7 TING JEG VIL GJØRE DENNE HØSTEN

Tenk at det allerede er oktober, dere? God torsdag skal dere være <3

Selv om sommeren er langt borte, er det fantastisk å se at gradestokken går litt ned for hver dag som går. Det er tegn på at høsten er kommet og det er ikke heller så lenge til jul. Jeg merker nå at motivasjonen, energien og humøret fyker til topp på denne tiden. Det er en kjempe fin følelse, bare det. Jeg har laget en liten liste til dere, over ting jeg ønsker å gjøre denne måneden / høsten.

 

🍁 VELKOMMEN SKAL DU VÆRE, OKTOBER!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. HEKLE FINE JULEGAVER

😊 Jeg har begynt å hekle litt julegaver, noe som er koselig å gi bort. Det er så hyggelig å få slike gaver, som for meg blir personlig å gi bort.

 

2. SPISE VARIERT OG SUNT

🍜 Selv om jeg skal unne meg litt på lørdager, så skal jeg fortsette å spise sunt. Jeg merker at kroppen min blir glad av sunn mat, så jeg skal fortsette å være snill med meg selv.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

3. TELYS OG FYR I PEISEN

🕯 Altså, varmen inne på høsten er vidunderlig. Komme inn i varmen. Jeg er heldig som kan fyre opp og tenne masse telys.

 

4. LESE «TUSEN STRÅLENDE SOLER»

🍂 Denne boken kjøpte jeg i forrige måned, men har ikke lest den enda. Så dette skal jeg bruke litt av tiden min på og koble helt ut.

 

5. SETTE AV TID TIL ALENE TID

☕️ Noe jeg skal være flink til, er å ta vare på meg selv og gjøre det jeg føler for. Si nei, hvis det ikke passer og bare nyte hver dag som går.


6. GOD MAT OG SE PÅ TV

📺 Det er så hyggelig å lage en god middag, mens vi ser på mye programmer. Ah, stemning! 

 

7. NYDELIGE TURER I SKOGEN

🍁 Denne måneden skal gå til lange skogturer, gjerne alene. Jeg elsker å ta med kameraet, være kreativ og ha med varm drikke. Magisk for meg.

Hva er dine planer for høsten?

Siste innlegg