7 ULEMPER MED Å VÆRE JENTE

Etter DETTE innlegget hvor jeg skrev 7 fordeler med å være jente, fikk jeg flere kommentarer om jeg kunne lage et motsatt innlegg. Altså da noen ulemper med å være jente, noe jeg selvfølgelig kan gjøre. Så da kjører vi bare i gang, tenker jeg.

 

7 ULEMPER (ETTER MIN MENING)

.. MED Å VÆRE JENTE

 

  1. TANTE RØD

Denne ender garantert på en første plass, selv om punktene er i en tilfeldig rekkefølge. Mensen med smerter og alt det bringer med seg, er virkelig en ulempe i mine øyner.

 

  1. ANALYSERER ALT

Det skal jo sies at vi jenter ofte kan overtenke eller analysere alt mulig rart, uten at det trenger å være noe.

 

  1. MÅ SITTE OG TISSE

.. av og til hadde det vel vært greit hvis vi kunne stå?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

  1. DÅRLIG BAK RATTET

Ah, denne er faktisk litt provoserende. Selv om jeg virkelig ikke tenker at dette alltid er sant, så får vi ofte høre at kvinner bak rattet er farlig. Det kan iallefall jeg skrive under på IKKE bare gjelder oss jenter.

 

  1. MÅ VÆRE PEN

Dessverre blir det satt press på mange jenter, når det kommer til sminke og hvordan vi «burde» se ut.

 

  1. «DU ER EN HORE»

Jeg måtte ta med denne, selv om den er litt heftig. Men, dessverre skal det veldig lite til for at jente skal bli kalt for en hore. Det er virkelig ikke greit. Uansett.

 

  1. HORMONER

Vi jenter får ofte hormoner på kjøpet, når tante rød stikker innom. PMS er også et kjent fenomen. Det kan være utrolig slitsomt, da humøret kan være så opp og ned. Vi velger det jo ikke, men vi er skapt slik.

Noe som høres kjent ut?

14 kommentarer

Siste innlegg