DET BLIR STØRRE FORSKJELLER I SAMFUNNET

Jeg ser hva som blir endret og mye blir fjernet. Dem som har lite fra før av, får i dag mindre og mindre. Hva blir til slutt utfallet? Jo, store forskjeller mellom fattig og rik som i mine øyner er urettferdig.

 

At regjeringen i dag gjør en «dårlig» jobb sier jeg ikke, men jeg er uenig i deres politikk. 

Jeg mener at det som nå er i ferd med å utvikle seg til større forskjeller i samfunnet, ikke er riktig. Siste nytt er at nå ønsker regjeringen å fjerne offentlig støtte til tannregulering. Det vil jo da enkelt si at dem som har en del penger, har råd til å betale. Mens det går utover dem som har mindre. Bostøtten er fjernet for dem som sårt trenger litt ekstra. Flere kutt kommer til å skje, som gjør de sosiale forskjellene enda større.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Så er det denne uførereformen som den forrige regjeringen (Ap) vedtok. OK, man kan ikke være enig i alt partiene står for. MEN, det er en annen sittende regjering som i dag kan gjøre en forskjell. Det er eventuelt dem som fører denne reformen videre og da er det i mine øyner feil å «skylde på» den rødgrønne regjeringen, når dem ikke i dag sitter med makten.

Konklusjonen min er nå den, at jeg håper på endringer som ikke utgjør enda større forskjeller i samfunnet. Jeg prøver å bruke min stemme, men jeg respekterer også at vi ser situasjonen fra forskjellige vinkler.

// Innlegget er skrevet for ca. 1 måned siden

10 kommentarer

Siste innlegg