NÅ HAR DET GÅTT FOR LANGT

Det er virkelig ikke bra, når jeg tenker over det. Jeg sliter med det. Jeg kan ingenting for det. Nå har det gått for langt. Det er vanskelig å gjøre meg selv stolt. Ikke det at jeg nødvendigvis har ekstremt store krav til meg selv, men jeg tror at andre forventer mye av meg. Veldig mye.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

For hver situasjon jeg kommer opp i, så lurer jeg på hva de rundt meg syntes. For hver ting jeg klarer å gjennomføre, tenker jeg på hvor stolt de rundt meg blir. Jeg blir stolt av meg selv, hvis jeg får en ting til. Men, hva hvis andre tenker at det er en selvfølge å klare? Hva hvis h*n ikke ser hvor mye jeg jobber med meg selv, for å klare det jeg faktisk gjør?

TO ting i livet mitt akkurat nå – er jeg så forbanna stolt over meg selv for å starte med.

Når jeg tenker over det, så blir jeg stolt av meg selv for hvert eneste steg jeg tar videre. Et lite skritt for meg, er et stort skritt. Men, det føles ikke alltid «bra nok». Andre gjør mer. Flere gjør ting bedre enn meg. Men, hvorfor bryr jeg meg om hva andre får til? Jeg burde tenke på mitt liv, mine utfordringer og hva JEG får til. Ikke hva jeg tror at andre vil ha fra meg eller tenker om meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Dette er mitt liv.

 

Jeg vil gjøre meg selv stolt – selv om jeg av og til tenker at når andre er stolte over meg, DA kan jeg være litt stolt. Jeg må slutte å tenke sånn. Må slutte å tenke at det jeg gjør i livet er for meg selv og ikke for andre. Jeg burde vite at dem som er glade i meg, vil være det uansett hvor mye eller lite jeg klarer.

Dette er mitt liv og jeg skal gjøre meg selv stolt.

34 kommentarer

Siste innlegg