UKENS SPØRSMÅL – VANSKELIG SOM BARN, TILBAKE PÅ YOUTUBE, 100% ÆRLIG (?) ++

Denne ukens spørsmål ble litt mer personlig, enn jeg kan huske tidligere. Jeg åpner meg litt mer enn før. Noe jeg setter veldig stor pris på, er slike spørsmål hvor jeg kan svare litt mer utdypende. Jeg håper dere setter pris på svarene jeg deler.

 

MINE SVAR PÅ DERES SPØRSMÅL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg håper ikke du tar det ille opp, men vil bare spør.. Du sa i et innlegg at du har hatt en bra barndom med gode foreldre, men du har også sagt at du hadde det vanskelig som barn? Jeg bare lurer, men mener det ikke på en slem måte <3

Veldig hyggelig at du spør! Ja, jeg har hatt en trygg oppvekst med familien min. Verdens beste foreldre har jeg. Men, det skjedde litt utenfor familien for en tid tilbake. Noe som førte til en utfordrende hverdag i flere år, som fortsatt har satt spor. Det er ikke noe særlig mer jeg ønsker å skrive om det.

 

Hvor kjøper du klærne dine? Du har så utrolig mye fine klær <3

Tusen hjertelig takk. Så hyggelig! Jeg kjøper mye av klærne mine på bikbok, H&M, Cubus, Ginatricot og ellers der jeg finner noe fint på tilbud. Handler for det meste på salg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvordan går det?

Takk som spør! Det går helt greit med meg, slik jeg kjenner på det i dag. Jeg skal ikke lyve å si at jeg har hatt det enkelt den siste tiden.

 

Har du noen gang vurdert å bytte bloggplattform?

Ja og det gjorde jeg også. I en dag vel og merke, haha. Jeg gikk over til nouw, men fant ut at jeg fort ville tilbake til blogg.no

 

Føler du deg 100% ærlig på bloggen din?

Det er absolutt ikke alt jeg skriver på bloggen. Ikke alt som har skjedd i mitt liv, har fått utløp til annet enn familie og psykologer. Da med tanke på hendelser og sterke opplevelser, noe jeg ikke i dag føler å skrive om. Jeg skriver derimot om veldig mye på bloggen, jeg ikke før trodde jeg skulle skrive om.

 

Gleder du deg til vinteren?

JA!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvem er favoritten din på instagram?

Oh, det er så mange.. vil dere se et eget innlegg med mine favoritter? Let me know!

 

Kan du begynne å lage flere videoer?

Ja, det har jeg veldig lyst til. Det tar bare mye tid, så det har gått litt i annen rekke. Men, jeg har faktisk filmet inn til en video – som jeg satser på å få opp på kanalen om ikke veldig lenge.

 

Kan vi følge deg på snapchat?

Selvfølgelig! Det heter jeg @ vvicctoriaa ♥

 

Har dere noen spørsmål til neste uke?

I DAG TREKKER JEG EN VINNER AV 300 KRONER, DA DU ENDA KAN VINNE HER

24 kommentarer

Siste innlegg