UKEN SOM GIKK | HENTET MED SYKEBIL, SHOPPING, KJØRETIME ++

 

Hey you 

 

Jeg må si at det har vært litt an en uke, som har inneholdt en del forskjellige ting som har skjedd ganske fort og ikke minst uventet. Denne uka har gått fortere enn noen gang, kjennes det ut som. Det var også en hendelse som fikk meg til å åpne øynene mine for sikkerhet, dem må jeg iallefall si.

OPPSUMMERING AV UKEN SOM GIKK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS HUMØR

Det har være midt i mellom, vil jeg si jevnt over. Jeg startet uken noen dager med ekstremt vondt i halsen, som gjorde noen dager og netter litt utfordrende. Men, jeg ble bedre utover uken så vi kunne reise til Sverige på torsdagen som var.

 

UKENS TV-SERIE

Team Bachstad på NRK. Det er bare så gøy og morsomt!

 

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg vil si at hele påsken har vært fin, sett bort fra en liten hendelse jeg kommer tilbake til. Men, jeg koste meg gløgg i Sverige på shopping og sammen med gode mennesker. I tillegg til litt trening og litt små planer ute i det fine været, så har påsken vært helt topp.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

.. at jeg ikke leste godt nok på bak på pakningen av disse makronene, at dem inneholdt cashewnøtter. Det straffet seg.

 

UKENS NEDTUR

Det er uten tvil da jeg på vei hjem fra Sverige, måtte få samboeren min til å ringe 113 midt på E18. Jeg fikk i meg noen sterke nøtter, som jeg fort reagerte på. Med en ekstrem nøtteallergi, ble jeg hentet i sykebil og ble kjørt til nærmeste legevakt. Heldigvis gikk det greit til slutt og vi kunne kjøre hjemover. Du kan lese om det HER.

 

UKENS CRAVINGS

Hadde det vært før torsdagen, ville det ha vært makroner. Men, etter jeg havnet på sykehuset for og ha spist disse med feil nøtter – så må jeg si stekte nudler!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

I GÅR BLE JEG HENTET MED SYKEBIL RETT TIL LEGEVAKTA

JEG HAR EN SPENNENDE NYHET Å DELE!

JEG BRUKTE ALKOHOL FOR Å DEMPE ANGSTEN

 

PLANER FOR KOMMENDE UKE

Jeg er ikke helt sikker enda, faktisk. Foreløbig har jeg en kjøretime, i tillegg til at jeg kommer til å trene en del. Hvis været tillater det, kommer jeg nok til å gå en fin tur sti her ute vi bor. Da får dere garantert se et innlegg, dersom jeg gjør det. Der er det helt magisk, men er ikke helt sikker på om snøen har smeltet helt enda.

 

UKENS INNKJØP

Aaalt jeg kjøpte i Sverige! De fine innkjøpene mine, kan du se HER.

Hvordan har din uke vært?

12 kommentarer

Siste innlegg