DEILIGE OG SAFTIGE BROWNIES MUFFINS!

VERDENS BESTE BROWNIES MUFFINS

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg er en skikkelig brownies elsker, det må jeg bare få sagt  Denne oppskriften jeg vil dele med dere, kommer jeg alltid tilbake til. Jeg elsker å lage små porsjons kaker ofte, istedenfor en stor kake. Selv om jeg bare begge deler, selvfølgelig. Da er disse perfekte. Det beste med disse er dem er ferske og saftige i 3-4 dager, i tilegg til at det ikke er mange ingredienser i denne oppskriften heller. Perfekt, si! Ikke er bildene noe å klage på heller, hehe.

 

DU TRENGER

 

2 egg

3 dl sukker

2 dl hvetemel

100 gram smeltet smør

1 ts vaniljesukker

4 ss kakao

 

SLIK GJØR DU

 

1. Visp sammen egg og sukker til eggedosis.

2. Bland inn resten av ingrediensene.

3. Fyll så muffinsformene halvfulle. Dem blir dobbel størrelse under steking.

4. Stek dem midt i ovnen på 200 C i ca. 13 minutter.

Så er det bare å nyyte ♥

21 kommentarer

Siste innlegg