TOPP 6 SERIER DU MÅ SE

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Er det noe jeg elsker, så er det å se på tv-serier. Jeg elsker å få gode tips, slik at jeg kan klistre meg til tv-en for å sjekke spenningen. Derfor benytter jeg anledningen til å tipse dere om mine topp 7 serier, som jeg digger med stor D (ikke i en annen betydning..)

 

~ CRIMINAL MINDS ~

 

Denne serien ble jeg hekta på fra første episode, da du blir dratt rett inn i hva serien går ut på. Det er en sykt spennende krim serie, som jeg har fulgt med på fra første sesong. Det kan ikke beskrives hvor mye jeg ser frem til ny sesong, ææh.

 

~ NESTE SOMMER ~

 

Rett over til en norsk serie, som er en ekstremt morsom serie. En slik serie man bare koser seg med, mens latteren går av seg selv i hver eneste episode. Dette mener jeg er norsk humor på sitt aller beste, uten tvil.

 

~ FRIENDS ~

 

Denne er det vel få som ikke har hørt om, eller sett noe på? Tidenes morsomme serie verden over, må jeg få lov å si. Jeg har ikke en favoritt sesong, rett og slett fordi hele serien er like genial. Aldri har jeg vel ledd så mye av en serie, som denne.

 

~ VERONICA MARS ~

 

De fleste har kanskje hørt om serien. Det er en serie som byr på drama, forhold til kjæreste og venner, spenning og humor. Min favoritt da jeg var yngre, men fortsatt en av dem. Kristen Bell spiller hovedrollen og jeg bare digger den dama.

 

~ TOP GEAR ~

 

Ja, jeg har blitt mer og mer glad i så kalte «bil programmer» og denne slår alt. Humor er en høy faktor i denne serien, samt måten dem får frem fakta på er også alltid interessant. Jeg kan ikke annet enn å kose meg, når jeg ser på denne serien.

 

~ UNFORGETTABLE ~

 

Denne serien er så sykt spennende, at dere aner ikke. Jeg ble fanget i første episode og DET er ikke ofte jeg sier. Den handler om hovedpersonen som husker alt hun ser, som gjør det genialt i den jobben hun gjør. Alt i alt har det blitt til en av mine favoritter.

 

Har du en favoritt serie?

28 kommentarer

Siste innlegg