6 RARE TING JEG GJORDE DA JEG VAR LITEN

Veldig ofte hører jeg hvor mye rart jeg gjorde som liten, noe som alltid er morsomt å høre om. Jeg var visst ikke flau en plass som liten og gjorde i grunn det som passet meg, uten å tenke konsekvenser. Det er jo artig å se hvordan slike ting blir utviklet, når man vokser opp. Jeg husker noen rare ting jeg gjorde som liten, som jeg nå tenkte å skrive til dere.

 

6 RARE TING

JEG GJORDE DA JEG VAR LITEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

Dette er kanskje noe av det rareste jeg har gjort. Jeg tok en skje, puttet oppi mel og spiste det. Noe jeg ELSKET å gjøre, når mamma eller pappa ikke var tilstede. Kanskje det var et tidlig tegn, at jeg kom til å bake mye? Ikke vet jeg. Haha. Rart vil jeg iallefall kalle det, ettersom jeg ikke har hørt noen gjøre dette før meg.

 

Jeg hadde en liten periode hvor jeg skulle klype på alt. Alt fra mennesker til dyr og til møbler. Ikke noe hardt, men bare for å kjenne litt.

 

Når det var tente stearinlys rundt omkring, skulle jeg kjenne oppi stearinen fordi jeg likte at det stivnet på fingrene mine. Haha, sorry mom! Men, jeg husker så godt jeg gjorde dette ofte.

 

(Noe jeg også har hørt andre har gjort) Da jeg satt i bilen i regnvær, skulle jeg se hvilken dråpe som kom først til bunn.

 

Jeg skulle hele tiden være naken og gikk gjerne rundt naken, selv når det var mye folk der. Tenker tilbake og var ikke flau en plass, fordi kropp ikke var noen ”big deal”. Ikke det at vi skal gå rundt nakne og det er greit, men det presset var aldri tilstede. Veldig glad for at jeg var slik som liten.

 

Ikke ofte ønsket jeg å smile på bilder, men grimaser skulle bli knipset av meg!

Har dere en morsom historie å dele fra dere var små?

Jeg har trukket en vinner av giveaway konkurransen HER.

36 kommentarer

Siste innlegg