5 KOMISKE FORSKJELLER MELLOM OSS

.. Etter at jeg og kjæresten ble samboere, tok det ikke lang tid før vi kunne se at vi gjør ting på litt forskjellige måter. Det er morsomt å legge merke til det, da det ofte bare er komiske ting.

 

5 KOMISKE FORSKJELLER MELLOM OSS

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Rydding etter middag

Her vet jeg han smiler, hvis han leser dette.. Men, jeg er veldig opptatt av å rydde av så fort vi er ferdige med å spise. Mens han ikke bryr seg om å vente en liten halvtime.

 

Tid på badet

Nå bruker ikke jeg vanligvis så lang tid på badet, da jeg ikke bruker mye sminke og slikt. Men, likevel blir jeg imponert over at han kan bruke under 5 minutter på badet og være ferdig med alt.

 

I dusjen

Jeg har flere typer shampoo, hårkurer, kremer og you name it. Mens ofte menn tydeligvis har 3-in-one dusjsåpe som er mer enn godt nok.

 

Mye i kjøleskapet

Ofte har jeg mange små ting som skal i en rett for eksempel, mens han ofte bare trenger kjøtt og da poteter / ris eller liknende. Litt forskjell her, ja. Hehe!

 

Farger

Hvis jeg skal beskrive en farge, er det ikke blå, rosa eller rødt. Men, det er alle fargene innenfor disse. Menn er nå ikke så nøye på det, noe jeg forstår da det fort kan bli litt mange farger.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat @vvicctoriaa

12 kommentarer

Siste innlegg