VI SVARER | FØRSTE KYSS, FORLOVELSE, TVILT PÅ FØLELSER ++

DERE SPURTE, VI SVARER | DEL 1

Hvordan traff dere hverandre? Vi traff hverandre på ungdomsskolen i 8 klasse, men ble ikke kjærester før to år etter.

Hvordan har dere opprettholdt kjærligheten i så mange år? Jeg tror det er en blanding av flere ting. Vi gir hverandre alene tid, noe alle trenger. Samtidig er vi veldig flinke til å finne på ting sammen, enn og gjøre det samme hele tiden. Vi er mye på kjøreturer og vi kan finne på ting spontant. Det merker jeg er veldig givende i et forhold.

Hvor lenge har dere vært sammen? 7 år 

Skal dere forlove dere? Når tiden er inne for det.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvordan ble dere sammen? Haha, her har jeg fått tillatelse av han å fortelle. Jeg sende melding om at jeg hadde følelser for han, men ikke tilbake. Men, så begynte vi å snakke mye sammen og det ble faktisk slik at jeg ble redd. Han ville bli sammen med meg, men jeg var skeptisk på å gjøre noe feil. Til slutt ble vi nokså trygge på hverandre, at vi ble kjærester.

Har du noensinne tvilt på følelsene dine for kjæresten din? Ja, det har jeg. Ikke på den måten at jeg har tvilt på mine egne følelser for han. Men, at vi har hatt våre krangler der vi har lurt på hvordan det kommer til å gå videre. Dette er mange år siden og vi har kommet oss sterkere gjennom mye motgang.

Hvordan var deres første kyss? Helt jævlig, haha. Det var på bussen og han spurte om han kunne gi meg et kyss, da det ble så fort og flaut. Da trodde jeg verden skulle gå under for meg og jeg var faktisk livredd.

Facebook HER | Snapchat ; vvicctoriaa

18 kommentarer

Siste innlegg