SVAR PÅ RYKTER – PLANLEGGER BARN, OPERASJON, KROPPEN MIN ++

 

ER DET SANT AT…?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Er det sant at du ikke jobber?

Ja, det stemmer. Akkurat nå fokuserer jeg på noen ting i livet mitt, som er viktig for meg. Det er så mye jeg vil, men jeg må se i øynene at det er litt viktigere ting nå som jeg må ta hensyn til. Noen ting tar tid, noe jeg bare må akseptere. Så lenge jeg vet at jeg gjør noe riktig for meg, så er det viktigst for meg nå.

 

Er det sant at du tjener penger på bloggen?

Nei, det er ikke sant. Jeg tjener faktisk ikke en eneste krone på bloggen, men jeg gjør det fordi jeg elsker det.

 

Er det sant at du ikke er fornøyd med kroppen din, men at du skriver det for at det skal virke sånn?

Jeg har aldri hatt noen problem med å åpne meg om ting som er vanskelig, noe jeg føler at jeg gjør. Så nei, det er ikke sant.

 

Er det sant at du ikke går på skole?

Ja, det er sant. Migrene har dessverre blitt en stor utfordring i hverdagen min (som jeg prøver å bli behandlet for), så derfor ble det en for stor utfordring rett og slett. Skole forsvinner ikke med det første, så jeg må la det ta den tiden det trenger. Det unner jeg meg selv, enn å kaste meg ut i noe jeg ikke i lengden klarer.

Er det sant at du er veldig i mot folk som vil operere seg?

Nei, det er jeg virkelig ikke. Selv om det er noe jeg ikke vil anbefale andre å gjøre, så betyr det ikke at dem som velger å legge seg under kniven – er idioter av den grunn.

 

Er det sant at dere planlegger å få barn?

Uten å skrive så mye om akkurat dette, så må jeg bare si at det er en tid for alt. Men, jeg ser ikke for meg det nå iallefall.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat @vvicctoriaa

30 kommentarer

Siste innlegg