FRA MIN DAGBOK – DET BLIR MIN SISTE DAG PÅ JORDA

TW /// FØR DU EVENTUELT VELGER Å LESE VIDERE, VIL JEG ADVARE OM STERKE TANKER FRA MIN TIDLIGERE DAGBOK. DU ER ADVART PÅ FORHÅND.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Denne «spalten» om jeg kan kalle det sånn, er veldig lenge siden jeg har hatt på bloggen. Det er vel noe jeg startet med i starten, hvor jeg åpnet meg og delte noen utdrag av en tidligere dagbok. Jeg ble spurt her om dagen faktisk – om det var noe jeg kunne starte med igjen. Noe jeg har tenkt på en stund, men har funnet ut at jeg vil dele.

Om alt ikke er helt korrekt skrevet, så er det uansett det jeg skrev den gangen. Noe som er litt spesielt, så derfor blir det ordrett.

 

ET PERSONLIG UTDRAG AV MIN GAMLE DAGBOK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

~ Jeg ser skyggene etter meg, der jeg går alene på gata. For å være helt ærlig (med meg selv), så føler jeg ikke mye akkurat nå. Det blir for mye, til at jeg kan kjenne det. Det høres teit ut, men det er akkurat slik det føles. Jeg vil ta bort alt det vonde, men jeg vet at livet byr på alle slags følelser og utfordringer.

That’s life, they say. Jeg vet det.

Men, den dårlige samvittigheten min spiser meg opp. Mennesker dømmer og tror dem vet hvordan jeg har det. «Det går over.» som dem sier. Akkurat nå skulle jeg virkelig ønske det. Jeg tenker at dersom det hadde blitt min siste dag på jorda, så slipper jeg i det minste å ha det vondt. Tårene triller bare ved å skrive det. Men, jeg vil ikke la det skje. Det er bare 1 av de 1000 tankene som dukket opp i alt rotet… ~

<3 <3

18 kommentarer

Siste innlegg