UKENS SPØRSMÅL – KJEDELIG FORHOLD, NY TATOVERING, TATT ABORT ++

 

JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Er du fornøyd med livet ditt i dag?

Det var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min familie, kjæreste & venner. Men, jeg personlig har jo en del utfordringer som er med meg i hverdagen. Dette håper jeg selvfølgelig blir bedre med årene som kommer, noe jeg bare må håpe på.

 

Med tanke på at du og samboer har vært sammen så lenge, blir det ikke kjedelig? Hvordan har dere klart å holde sammen så lenge?

Etter veldig lang tid sammen, har vi virkelig hatt våre opp og nedturer. Jeg tror helt ærlig vi har et så fint forhold, fordi vi har kommet gjennom sykt vanskelige tider i livet sammen. Alle vil gå gjennom motgang, men det handler om å jobbe med disse tingene sammen på en sunn måte. Det føler jeg virkelig med hånden på hjertet. Per i dag, så nei – jeg syntes ikke vi har et kjedelig forhold. Jeg ler, smiler og blir glad av han hver eneste dag.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hva heter du på youtube?

Jeg heter Victoria Larsen og jeg blir veldig glad hvis dere ønsker å abonnere HER. Psst: det kommer en ny video i løpet av dagen eller i morgen!

 

Hva jobber du med?

Jeg har ingen jobb for øyeblikket i livet, grunnet helseutfordringer jeg jobber med.

 

Har du lyst på ny tatovering, eventuelt hva?

Jaaa! Bare så synd at det koster en del penger. Men, jeg vil ha den på bildet under. Altså… Er den ikke fin??

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Denne abort saken har holdt på en stund. Hva mener du om det og hadde du tatt abort, hvis du ble gravid?

Jeg mener at denne loven er det ingen som burde endre på, da det er en grunn til at vi har den. Det burde være opp til hver enkelt, om vedkommende ønsker å bringe et barn til verden. Det er ikke alle som klarer å ta vare på seg selv, og da er det heller ikke alltid så bra å få et barn oppi det hele. Om jeg blir gravid, så vet jeg faktisk ikke om jeg hadde tatt abort. Det vet jeg ikke, før jeg eventuelt havner i en slik situasjon.

Noe du lurer på til neste uke? Spør i vei ♥

24 kommentarer

Siste innlegg