9 GRUNNER TIL Å ELSKE HØSTEN

 

.. The most cozy season’s here

 

Altså, jeg har funnet ut av at høsten er min tid på året jeg liker meg best. Det skjer så store forandringer og det er en så koselig tid, noe jeg setter så stor pris på. Jeg ser alltid noe positivt i alle sesonger, men nå er det perfekt timing å nevne 9 gode grunner til å elske høsten

 

9 GODE GRUNNER TIL Å ELSKE HØSTEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 Forandringer i naturen. Noe av det vakreste jeg vet om, er naturen og hvordan den forandrer seg. På høsten endres naturen til nydelige farger på trærne, som for meg er magisk.

♥ Deilige plagg. Endelig kan jeg gå med de fine genserne, som blir alt for varme på sommeren!

♥ Varm drikke. Altså.. Jeg vet ikke om noe bedre, enn å koke seg en kopp te eller kakao når det er kaldt ute. Det gir meg så utrolig mye glede og ro.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 Fyr i peisen. Det ble først «Dyr i peisen», noe som hadde vært veldig tragisk .. Anyways : Fyr i peisen er et godt tegn på at kulda slipper inn. Denne snakker vel for seg selv, men det er en vidunderlig følelse å sitte inne med en pinne i ovnen.

 Nye tv program. Samt flere av punktene over, kommer det også flere nye tv program som vi gleder oss til.

♥ Mørkere ute. Det er også veldig fint når det blir mørkere ute, syntes jeg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 Gå turer. Jeg elsker å gå tur / jogge når det er litt kaldere ute, da jeg også orker å yte mer. Nydelig å pakke en sekk, for å dra ut på tur noen timer. Ah!

 Lange varme bad. Med god samvittighet tilbringer jeg ofte tid med lange bad, noe som virkelig roer ned stressnivået i kroppen.

 Det nærmer seg juletider. Hvert år er det spesielt når tiden nærmer seg jul, da det snakker for seg. Magi i luften. Jeg er så takknemlig for å ha så mange gode minner.

 

Hva liker dere best med høsten?

18 kommentarer

Siste innlegg