UKEN SOM GIKK | OVERRASKET, FØRSTE GANG I ÅR, STARTE PÅ NYTT ++

 

GOD MANDAG DERE ♥

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nå håper jeg dere har fått en fin start på denne påske uken. I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å trene og så hekle, noe som har vært like greit. Senere i dag har jeg litt andre planer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg skal nemlig først en liten kjøretur, men i kveld besøke familie og kose meg.

OPPSUMMERING AV UKEN SOM GIKK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS HUMØR

Vet dere hva? Jeg har hatt det overraskende bra denne uken som var, når jeg ser tilbake. Det har ikke vært mye som har stått i mot, noe som virkelig er deilig og kunne si. La det bare fortsette slik, sier nå jeg!

 

UKENS TV-SERIE

The Grand Tour, som også har blitt min nye favoritt serie. Jeg har sett episodene om og om igjen, når jeg skal ha noe på i bakgunnen. 

 

UKENS HØYDEPUNKT

Ah, det har vært så mye denne uken! Vi har vært på en koselig påskemiddag, fisketur / kjøretur med båten (første gang i år), nydelig vær i flere dager og en herlig familie middag hjemme hos oss. Da vi også fikk disse nydelige tulipanene 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Migrene, som oftest! Men, det har ikke vært mye denne uken faktisk.

 

UKENS NEDTUR

Akkurat nå kan jeg ikke komme på noe annet enn at jeg har vært veldig støl, ettersom jeg har startet på nytt med trening igjen etter sykdom. Ikke nok med det, men jeg har kjent en liten følelse av sår hals de siste dagene – noe som virkelig ikke passer seg for tredje gang på kort tid.

 

UKENS CRAVINGS

MAAANGO!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

 

ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD

DU MÅ SLANKE DEG

MINE 8 BESTE TIPS FOR SØTSUG!

 

PLANER FOR KOMMENDE UKE

Være mye med min kjære familie, samt gjøre litt hyggelige ting med tanke på påsken. Mulig en liten Sverige tur, litt hverdagslig trening, koselige middager hos familie, møte bestevenninna mi igjen og kose meg sammen med kjære samboer.

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT?

30 kommentarer

Siste innlegg