DU MÅ SLUTTE Å KYSSE MEG!

Fredag, dere! I dag ser det ut til å bli et flott vær, som jeg skal benytte meg av. Men, det må bli litt senere. Først skal jeg slappe av på sofaen, da jeg startet dagen med litt migrene. Som jeg da satser på snart blir borte. Koke meg en kopp kakao og spise litt frokost etterhvert.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Men, så over til det innlegget skulle handle om. Nemlig min ekstreme allergi mot nøtter. Noen vet det sikkert, men jeg er veldig allergisk mot nøtter. Så allergisk at jeg kan risikere og ikke få puste, som kan være litt kjedelig. Det har resultert noen ubehagelige episoder.

En av tilfellene kan du lese om HER, som er den episoden jeg garantert husker best.

Jeg har en samboer som er veldig glad i cashewnøtter, som er det absolutt verste jeg kan spise. Komisk, huh? Så sist gang han spiste noen sånne, så merket jeg faktisk i halsen når han pustet. Det er ganske sykt, egentlig. Det forteller jo egentlig bare hvor allergisk jeg er. Så da fikk han ganske fort kysse forbud, for å si det mildt. Eller.. etter litt spøk måtte jeg be han slutte å være på meg, i den forstand at jeg kunne risikere å bli allergisk.

Hvis vi blir uvenner, så vet han iallefall hva som holder meg langt unna. Nei, da. *smart*

Jeg kom på denne lille «historien», når jeg kom på at jeg må få meg en allergi penn. Har tross alt blitt hentet med sykebil på grunn av det, mer enn 1 gang. Jeg burde ta hintet, så.. Litt treg.

Siste innlegg