MINE 8 BESTE TIPS FOR SØTSUG!

Jeg fikk et spørsmål på bloggen jeg gjerne ville utdype litt mer, enn å svare enkelt. Hvis jeg ikke tatt helt feil, har jeg delt noen tips mot søtsug før på bloggen. Men, siden den gangen vil jeg påstå at jeg har noen nye tips og triks.

MY 8 BEST TIPS FOR YOU

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

  1. Puss tennene

Når du har pusset tennene, så frister det vel ikke veldig med noe å spise? Iallefall ikke for meg. Det tar alltid en liten stund etter jeg har pusset tennene, hvor jeg spiser noe.

 

  1. Kopp med din favoritt te

Jeg er en skikkelig te elsker og da er jeg ikke vanskelig å be. Men, hvis du ikke er så glad i te – så går det fint an å tilsette noe godt. Slik som honning og sitron, det gir en frisk og god smak. Eller bare en annen smak på teen. Vann gjør deg mett, da dette er et godt alternativ.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

  1. Syrlige alternativer

Det sies at hvis du spiser noe som er syrlig, så demper du søtsuget. Dette er noe som virkelig har gjort underverker for meg!

 

  1. Kaffe med kanel

Er du som meg og liker kaffe? Da anbefaler jeg å tilsette litt kanel, som gir et lite piff på smaken!

 

  1. Spis et måltid

Veldig ofte kan jeg kjenne på søtsuget, når jeg egentlig bare burde spise et måltid. Det hender jeg ikke gidder å lage noe, derfor blir det fort å ta noe enkelt. Men, det lønner seg og jeg er mye bedre på det enn før!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

  1. Smoothie

Jeg bruker alltid yoghurt naturell eller blåbær biola som base. Selvfølgelig sammen med frosne bær, gjerne også noen ferske bær på toppen. Det er bare nydelig og mange alternativer, ut i fra hva du liker av frukt. 

 

  1. Gjør husarbeid

Det er vel alltid noe man kan rydde på, noe som alltid får meg opptatt. Jeg har aldri tid til å spise noe, hvis jeg rydder eller vasker huset.

 

  1. Håndarbeid

Jeg er veldig glad i å hekle og har alltid noen hekle prosjekter på gang, fordi jeg elsker det. Det gjør også at du blir opptatt og tar fokus over på noe annet.

28 kommentarer

Siste innlegg