I GÅR BLE JEG HENTET MED SYKEBIL RETT TIL LEGEVAKTA

Som dere kanskje har fått med dere, så var vi en tur til Sverige i går. Det var en veldig koselig dag, da jeg også fikk shoppet en del. Innkjøpene kommer senere, dere! Jeg ble også henta i sykebil, for og bli kjørt rett til legevakta. Min kjære samboer måtte ringe 113 midt på E18.

HALSEN BLE TETT PÅ UNDER 10 SEKUNDER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg skrev et innlegg for noen dager siden om noen makroner jeg hadde kjøpt. Jeg tok dem med i går, spiste noen stykker og det begynte å tette seg igjen i halsen på under 10 sekunder. Med andre ord, det måtte være noen nøtter i makronene som jeg ikke tåler. Det var det. Jeg tåler mandler, men ikke cashewnøtter.. Nå er jo jeg ekstremt allergisk, så det passet dårlig. Sykebilen hentet meg ved veien og kjørte meg til Sarpsborg på legevakten. FOR en snill kjæreste jeg har, som virkelig er der når jeg trenger han  Jeg fikk en sterkere tablett på legevakten, før vi så kunne kjøre videre hjem heldigvis.

Og ikke minst STOR TAKK til flott helsepersonell som tok meg godt i mot & som ikke lot meg vente lenge. Det er viktig godt å kunne sette pris på det som er bra i Norge, enn mye annet mange må pirke på.

30 kommentarer

Siste innlegg