UKENS SPØRSMÅL | FLERE TATOVERINGER, RESTYLANE, FORBILDER I SOSIALE MEDIER ++

Reklame | LYKO

DERE SPØR | JEG SVARER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Kan du lage et innlegg med dine favoritt skjønnhetsprodukter?

Ja, hvis dere vil ha det – så skal jeg med glede dele det med dere. Jeg har mange fine produkter å anbefale!

 

Hva er ditt favoritt sminke produkt?

For meg slår ingen sminkeprodukter DENNE highlighteren. Du kan påføre denne uten noe sminke under, da den sitter like godt. Ikke rart nesten alle bruker denne, det må jeg virkelig si.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Hva er det fineste du vet om deg selv?

Jeg er i helhet ganske fornøyd med meg selv, men det er vel alltid noe småtteri å pirke på for alle. Det fineste ved meg vil jeg si er evnen til å vise empati, smilet & positiviteten jeg viser andre og at jeg virkelig ønsker andre mennesker godt i livet. Huh, det ble litt mer enn kun en ting.

 

Vil du ha flere tatoveringer?

JA! Det har jeg absolutt, da jeg syntes det er skikkelig fint. Bare så synd det koster en del penger, så det er der det stopper for meg nå.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Hva syntes du om de som tar restylane?

Jeg personlig vil aldri gjøre en quick fix på mitt utseende, fordi jeg tror ikke på meg selv at det er så «enkelt». Men, jeg er åpen for at alle må gjøre som dem ønsker.

 

Har du forbilder innen sosiale medier?

Den er ikke lett.. Men, jeg kan nevne noen som har lært meg mye. Cornelia Grimsmo på youtube er helt fantastisk til å motivere andre om generelt livet. Helt fantastisk! Så må jeg si at jeg digger Kristin Gjelsvik. Den dama er helt rå. Mange flere der ute inspirerer meg, men jeg kan ikke nevne alle. Da blir det et langt innlegg.

Noe dere lurer på til neste ukens spørsmål? ❥

16 kommentarer

Siste innlegg