MOBBING ER JÆVLIG VONDT

GODE VENNER MOBBET MEG..

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Noe jeg oppriktig trodde på – var at disse menneskene, skulle være gode venner av meg. Jeg trodde aldri noe annet, fordi dem tross alt var sammen med meg på skolen og jeg ville ikke se gjennom dem. Det var mye latter fra deres side, som gjorde at jeg også kunne le. Men, det jeg ikke visste var at vi lo av forskjellige ting. Jeg ville aldri se at det dem lo av, var faktisk meg.

 

Hvordan kan jeg i dag sitte her og syntes synd på mennesker som mobber andre? Det gjør jeg. Det fordi jeg ser meg selv som et bedre og sterkere menneske, som ser gjennom det som blir sagt eller gjort av stygge gloser eller hendelser. 

For å ta meg selv som et eksempel, fikk jeg steiner kastet etter meg. Det er jo helt forferdelig. Jeg trodde den gangen at det bare var en «lek», men nei .. Det og ville tråkke andre ned, er ikke en lek. Det er ikke greit. For mange mennesker blir ødelagt av mobbing, noe jeg har forståelse for.

Mobbing kan ikke utryddes, men det kan normaliseres og snakkes om.

Det er greit å snakke om, fordi det er vondt og mange opplever det. Ingen burde gå gjennom noe slikt alene, som gjør vondt. Det er faktisk greit å si i fra og det viser bare hvor sterk du er som menneske, i tillegg til at du faktisk tenker på deg selv. Det gjør kun deg selv til et bedre menneske, selv om det gjør vondt der og da.

For ja, det gjør jævlig vondt. Men, jeg lover deg at du kommer sterkere ut av det. Tiden vil gå sin gang, selv om det ikke kjennes slik.

28 kommentarer

Siste innlegg