8 TING JEG VIL GJØRE I APRIL

 

VELKOMMEN DU VAKRE APRIL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det var virkelig deilig å kjenne på vår følelsen i påsken, noe jeg håper vil fortsette når snøen er borte. Ingenting er bedre enn når sommeren kommer nærmere til oss. Sol og frisk luft. For en perfekt kombinasjon, må jeg si. Så over til listen min denne måneden, over ting jeg vil gjøre denne måneden.

8 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. Jeg vil kjøpe min første softis for sesongen, for å få en liten sommer følelse. Det har vært flere som har gått forbi meg, med en nydelig softis i hånda. Mmm!

2. Besøke beste jenta i Kristiansand og kose oss gløgg. Nå er det alt for lenge siden jeg har sett henne, så nå i løpet av måneden er det virkelig på tide. Det gleder jeg meg veldig til 

3. Gå flere turer igjen, nå som snøen er i ferd med å forsvinne. Ingenting er bedre, enn å gå en lang tur med mye godt i ryggsekken og bare nyte omgivelsene.

4. Jeg skal også på Senkveld for andre gang, noe jeg virkelig er takknemlig for. Det var så gøy sist, så vi fikk booket akkurat i siste liten før billettene ble utsolgt. Det blir om 2 uker.

5. Vaske hele huset, så det oser salmiakk lang vei. Det er skikkelig forfriskende for kropp og sjel.

​6. Rydde i alt av esker og få litt system. Det har jeg latt være å gjøre, fordi det er så veldig mye. Men, jeg må bare begynne et sted.

7. Bli flinkere til å sette meg selv først og virkelig tenke på meg selv. Jeg har ikke godt av å jobbe i mot meg selv hele tiden, for å gjøre andre til lags. For at jeg kan gjøre andre bra, må jeg også ha det bra selv.

8. Gjøre en innsats på lesefronten, da det ikke har blitt mye av det den siste tiden dessverre.

22 kommentarer

Siste innlegg