SOMMERKROPPEN

 

På forhånd må jeg få si unnskyld. Ikke det at jeg har tenkt å skrive noe «galt», men jeg vet mange der ute er dritt lei av kropp generelt. Men, jeg bryr meg om å føle seg komfortabel i sin egen kropp. Derfor burde jeg ikke unnskylde meg selv for å skrive om noe jeg bryr meg om.

Det er ikke rart at presset blir stort, når det allerede til jul står i et magasin «5 måter å trene effektivt bort julematen» .. For ikke å snakke om hvor langt lista går, allerede over nyttår. Du finner det hvor enn du snur deg, året rundt. Du kan lese deg i hjel om hvordan du kan få den så kalte «sommerkroppen». Er det rart mange blir presset, slik at dem ikke føler seg bra nok? Nei, ikke et sekund.

Jeg blir faktisk litt lei meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg sier heller ikke at det ikke skal være lov å trene og leve sunt. For all del, noe av det viktigste i livet er å være snill mot seg selv. Mosjon er viktig i alle menneskers liv, slik eller sånn. Men, «sommerkroppen» burde gjelde oss alle. Ikke bare dem som dukker opp på sosiale medier, der mange peker og sier «slik må jeg se ut for å ha sommerkroppen». Jeg har sommerkroppen, fordi jeg har en kropp som er ulik alle andre. Akkurat slik som deg, moren din eller kameraten din. 

Jeg har en lang vei å gå, men jeg har gått fra å skade kroppen min – til og kunne si at jeg er fornøyd. Jeg har dager der jeg ser meg selv i speilet og føler meg amazing. Mens andre dager kan det være motsatt. Med litt tid, er det faktisk mulig å trene opp sin egen hjerne til å tenke positivt om seg selv. Det å si en positiv ting om seg selv høyt, hver morgen. Det er ikke sikkert du vil tro på det en gang, med det første. Men, hører du en ting ofte nok – sant eller ikke sant – så vil du til slutt begynne å tro på det. Du må bare ville tro på det.

Det lover jeg, selv om det kan ta lang tid.

28 kommentarer

Siste innlegg