8 TING JEG MÅ BLI BEDRE TIL I 2018

BE BETTER | BE YOU

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Litt sent innlegg, tenker kanskje noen? Ja, det kan godt hende. Men, nå som jeg har vært syk over en litt lengre periode – har jeg hatt god tid til å tenke litt over slike viktige ting. Vi er inne i nok en ny måned, men planleggingen slutter aldri. Tiden går så himla fort at jeg nesten blir litt skremt. Uansett har jeg tenkt på ting jeg skal bli bedre på dette året.

8 THINGS I NEED TO GET BETTER AT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

  1. Få bort dårlig samvittighet

.. for nå får jeg til og med dårlig samvittighet overfor meg selv, noe som ikke er bra! Dårlig samvittighet kommer ingen noen vei med, så det er noe jeg må øve på. 

 

  1. Skrive flere lister

Lister gjør meg glad og derfor skal jeg bruke mer tid på det fremover.

 

  1. Oppleve mer

Hvis sjansen byr seg, skal jeg gripe den. Opplevelser gir meg alltid noe bra i livet. Det gjør meg glad. Jeg vil ikke la sjansene gå fra meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

  1. Stresse mindre

Jeg sier til meg selv at jeg stresser mindre, men det hele er et innvendig kaos. Stor blanding av alt mulig, noe jeg må slutte med. Jeg kan ikke endre alt, men jeg kan gjøre det beste jeg kan.

 

  1. Spise bedre

.. for nå får jeg til og med dårlig samvittighet overfor meg selv, noe som ikke er bra! Dårlig samvittighet kommer ingen noen vei med, så det er noe jeg må øve på. Når jeg har vært syk, er ikke akkurat motivasjonen helt på topp til å lage mat. Det har ofte blitt ingen mat, til kanskje noe lettvint i kjøleskapet. Det må snu, noe jeg har begynt med.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

  1. Lære meg å si nei

Det er viktig å være klar over, at man ikke alltid må ha en unnskyldning for å si nei. Av og til så passer det bare ikke, noe som er helt greit.

 

  1. Planlegge MITT liv

Jeg tenker mye på hva andre ønsker av meg eller «forventer» lettere sagt. Det skal bli en slutt på, for nå vil jeg begynne å planlegge det livet JEG faktisk ønsker.

 

  1. Lese flere bøker

Å lese bøker gjør meg avslappet, noe jeg virkelig skal fortsette med.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

20 kommentarer

Siste innlegg