JEG VIL STUDERE I UTLANDET

OVERRASKELSER SKJER NÅR DU MINST VENTER DET

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Når jeg har sett noen studere i utlandet, så tenker jeg ofte på hvor utrolig spennende og lærerrikt det hadde vært. Det å gjøre noe annerledes. Det å få erfaringer med videre fra noe slikt, med tanke på at du må klare deg selv. Er du i utlandet, så må du jo kunne gjøre deg forstått og kunne kommunisere. Jeg har alltid hatt en drøm om å studere i et annet land, uten helt å vite hva og hvor. Men, jeg liker å drømme og se for meg slike opplevelser. Om jeg så blir å gjøre det eller ikke. Man vet jo aldri. Overraskelser skjer, når du minst venter det.

Hvis du skulle studere i utlandet, hvor ville du studert?

10 kommentarer
  1. Først etter jeg var ferdig med å studere tenkte jeg på det som noe som hadde vært kult! Men nå er det litt for sent, og jeg har ikke sånn superbehov for det 😀 Men hvis jeg skulle studert et sted, hadde det vært kult med Australia, Japan, New York eller noe!

  2. Har aldri hatt lyst å studere i utlandet . Jeg studerte i mange år, maaange, men likte å ha pensumet på norsk ja .-) Eller tegnspråk-forelesninger. Men ENGELSK, nope…

  3. Ja du er jo fortsatt ung…så du har tiden foran deg….Sønnen skulle studere på Bali..men det ble ikke noe av da andre trakk seg…Tror det er lærerikt og opplevelse ja..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg