JEG ER BEST FORNØYD I TO STØRRELSER STØRRE

STØRRELSE AVGJØR IKKE OM JEG ER LYKKELIG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Noe jeg har lagt merke til, er størrelsen min. Jeg har jo gått både opp og ned i vekt de siste årene, men hva har det egentlig gjort med meg? Det har jeg lurt litt på og prøvd å finne ut av.

I dag har jeg noe jeg velger å kalle «en perfekt» størrelse, som jeg ville sagt uansett. Nettopp fordi hodet mitt er på et helt annet sted, enn for kanskje 3-4 år siden. Mye har endret seg, men det beste er hvordan jeg velger å se på ting. Jeg har funnet ut at jeg ikke nødvendigvis blir lykkelig, dersom jeg skulle slanke meg. MEN, det jeg blir lykkelig av er å se at kroppen min fungerer. Det å se at jeg kan være sterk nok til å løfte. Det å ha overskudd til å gå en tur. Det å være frisk. Slike ting gjør meg lykkelig. Jo mer jeg har skrevet det ned og fortalt dette til meg, jo mer stoler jeg på det. Det er jo slik at jo oftere du hører en påstand (sann eller usann), jo mer tror du på det. Hvis du hører en løgn nok ganger, vil du til slutt tro på den. Ja, det er så sant som det er sagt. Derfor ser jeg at jeg ikke har tapt noe, på å prøve. 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvis jeg føler jeg har spist mye usunt og dritt, så har jeg vært flink til å grave meg ned i teite tanker. Jeg velger ofte i dag ikke å straffe meg selv for noe jeg har spist, men tenker at jeg velger faktisk selv hva jeg vil spise neste gang. 

Jeg har dager der jeg er lykkelig. Jeg har dager der jeg elsker kroppen min, med store bokstaver. Jeg har dager der jeg går i kjelleren. Jeg har dager der jeg ikke ønsker å se meg i speilet. Ja, jeg er et menneske som tørr å se sannheten i øynene. Det går «heldigvis» opp og ned, slik det skal gjøre for et menneske.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

26 kommentarer

Siste innlegg