KROPP ER IKKE FARLIG

KROPP HAR KOMMET FOR Å BLI

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har sett litt tilbake i tiden på en oversikt over alle innleggene mine på bloggen. Noe som viser seg å være nokså interessant, på mange måter. De innleggene som faktisk har flest lesere, er innleggene som omhandler kropp. Det er jo ikke rart heller, på en måte. Kropp har jo «selvfølgelig» kommet for å bli.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg tror det ofte kommer av nysgjerrighet, det at noen lurer på hva som kommer neste gang.

Noen tenker nok også at kropp er støtende, men også litt inspirerende på samme tid. Til syvende og sist er det bare en kropp, som vil si at det ikke er farlig. Jeg syntes derimot at det er synd hvis man føler på det å skjule kroppen sin, enn å vise den frem. Vi lever tross alt med kroppen vår fra vi blir født, men også ut livet. Skal vi ikke få lov til å vise hva vi har, enn å skjule det? Hvis noen ønsker å dele, så burde det ikke være tabu. Men, i dag kan jo plutselig alt være farlig å snakke om. Noen må si i mot. Det bryr jeg meg ikke om lengre, men jeg deler akkurat det jeg ønsker.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

30 kommentarer

Siste innlegg