HVORFOR MÅ JEG VÆRE SÅ ÆRLIG PÅ BLOGGEN?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det har skjedd at jeg har fått reaksjoner på noe jeg skriver om på bloggen, som handler om meg personlig. Noe jeg selvfølgelig har forståelse for. Ingen er like og noen mennesker syntes bare ikke det er greit å dele visse ting. Men, denne bloggen handler om meg personlig og jeg deler det som jeg syntes er greit. 

Jeg holder for det meste venner og familie utenom bloggen, fordi det går inn på det som er privat. Spesielt informasjon og andre ting.

Mange mener at bloggere har dårlig innflytelse på «hverdagen» til flere, men i dagens samfunn tror jeg mange ønsker å gjøre en forskjell. Meg selv inkludert, da jeg håper at en egen stemme offentlig kan påvirke på en eller annen måte.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I dag må man kjempe og bruke det man har, for at endringer skal skje.

 

I dag er det vanskeligere å passe inn i et samfunn og finne sin plass.

 

I dag har internett, blogg og andre nettsider blitt mer vanlig enn før. Større blir det også. Så hvorfor ikke prøve å bruke det, til noe man mener er positivt i samfunnet?

 

Derfor liker jeg å dele erfaringer, opplevelser og meninger på min blogg. Men, jeg deler langt i fra alt.

 

Hva mener du om alt som i dag ofte blir delt offentlig?

6 kommentarer
  1. Jeg tenker at så lenge vi som deler bruket fornuften er det ingen problem. Slik som med deg utleverer jeg bare meg selv, og selv om jeg skriver om mye personlig har jeg også visse grenser og holder derfor venner og familie langt borte fra bloggen. Selv om jeg ønsker å være en del av offentligheten har ingen av dem skrevet under på det, og da vil jeg beholde deres privatliv som ett privatliv. Det jeg deler er ting jeg synes er viktig å få frem og ting jeg ønsker å få delt.

  2. Man må jo få gjøre akkurat som man selv vil…og jeg syns da overhode ikke du legger ut alt for personlige ting….folk er rare…tror noen bare prøver å finne feil..noe å “ta” andre på..Så..fortsett som du selv vil…Det er din blogg, og ditt liv! Ha en god kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg