ENKEL OPPSKRIFT PÅ KYLLING I KARRI PÅLEGG

Hello guys!

 

ENKEL, DELIKAT OG GOD OPPSKRIFT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Er det noe jeg alltid velger ute på kafe, så er det baguett med kylling i karri. Hvis det er å finne <3 Men, jeg har alltid lurt litt på hvordan jeg skal lage denne. Jeg har sett litt rundt på internett og slikt, men jeg har aldri vært helt fornøyd. Helt til jeg prøvde ut denne oppskriften jeg skal dele med dere. Her har jeg rett og slett smakt meg frem, til min egen oppskrift.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

 

DU TRENGER

 

2 kyllingfileter

4 ss rømme

3 ss lett majones

2 ss presset sitronsaft

3 ss karri

1 ss paprika

1-2 ts salt

1 ts pepper

Ønsket pommes frites krydder (til kyllingen)

 

SLIK GJØR DU

 

1. Kutt opp kyllingen i små biter, stek bitene til dem er gjennomstekt med ønsket krydder. (Jeg brukte pommes frites krydder) Avkjøl så kyllingen.

2. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til alt er fint blandet sammen. Hold igjen gjerne en ts med karri, da det er lurt å smake til. Det kan fort bli en sterk karri smak, men da kan du tilsette ekstra rømme.

3. Sett gjerne kaldt 1-2 timer, da den får satt seg godt.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Måten jeg liker best å tilberede denne retten, er i en tortilla lefse. Tilsett gjerne ønsket grønnsaker og ost. Men, er også fortreffelig å ha på brød, knekkebrød, baguetter eller i en salat. Mange muligheter. Nyyyt <3

 

Ønsker du flere gode frokost tips? Da kan du sjekke ut mine 16 beste tips til en deilig frokost HER.

 

Vil dere se flere slike mat oppskrifter på bloggen?

Siste innlegg