 

Pynting av juletre

– Vi hadde ekte tre i fjor og brukte god tid på å pynte, noe som får et stort fokus i stuen.

 

Julebord

– Det blir også julebord i år, noe jeg ser veldig frem til. 

 

Julemiddagen

– Dette er et stort høydepunkt for meg i desember, noe jeg vet gjelder mange og med god grunn. Jeg mener og tro at i år blir det ribbe på julaften!

 

Hva gleder du deg til i desember?

28 kommentarer

Siste innlegg