10 TING JEG VIL BLI BEDRE PÅ

♥ ♥ ♥

 

Noe vi mennesker er flinke til, så er det å fokusere på ting i livet som er negativt. Det ser jeg hos mange, men også inkludert hos meg selv. Vi er skapt sånn og ofte er det merkelig å tenke over, også skal vi prøve å få noe positivt ut av det. Jeg begynner å tenke på hvor fascinerende det egentlig er, når vår egen hjerne blir spist opp av ord. Mange ord. I dette innlegget skal jeg ta utgangspunkt i hva jeg ønsker å bli bedre på.

 

10 THINGS I WANT TO GET BETTER AT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

SI NEI – Selv om kanskje ikke alle ser den, så sier jeg ja til en del ting jeg egentlig ikke klarer. Men, fordi jeg ikke vil såre noen. Jeg må begynne å følge min egen vei og si nei hvis jeg ikke føler for det.

SELVPLEIE – Tenne lys, sette på musikk / serie, ansiktsmaske og avslapping. Det har alle behov for.

FRILUFT – Jeg har blitt flink til å gå turer igjen, noe jeg virkelig har tenkt til å fortsette med. Det er jo bare en nydelig følelse å komme seg ut.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

POSITIVE TANKER – Når jeg tenker negative tanker, er det lett å bli der. Men, jeg øver som bare det for å overvinne denne avhengigheten.

SNAKKE UT – Jeg innbiller meg selv i å være en åpen person, men jeg er ikke alltid flink til å si i fra om noe plager meg.

STRESSE NED – Selv om jeg innrømmer selv at jeg har blitt bedre på stress, så føles det som at jeg har et lite monster inni meg enda.

UT AV KOMFORTSONEN – Denne er jeg dårlig på, men det vil jeg gjøre noe med!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

SPARE PENGER – Det er ikke alltid så lett, men jeg skal prøve å stramme inn litt og bli bedre på det.

SETTE PRIS PÅ – Noe jeg er veldig flink til, er å sette pris på alt. Men, av og til går det også i glemmeboksen. Spesielt på en dårlig dag, så derfor vil jeg begynne å skrive ned alt som er verdt å sette pris på. Det er mye, det.

MIN EGEN LYKKE – Kun meg selv kan bestemme om jeg skal være lykkelig, noe jeg virkelig må forstå.

30 kommentarer

Siste innlegg