UKENS SPØRSMÅL | SANNHETEN, BLOGG DRØM, TÅLER JEG KRITIKK (?) ++

JEG SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Har du noen gode råd til en som blir mobbet?

Ja, det har jeg! 1: Snakk og være åpen med en du har tillit til! En god venn, helsesøster i eller utenom skolen, familie medlem ++ 2: HUSK at dem som mobber, bruker en enkel løsning på et eget problem. 3: Skriv ned tanker og følelser ved behov. 4: Finn en hobby du trives med, som gjør din egen trivsel litt bedre.

 

Hva er sannheten bak DETTE innlegget, når det gjelder ditt syn på «en perfekt Instagram kropp»?

Sannheten er akkurat det jeg har skrevet i det innlegget, hvis du tenker på mitt syn på egen kropp. Når det gjelder «en perfekt Instagram kropp», så mener jeg at det i utgangspunktet ikke burde være en kategori. Men, selvfølgelig har det blitt sånn. Det er veldig synd, fordi så mange kan bli lett påvirket.

 

Har du noen planer til sommeren?

Tja, jeg tar det litt som det kommer. Men, jeg vet iallefall at det blir mye tid med familien, bading, soling, grilling, jobbing der jeg trengs, båtturer, gå / løpeturer, mange bildeserier, videoer, spise is, ferie med samboer og helt sikkert mer.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hva er din beste egenskap?

Per dags dato tror jeg det må være måten jeg er mot andre mennesker og viser empati.

 

Hvordan takler du kritikk på bloggen eller i andre sammenhenger?

Ganske bra, ofte. Men, selvfølgelig er det en viss forskjell fra konstruktiv kritikk og urimelig språkbruk. Jeg velger å se bort fra dritt slenging. I «the real world» takler jeg det både og, da jeg ofte har forståelse og tenker gjennom. Mens andre ganger takler jeg det dårlig, hvis jeg føler at jeg har såret andre mennesker på en eller annen måte.

 

Hva var drømmen din med tanke på bloggen når du opprettet den?

Det å ha muligheten til å skrive og dele hva jeg vil. Så lenge jeg kan huske, har jeg elsket å skrive og ta bilder. Derfor er det en perfekt måte på, når jeg kan ha min egen plattform.

Still meg gjerne spørsmål, som jeg kommer til å svare på video ♥

19 kommentarer

Siste innlegg