ALT JEG ØNSKET VAR Å BLI SETT

 

PÅ ET TIDSPUNKT I LIVET

TENKTE JEG …

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Har du noen gang kjent på en følelse av å være litt i veien?

Ikke sikkert det er sånn, men det er jo en grunn til at vi føler som vi gjør. På et tidspunkt i livet tenkte jeg at jeg bare var til bry, selv for mine nærmeste. Vi kan ikke styre følelsene våre, selv om iallefall jeg gjerne skulle ønske det gikk i blant. Men, det går an å jobbe med de tankene og følelsene som dukker opp.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Tanken på å føle seg hjelpsom for andre, har ikke vært lett for meg å dyrke. Det har ikke alltid vært så enkelt for meg å prøve, gjøre feil og så lære. Jeg har ofte følt meg så mislykket over kanskje en liten bagatell, noe som i den store sammenheng ikke har noe å si. 

Men, jeg tror det kan være lett å få den følelsen.

En følelse av at ting ikke er godt nok eller at det ikke blir gjort 110% riktig. Jeg traff også et punkt i livet der alt jeg ønsket var å bli sett. Ikke nødvendigvis i den større sammenheng, men bare i hverdagen. Det å føle meg nyttig.

At noen ønsket min hjelp, kunnskap eller bare for meg å være der for noen.

Jeg tror det er viktig og kunne føle seg nyttig, men uten at det trenger å skje noe stort. Det er ikke alltid det som er heftig og stort, som er resultatet til å føle seg bra innvendig. Det er så mye mer ♥

27 kommentarer

Siste innlegg